Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#505000 rbbj11 Előzmény: #504652

sztem még mindig nyitva vannak a kérdéseim. Mi a pontos módja és veszélye annak, h. E-star rv.ként a kiszervezés során kisemmiznek?

Re: Estar -normális topik

#504997 Grizzly Géza Előzmény: #504993

Az igaz de olyan is volt hogy hír nélkül mentünk 3800-ig,ne felejtsük el.

Ne dőljünk be az első felhúzásnak(mondjuk nekem már mindegy) Matgab mesélhetne róla.

Várjuk meg a konkrét híreket.

#504993 Primo Előzmény: #504990

Én,ha jól emlékszem dec. óta minden hírre estünk,ezt leszámítva.

#504990 zeeh_ Előzmény: #504984

Dettó.

Sajnos személyeskedés az egész topic,holott most az lenne az egyik kérdés,hogy pl. mi célt fog szolgálni az új leány? Tényleg kimentés vagy valami más.

#504984 hAliG Előzmény: #504620

Holnaptól én is ide jövök, mert a másik topik undorító lett..

Re: nincs cím

#504786 matgab Előzmény: #504672

Ha jól emlékszem a múltkori konszolidált Kieg mellékletben -nem auditáltban- olvastam hogy az EETEK leányok értékesítéséből vesztesége származott a csoportnak, ergo könyv szerinti érték alatt adták el őket.

Fel is vetettem anno a kérdést a "miért adtam el Estar részvényeimet" blogbejegyzésben, hogy milyen szép lenne, ha a cég közzétette volna, hogy kinek adták el veszteség mellett ezeket a frissen megszerzett cégeket, mert ez a nagy hallgatás gyanús.

Mert ugye -ismerve az Estar utóbbi 1 éves track-jét - én élek a feltételezéssel, hogy ezek a cégek bizony a korábbi EETEK tulajdonosoknak vagy management-jének lett értékesítve.

Ebben az esetben a pénzfosó EETEK viszont vételár 21 millió EUR (hivatalos vételár) + 5 millió EUR (vagy annak egy része, ami átszervezési költségként van feltüntetve) + az értékesített leányok miatt egyéb ráford összege...

Re: Máglyahalál

#504781 matgab Előzmény: #504729

A mosónő belefér, az nem szitokszó. Inkább csak szófordulat, amit AL úr is alkalmaz magára.

Former, AL, ebben a topikban tényleg ne karcoljuk a határokat légyszi!

Egymásra vonatkozó személyes dolgokat kéretik mellőzni!

#504729 Grizzly Géza Előzmény: #504725

Belenéztem robbaj szakmai topicjába,ott is a fele ki van moderálva :)

Ami szomorú,hogy ott még talán 6k körül ment a csevej...

törölve

#504725 Bendeguz Előzmény: #504714

Na Matgab, kellett neked topicot gründölni, most teljes állásban moderálhatod a civakodást! :D

törölve

#504699 Formerplayer Előzmény: #504696

Te beteg vagy..magad diszkreditálod..mikor és hol csaltam? De szerintem ne k--juk szét ezt is...te szarba se veszel, én se gondolok rólad túl sokat, de a mai nap szerintem elég a gyomrozásból....

Neked sabbath, nekem peace....

törölve

#504697 Formerplayer Előzmény: #504694

Minden feléd irányuló tiszteletem---törzsökös magyar becsületes legény---ellenére azt mondom:keveset tudsz, mert nem közöttük élsz.....

#504695 Formerplayer Előzmény: #504690

Feltéve, ha a lovas urak nem látnak benne üzletet...Ami erősebb minden polski-wegry dve bratanki, idoslank ido pitki hagyománynál...Ezt bizony Arzénné(ez ok?) figyelmen kívül hagytad...

#504694 taresz Előzmény: #504689

"ezt a céget a magyar politikum nem fogja engedni bedönteni"

Tört másodpercre sem bízok a mostani politikumban, és ha adhatok tanácsot: Te se tedd!