Most akkor vége ennek a topiknak??? Mégsem lesz tuti meggazdagodás? Jajj... :-(
Most akartam érdeklődni, hogy hová kell utalni a lét...
Most akkor vége ennek a topiknak??? Mégsem lesz tuti meggazdagodás? Jajj... :-(
Most akartam érdeklődni, hogy hová kell utalni a lét...
ha kezelt számla, akkor valóban mindenki azokra a kérdésekre vár szerintem elsö körben választ, amiket feltettem. És ez sztem jogos is. Ha bárkinek odaadod kezelésre a pénzed, akkor a mögötte lévö jogbiztonság biztosítása az elsö. Utána jöhet bármi más.
"hhez több infót kell majd elérhetővé tenni a rendszerről" - pontosan, sokkal többet
Egy olyan dologról írod hogy marhaság, amiről azt sem tudod, hogy épül fel valójában. Vannak barátaim, akik szintén saját maguk kereskednek, mert meg van a kellő szakértelmük hozzá. Ezt én tiszteletben tartom!
Az 5% rizikóbeállítás azt jelenti, hogy 1 kereskedés alkalmával a tőke max. 5% bukható el.
Hangsúlyozom ez nem egy robot! (a fórum indító témájában olvasható a rövid összefoglaló, myfxbook stattal kimutathatő eredmények)
Egyetértek, itt céget reklámozni felesleges, ez nem az a fórum!
A fórum célja a tapasztalat-, információ-, véleménygyűjtés lenne, (persze ehhez több infót kell majd elérhetővé tenni a rendszerről)
Az eddigi tapasztalat alapján viszont úgy gondolom, ez nem fog sajnos működni. Írhatsz ide akármit, a jelenlegi piaci hangulatt miatt élből szar minden. Legalább is a reakciókból ez jön le.
Lehet ez egy jól működő dolog is akár 1 az 1000-ből. Meg vagyok győződve hogy ez az is, itt élből elutasító mindenki.
Hozzáteszem, ez részben érthető. A fórumozók 80% már annyira megégette magát szerintem valamivel, vagy érdekelt valami futó dologban, amire esküszik, hogy élből elutasítóak......
további sikeres üzleteket kívánok mindenkinek!
Van PSZÁF engedély? A cég múltja? Székhelye? A kezelők pü-i képesítései hol tekinthetők meg, netán elismert és ismert szaktekintélyek?
csak elméletileg.
Itthon minden annyira meg van keverve hogy ha irányba állsz, mert teljesen biztos vagy egy irányban, jönnek a politikusok, vagy bármely más faktor, és ugyanolyan valószínű lehet a másik irány is...abban a pillanatban.
Itt meg olyanokat írogatnak-reklámoznak hogy 1:20 hoz az esélye, tehát 95 % os a valószínűsége hogy nyersz...
ne etessenek senkit ilyen marhaságokkal. Még a nagy guruk -sem képesek ilyen csodákra..pedig ők szakszerű elemzőgárdával rendelkeznek. Meg lehet nézni a gurufocus.com oldalon....milyen veszteségek vannak, és milyen csekély nyereségek.
Nem lehet olyat írni hogy egy pozin X % kockázatot vállalsz?
Ne idegesíts :)
Aki tőzsdézik vagy devizázik annak egyértelmű hogy nem lehet olyat írni hogy 0 % - vagy 5 % rizikó...ilyen nincs...én is csak. Ezt csak azért írtam hogy kitűnjön, mekkora marhaság ez...
Körülbelül 50-50% az esélye annak hogy nyer valaki vagy veszít....mert teljesen kiszámíthatatlan itthon minden.
De most hogy ilyen nagy átverések vannak Forex cégeknél a világban, itt mindenki nagyon óvatos...még a normál civil emberek is óvatosak, a tőzsdések itt szerintem jóval óvatosabbak, gyanakvóbbak, mint az átlag ember.....itt ilyen céget hírdetni, reklámozni teljesen felesleges - és időpocsékolás...
