Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: gf

Hathor Előzmény: #505520

Látod több éve együtt írunk és még mindig nem ismersz.

Megdicsértelek, hogy milyen jól elkaptad a hullámokat, és összeesküvésket gyártasz megint. Írtam, hogy jól kaptad akkor el a szinteket. Ez akkor volt amikor 3ezer körül jártunk fel le.

Megdicsérlek, megint alázol, és megint hurrogsz.

Nagyot tévedsz, nem magamra értettem, mivel nem is gyártottam akkor OTP chartokat a topikba. Arra céloztam, hogy valami jó segítséged van (de nem magamra gondoltam)

Írtam OTPben, hogy nekem már tök mindegy, jöhet, hideg melegzuhany rám, engem már hidgen hagy. Innen én nem szedek ki semmit, csak berakok. Meg elviselem a kötekedéseket.

OTP-ben most 6nap alatt egy rossz irányt nem írtam, tökéletesen működött minden.

összes 6napos tradje jó volt, még a mai is hozta volna tickre céláramat, ha nem írom el a vételi árat stop ár helyett, így is csak fél broki díj lett az elírás következménye, utána megcsinálta célárat. Volt olyan nap múlt héten amikor 4tradet csináltam, benne, az is mind nyereséges volt, írtam beszállást kiszállást, az sem volt titok.

Ez a Hathor nem a régi Hathor. ,-)

Sosem a tradjeim sikerességéről akartam híres lenni, inkább az elemzés érdekelt.

OTPt vizsgálom most egy darabig most, jól hozza a chartokat, mindig ki lehet pattani belőle napközben. Itt hatiban nemigen tudok olyan kicsit venni, amit el lehetne adni normális áron valakinek. Fél százalékkal indul az ügylet a nullához. 100-200kontijaimat fel sem lehet építeni.

OTPben bármikor felveszem a maximált mennyiséget, meg el is adom.

Ez a különbség.

Hati tradjeiről Te sem vagy híres, már mondtad itt hagyod.