sztem még mindig nyitva vannak a kérdéseim. Mi a pontos módja és veszélye annak, h. E-star rv.ként a kiszervezés során kisemmiznek?
sztem még mindig nyitva vannak a kérdéseim. Mi a pontos módja és veszélye annak, h. E-star rv.ként a kiszervezés során kisemmiznek?
Az igaz de olyan is volt hogy hír nélkül mentünk 3800-ig,ne felejtsük el.
Ne dőljünk be az első felhúzásnak(mondjuk nekem már mindegy) Matgab mesélhetne róla.
Várjuk meg a konkrét híreket.
Én,ha jól emlékszem dec. óta minden hírre estünk,ezt leszámítva.
Dettó.
Sajnos személyeskedés az egész topic,holott most az lenne az egyik kérdés,hogy pl. mi célt fog szolgálni az új leány? Tényleg kimentés vagy valami más.
Holnaptól én is ide jövök, mert a másik topik undorító lett..
Ha jól emlékszem a múltkori konszolidált Kieg mellékletben -nem auditáltban- olvastam hogy az EETEK leányok értékesítéséből vesztesége származott a csoportnak, ergo könyv szerinti érték alatt adták el őket.
Fel is vetettem anno a kérdést a "miért adtam el Estar részvényeimet" blogbejegyzésben, hogy milyen szép lenne, ha a cég közzétette volna, hogy kinek adták el veszteség mellett ezeket a frissen megszerzett cégeket, mert ez a nagy hallgatás gyanús.
Mert ugye -ismerve az Estar utóbbi 1 éves track-jét - én élek a feltételezéssel, hogy ezek a cégek bizony a korábbi EETEK tulajdonosoknak vagy management-jének lett értékesítve.
Ebben az esetben a pénzfosó EETEK viszont vételár 21 millió EUR (hivatalos vételár) + 5 millió EUR (vagy annak egy része, ami átszervezési költségként van feltüntetve) + az értékesített leányok miatt egyéb ráford összege...
Helyes! Az RFV topik meg közben tök izgi lett, h hátha kiderül, ki Former. :-)
A mosónő belefér, az nem szitokszó. Inkább csak szófordulat, amit AL úr is alkalmaz magára.
Former, AL, ebben a topikban tényleg ne karcoljuk a határokat légyszi!
Egymásra vonatkozó személyes dolgokat kéretik mellőzni!
Belenéztem robbaj szakmai topicjába,ott is a fele ki van moderálva :)
Ami szomorú,hogy ott még talán 6k körül ment a csevej...
Na Matgab, kellett neked topicot gründölni, most teljes állásban moderálhatod a civakodást! :D
"mert nem közöttük élsz..... "
(majdnem)Legnagyobb örömömre.
Kéretik moderálni.
Jujj..most rögtön beszartam..hol zsidóztam?
Kéretik ezt is moderálni. Már csak a zsidózás miatt is.
Te beteg vagy..magad diszkreditálod..mikor és hol csaltam? De szerintem ne k--juk szét ezt is...te szarba se veszel, én se gondolok rólad túl sokat, de a mai nap szerintem elég a gyomrozásból....
Neked sabbath, nekem peace....
Kéretik ezt is moderálni.
Minden feléd irányuló tiszteletem---törzsökös magyar becsületes legény---ellenére azt mondom:keveset tudsz, mert nem közöttük élsz.....
Csalókkal nem foglalkozom. Kéretik ezt is törölni.
Feltéve, ha a lovas urak nem látnak benne üzletet...Ami erősebb minden polski-wegry dve bratanki, idoslank ido pitki hagyománynál...Ezt bizony Arzénné(ez ok?) figyelmen kívül hagytad...