Dehogy. Csak furcsállom, hogy a portfoliód jelentős hányadát 5,6 körül kaptad össze, később bekínáltad a lombardost 4 körül és még mindig minden mondatod mögött mosolyogsz. Ezért irigyellek is, de nem látom okát az örömödnek.
Dehogy. Csak furcsállom, hogy a portfoliód jelentős hányadát 5,6 körül kaptad össze, később bekínáltad a lombardost 4 körül és még mindig minden mondatod mögött mosolyogsz. Ezért irigyellek is, de nem látom okát az örömödnek.
aki tudja meddig nyújtózkodhat, annak nem okoz lelki törést, illetve helyrehozhatatlan károkat az idegrendszerében :D
Valamiért úgy éreztem az elmúlt hetekben, hogy a bef. hiteles ajánlásom után megemelkedett a vérnyomásod :D
"Látok benne fantáziát 3800-ig simán, akár speki felhúzásra is."
Tiszta auditált jelentés nélkül nincs esély emelkedésre. Az pedig sokat sejtet, hogy első nekifutásra nem tudták összehozni.
"Bef. hitelből simán lehet vásárolni :D"
A gyenge idegzetűeknek azért inkább a kevésbé kockázatos orosz rulettet javaslom.
Miért lennék ideges? Nem én fizetem a Te lombardos kamatodat.
"Na jó nem idegellek tovább"
maga nem varjú, hanem identitászavaros medve
Re: kár
"Mire kapnák meg most a hitelt?
Döglött disznóra nem kell ólajtó."
Hát ez mekkora szöveg :D
Látok benne fantáziát 3800-ig simán, akár speki felhúzásra is. Bef. hitelből simán lehet vásárolni :D
Na jó nem idegellek tovább:D
Utolsó kötés a záróban parádés volt.
1 db részvénnyel több mint 3% plusz. Valóban méltó a BÉT "A" kategóriához!
Moderálás előtt tetézem még, F. 6700-nál is vásárolt még. Amit tudtunk róla, azok alapján iszonyatosan be van ragadva.
ezt a témát kérlek folytasd rfv topicban, oda való. Ez itt off, és csak ujra off-ok tömegét indukálja. Matgab, kéretik egy moderálás
söt, már 3, enyémmel együtt
Szted bevallaná h ő az? Hiszen talin sem mutatkozott be.. De ha ez annyira érdekes lenne, akkor nem lenne nehéz kideríteni, láttuk páran.. De a főnököt követve túllépünk rajta.
Mindenesetre kár, hogy formerplayer eltűnt...
Kíváncsi lennék az ő álláspontjára ezzel az "Istók Ede" szállal kapcsolatban.
Ha ugyanis tényleg ő Istók Ede, és így (dez)informálta az embereket az elmúlt évben,
az felvet pár erkölcsi kérdést. A büntetőjogi oldalát nem firtatom, az nem érdekel senkit.
2009 óta olvasom a PF fórumot, és formerplayer elég sokszor kikérte magának, hogy bármilyen
bennfentes infóval rendelkezne, emlékszem még muvezeto-vel is összekapott ezen (ill. talán stock33-al is még a legelején)
Bárki is ő, szerintem megérdemelné, hogy legalább a fórumon nyilatkozhasson a témáról, hiszen a fórum
és a részvény életében elég komoly tényező. (volt?)