Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gf

#505590 Ibiza Előzmény: #505570

megint görcsölsz..rilex..senki nem bánt..más a gondolkodásunk más a logikánk..akár csak ingatlanban is..

te írtad ajándék nekem..írtam kösz nem kell..nem használom.. a konklúzió mindig az vagy fel vagy le..ha felfelé áttöri ha lefelé áttöri..nekem elég a stooq-i

nagy lett az arcod de figyelj mert az élet nagy mókamester....néha olvastam már a világ a te chartodat másolja..szerénység elvtárs szerénység..

nekem hobbima tőzsde és a világgazdaság.. ezért csinálom..

ne nézd le azokat akiknek némi pluszbevételük van és megforgatni akarják a pénzük...vagy éppen a suliban ezt tanulják és kipróbálják..

Re: hati2012

#505589 Talasz Előzmény: #505562

Bocsánat!....zavaró volt a május 1. körüli szünnap...de íme: ápr.27. péntek esés 16 óra 10-ig,

majd emelkedés: május 4. 13 óra 30-ig.......esés május 8. 16 óra 45-55-ig /ezt még pontosítanom kell/...,mert május 11. 9 órára várható a hosszabb távú esés....

köszönöm,hogy szóltál!.....mert rosszkor álltam volna jó irányba

#505588 Alexander Előzmény: #505570

Néha megdöbbenek azon hogy némely fórumozók mennyire tapintatlanul tudnak reagálni fórumtársuk hasznos és önzetlen munkájára. Személy szerint Hathor elemzései, gondolatai és hozzáállása a legfőbb érv ami miatt olvasom a stokit. Lehet egyet nem érteni, de aki nem szereti, és építeni nem tud, az tényleg ne olvassa el, de annak hogy rombolja azt amit más örömmel tesz, annak én sem látom sok értelmét! Ideje lenne felnőni, és elfogadni arrogancia nélkül a többi ember más irányultságú elképzeléseit... Szerintem legyen egy Hathor elemzései topic, és ott kiderül, mennyien is kedvelik a chatkirályt!

Válasz ment

#505578 sztiv1

Sziasztok!

Köszi Hathor, válasz ment

Sok sikert mindenkinek -üdv

#505570 Hathor Előzmény: #505527

Ibiza,

szerintem hagyjuk ezt a TA témát kettőnk között.

Milliószor leírtad nem érdekel. Megmondom őszintén nem neked rajzolom.

Nem tetszik neked, ne nézd, ne vedd figyelembe, ugord át. Csak ne mond már el minden alkalommal, hogy szépek a rajzok, meg expresszionista, de nem hiszel benne.

Értem, ugord át, hagyjuk a témát.

Nem lesz mit vitatnunk, keress más témát magadnak, ami téged érdekel erről a fórumról, olvasd azt.

Ennyire egyszerű, nem fogunk órákig beszélni arról, ami téged nem érdekel. Már megérte.

Itt hagytad hatit, jól tetted, ha úgy gondolod.

Másik hsz-edre.

Annyi azonosság van bennem, AD-ban, Cimballiban.

Hogy minket nem az érdekel mennyi pénzt keresünk ma a piacon.

NAgyobb a tudásvágyunk, és tanulás vágyunk, és jobban megakarjuk érteni a piac működését, mint a másik. Öröm ránézni a chartra és tudni, hogy éppen milyen alakzat van kirajzolva, és az mit okozhat. Minél többet kijön az alakzat, minél többet kihozza a célárat, annál jobban vezet ezen az úton bennünket.

Nem érdekel mennyit buktunk, nem érdekel mennyit fogunk bukni, ötször padlóra ver a piac, ötször felállunk, és mindig tovább szeretnénk menni, keresni az ok okozatot, mi miért történt, és szeretnénk tanulni hibáinkból.

Az emberek a tőzsdén többnyire ma szeretnének keresni, engem nem érdekel ha sosem keresek vele. Nincs kereskedési kényszerem sem.

Látom magamon a fejlődés útját, tudom mit értem el elemzés szinten, tudom mit fogok elérni. főleg, ha nem hagyom befolyásolni magam (akár a provokáló megjegyzéseknek).

Én magamban tudom figyelni a piac működését, mert rengeteg instrumentum van, azon belül rengeteg indikátor, és rengeteg time frame.

Van akinek mindennapi megélhetéséhez, vagy éppen egy műszaki cikk megvételéhez, havi keresetnek kell a tőzsde, nekem egyikhez sem kell. Hosszútávú céljaim vannak, addig a tőzsde rögös útjait végig kell járnom.

Minden nap rengeteg munka van a háttérben mögöttem. Annál jóval több, mint amit láttok.

Változni mindig tudunk, szemléletünk mindig változik, és mindig új célokat tűzünk ki magunk előtt. Lehet Te nálad így zajlik az élet, felnövünk és nem változunk, én egész életemben formáltam magam. Többször írtam hogy a nyolcker sötét lyukából nőttem fel, apukám elhunyt 6éves koromban, anyukám egyszerű de becsületes ember lévén rengeteget dolgozott, hogy felneveljen minket testvéremmel együtt, küzdés volt az élet taníttatás nélkül. 18éves koromtól 6iskolát végeztem el saját erőmből, már magam igénye szerint, amíg osztálytársaim börtönben ültek a nyolckeres élet iskolája mivoltjából.. Volt mit fejlődni, és ezen az úton próbálok tovább haladni saját céggel, saját erővel 4embert eltartva a családban egy saját bevételemből.

És továbbra sem az érdekel, hogy év végére mennyit fogok keresni. Nem ezzel a céllal vagyok itt.

Témát lezártam.

Ezen a hozzászoláson túl csak ennyit írok a későbbiekben: provokatív megjegyzésekre nem válaszolok, mert nem ezért vagyok itt!

