Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#505943 taresz Előzmény: #505937

Dehogy. Csak furcsállom, hogy a portfoliód jelentős hányadát 5,6 körül kaptad össze, később bekínáltad a lombardost 4 körül és még mindig minden mondatod mögött mosolyogsz. Ezért irigyellek is, de nem látom okát az örömödnek.

#505938 pepe01 Előzmény: #505935

aki tudja meddig nyújtózkodhat, annak nem okoz lelki törést, illetve helyrehozhatatlan károkat az idegrendszerében :D

#505937 pepe01 Előzmény: #505931

Valamiért úgy éreztem az elmúlt hetekben, hogy a bef. hiteles ajánlásom után megemelkedett a vérnyomásod :D

#505935 Arsene Lupin Előzmény: #505922

"Látok benne fantáziát 3800-ig simán, akár speki felhúzásra is."

Tiszta auditált jelentés nélkül nincs esély emelkedésre. Az pedig sokat sejtet, hogy első nekifutásra nem tudták összehozni.

"Bef. hitelből simán lehet vásárolni :D"

A gyenge idegzetűeknek azért inkább a kevésbé kockázatos orosz rulettet javaslom.

#505931 taresz Előzmény: #505922

Miért lennék ideges? Nem én fizetem a Te lombardos kamatodat.

"Na jó nem idegellek tovább"

#505922 pepe01 Előzmény: #505886

"Mire kapnák meg most a hitelt?

Döglött disznóra nem kell ólajtó."

Hát ez mekkora szöveg :D

Látok benne fantáziát 3800-ig simán, akár speki felhúzásra is. Bef. hitelből simán lehet vásárolni :D

Na jó nem idegellek tovább:D

#505872 birkanyiiroo Előzmény: #505773

Utolsó kötés a záróban parádés volt.

1 db részvénnyel több mint 3% plusz. Valóban méltó a BÉT "A" kategóriához!

#505842 pepe01 Előzmény: #505792

Moderálás előtt tetézem még, F. 6700-nál is vásárolt még. Amit tudtunk róla, azok alapján iszonyatosan be van ragadva.

törölve

#505809 rbbj11 Előzmény: #505792

ezt a témát kérlek folytasd rfv topicban, oda való. Ez itt off, és csak ujra off-ok tömegét indukálja. Matgab, kéretik egy moderálás

söt, már 3, enyémmel együtt

törölve

#505807 KawaBazsy Előzmény: #505792

Szted bevallaná h ő az? Hiszen talin sem mutatkozott be.. De ha ez annyira érdekes lenne, akkor nem lenne nehéz kideríteni, láttuk páran.. De a főnököt követve túllépünk rajta.

törölve

#505792 Ody42

Mindenesetre kár, hogy formerplayer eltűnt...

Kíváncsi lennék az ő álláspontjára ezzel az "Istók Ede" szállal kapcsolatban.

Ha ugyanis tényleg ő Istók Ede, és így (dez)informálta az embereket az elmúlt évben,

az felvet pár erkölcsi kérdést. A büntetőjogi oldalát nem firtatom, az nem érdekel senkit.

2009 óta olvasom a PF fórumot, és formerplayer elég sokszor kikérte magának, hogy bármilyen

bennfentes infóval rendelkezne, emlékszem még muvezeto-vel is összekapott ezen (ill. talán stock33-al is még a legelején)

Bárki is ő, szerintem megérdemelné, hogy legalább a fórumon nyilatkozhasson a témáról, hiszen a fórum

és a részvény életében elég komoly tényező. (volt?)