Főleg ilyen cégek, aminek a hátteréről semmit sem lehet tudni...
0 % kockázattal nem tudtad volna megnyitni az első pozidat...
Én 2012. Feb. 05 - 2012. Ápr 10 -ig csináltam +64% -ot :-)) 0 % kockázattal :_) robot nélkül.
Bux határidő - 10 szeres tőkeáttét.
"2011 március- 2012 március + 66% (5% rizikófaktorral) "
Kifért volna több digit is a sorba, írhattad volna , hogy 1027% (0,003% rizikófaktorral).
Ha 66%-ot tudsz elérni 5% rizikó mellett (már ez önmagában értelmetlen, mi az, hogy 5% rizikófaktor??) , akkor irány a bank és vegyél fel kölcsönt és hagyd meg a hülyéket másnak, akik csak évi mondjuk 10%-ot tudnak kihozni.
Mottó: olyan szegény még soha nem voltam, hogy ne tudtam volna nagyot ígérni!
ez meg micsoda sületlenség? :D Gondolod, bemondtad a frankót, miközben engem itt személyesen ismerenek jónéhányan... azt se tudom pontosan, mi az a hbm forex. Egy ismeröstöl hallottam egy hete elöször, h. létezik egyáltalán, de nem érdekelt, így most se tudom, pontosan mivel foglalkozik.
Nem véleményt írt, hülyített. Ordítanak a beírásában a marketinges és hülyitős stílusjegyek. Ha marketinges, vegyen bannert.
nem volt semilyen reklám célom a leírtakkal, csak a véleményemet mondtam el.
te biztos reklámszakember vagy és szakmai ártalomkét ebben is ezt láttad
Tartsa meg a véleményét, de hülyítsen primitív módon. Minden szakmában van egy szakmai minimumszint, a hülyítőknél és a szélhámosoknál is.
"a kíváncsiság kedvéért bekérek egy két tájékoztató anyagot ezektől a cégektől, hogy mik ezek a nagy okosságok"
A hüvelygomba-kenőcs reklámok is szofisztikáltabbak ennél.
Tanulni, tanulni, tanulni.
gondolsz amit akarsz, a véleményemet akkor is tartom bármekkora spanok is vagytok
Nehogy be akarja adni a dumát, hogy egy TV-s kimerevítés alapján bukkant az oldalra. Amúgy pedig primitív marketinges szöveget nyom. Nagyon sokat kell még fejlődnie. Tegnap láttam a Kék fényben a pasast, aki eladta külföldi fémkereskedőknek a Nyugati pályaudvar vasszerkezetét. Ahhoz iratkozzon be alapkurzusra. Persze pár évet várnia kell rá.
okos vagy, valóban van benne valami amit írsz, de ne vond kétségbe a szavamat. Az mtv híradóban kb 2 mp.re ki volt nagyban merevítve hogy STOCKLANDYard.hu
Ha az érdekeltségébe tartoznék akkor POZITÍV dolgokat írnék arról és nem arra utalgatnék hogy egy 0 kockázatkezeléssel működő martingale robot amibe bele van kódolva a bukás.
Rbbj meg talán hozzá sem szólt a hábéem témához...
Egyetértek AL hozzászólásával, de azért én is írok:)
rbbj és fornit eljárkálnak fórumtalikra, személyesen ismerjük őket. Egyik sem foglalkozott sosem ilyen szemét cégekkel, és ahogy ismerem őket, soha nem is fognak.
Ez elég nagy lukrafutás volt. Főleg, mert egy friss regisztrált mond véleményt olyanokról, akik évek óta itt vannak. Kicsit szerényebben, ha lehetne...
Kamu hozzászólás. Hülyítés.
1. A TV-ben csak az tudta azonosítani az oldalt, aki ismerte.
2. Az ellentmondók meggyanúsítása.
3. Ordító maketinges stílusjegek.
Ha reklámozni akar, vegyen bannert a tulajtól. De ne hűlyítsen!