Re: hati2012

#505560 Talasz Előzmény: #505548

sp futi elmúlt 5 napját nézegetve: még jöhet egy hullám lefelé 1337 körüli aljjal....és akkor lenne teljes a kép:...onnan emelkedés május 8.-ig....

hati2012

#505548 Talasz

ha az ausztrál dodó leütné az 1.025-öt szép shortos napunk lehetne.......

#505529 Ibiza Előzmény: #505524

"Ez a Hathor nem a régi Hathor."

oszt mi lett a régivel :)

metamorfózis? hernyóból csodás pillangó? ebihalból királyfi? :)

az ember nem változik szte 6éves kora után..legfeljebb másképp csinál dolgokat..

van szerencsém ismerni embereket óvodától 50éves koráig.. az alaptulajdonságai nem változtak..

#505527 Ibiza Előzmény: #505524

érzékenykedsz..szeméyles sértésnek veszel mindent..senki nem aláz..meg nincs is rá módja..írtam párszor szépek a rajzaid..sok munka van bennük.. én nem hiszek ta-ban..én a chartokat tendenciának használom..ellenállások meghatározására..beszállási pontok meghatározására.. denevér ember meg ilyenek nem érdekelnek.. a csészében hiszek.. valamennyire..szerintem TA nagy forgalmú papíroknál működhet..én azt tanultam minél simább annál jobban működik..mutyis kis forgalmú piacokon nem...100-200 hati kontival lezúzod a piacot..

"Hati tradjeiről Te sem vagy híres, már mondtad itt hagyod." itt is hagytam..nem fexik nekem..

egy-egy szinten próbáltam de simán átmegy..illiqkvid a piac..más logika kell hozzá..

#505524 Hathor Előzmény: #505520

Látod több éve együtt írunk és még mindig nem ismersz.

Megdicsértelek, hogy milyen jól elkaptad a hullámokat, és összeesküvésket gyártasz megint. Írtam, hogy jól kaptad akkor el a szinteket. Ez akkor volt amikor 3ezer körül jártunk fel le.

Megdicsérlek, megint alázol, és megint hurrogsz.

Nagyot tévedsz, nem magamra értettem, mivel nem is gyártottam akkor OTP chartokat a topikba. Arra céloztam, hogy valami jó segítséged van (de nem magamra gondoltam)

Írtam OTPben, hogy nekem már tök mindegy, jöhet, hideg melegzuhany rám, engem már hidgen hagy. Innen én nem szedek ki semmit, csak berakok. Meg elviselem a kötekedéseket.

OTP-ben most 6nap alatt egy rossz irányt nem írtam, tökéletesen működött minden.

összes 6napos tradje jó volt, még a mai is hozta volna tickre céláramat, ha nem írom el a vételi árat stop ár helyett, így is csak fél broki díj lett az elírás következménye, utána megcsinálta célárat. Volt olyan nap múlt héten amikor 4tradet csináltam, benne, az is mind nyereséges volt, írtam beszállást kiszállást, az sem volt titok.

Ez a Hathor nem a régi Hathor. ,-)

Sosem a tradjeim sikerességéről akartam híres lenni, inkább az elemzés érdekelt.

OTPt vizsgálom most egy darabig most, jól hozza a chartokat, mindig ki lehet pattani belőle napközben. Itt hatiban nemigen tudok olyan kicsit venni, amit el lehetne adni normális áron valakinek. Fél százalékkal indul az ügylet a nullához. 100-200kontijaimat fel sem lehet építeni.

OTPben bármikor felveszem a maximált mennyiséget, meg el is adom.

Ez a különbség.

Hati tradjeiről Te sem vagy híres, már mondtad itt hagyod.

#505520 Ibiza Előzmény: #505513

kösz nem kell..nem használom a rajzaid..szépek de expresszioniszták nekem ,)most is csak megnéztem mit láthat benne a kolléga..

volt egy eset amivel megleptél..otp-t elég jól megcsíptem oda vissza..jó helyen adtam rá, el, meg vettem..erre célozgattál valami segítségre..biztos volt valami segítségem..nem tudtam mire gondolsz oszt addig kacsingattál míg leesett arra gondoltál beraktad a görbédet én meg az alapján dagadtra kerestem magam..ez elég öntelt dolog volt..

hiszen nem vagy milliárdos... ha nagy poziba lépsz általában rossz időben.. rossz irányba..

én szinteken veszem Tp szinteken (tapasztalat,) pl otp-t megvettem egy alap pakkot 3400on.. veszek majd 3k-nál ha lemegy 2700meg 2x annyit..utána nem érdekel csak 2k alatt..1500nál sokat veszek..oszt tartom 1-2 évig és nem adom el 4600-5600alatt..

#505513 Hathor Előzmény: #505511

Ebben a képben nekem nem a vagy felmegy, vagy le a lényeg.

Ha nem írom oda mellé, rögtön kommenteled ezt.

Most nem fogom oda írni mit várok.

Ez így is több mint ajándék pl. neked is.

Rajta van mit lehet figyelni, mit milyen eseménnyel lehet majd összekötni, ha héten lesz olyan esemény, mint amit várok.

#505511 Ibiza Előzmény: #505237

persze mert vagy felmegy vagy le.. én egyenes vonalakat használok..hosszabb időtáv ott látszanak aljak..de események most jobban befolyásolnak mint a technika..de nincs kétségem a szopatást a TA-ra építik..

Re: Hetes BUX

#505475 BudFox Előzmény: #505421

innen nekem jó lenne egy eső 5- ös szerkezetű Elliot, hetes felbontásban .-)

lehet hogy holnap a reggeli felpattanás után megyünk ismét le ? vagy hullaszag lesz egészen valami IMF bejelentésig...