Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Privát forex kezelt számla – német precizitással

hezol Előzmény: #505701

Egy olyan dologról írod hogy marhaság, amiről azt sem tudod, hogy épül fel valójában. Vannak barátaim, akik szintén saját maguk kereskednek, mert meg van a kellő szakértelmük hozzá. Ezt én tiszteletben tartom!

Az 5% rizikóbeállítás azt jelenti, hogy 1 kereskedés alkalmával a tőke max. 5% bukható el.

Hangsúlyozom ez nem egy robot! (a fórum indító témájában olvasható a rövid összefoglaló, myfxbook stattal kimutathatő eredmények)

Egyetértek, itt céget reklámozni felesleges, ez nem az a fórum!

A fórum célja a tapasztalat-, információ-, véleménygyűjtés lenne, (persze ehhez több infót kell majd elérhetővé tenni a rendszerről)

Az eddigi tapasztalat alapján viszont úgy gondolom, ez nem fog sajnos működni. Írhatsz ide akármit, a jelenlegi piaci hangulatt miatt élből szar minden. Legalább is a reakciókból ez jön le.

Lehet ez egy jól működő dolog is akár 1 az 1000-ből. Meg vagyok győződve hogy ez az is, itt élből elutasító mindenki.

Hozzáteszem, ez részben érthető. A fórumozók 80% már annyira megégette magát szerintem valamivel, vagy érdekelt valami futó dologban, amire esküszik, hogy élből elutasítóak......

további sikeres üzleteket kívánok mindenkinek!