Ha nekem szólt a megszólítás, hajlok rá...Mi a decens solution?
Ha nekem szólt a megszólítás, hajlok rá...Mi a decens solution?
Kéretik moderálni a mosónőzést.
Szerintem.... (négy pont!)
a lengyel gyémánt visszaszolgáltatása kerályi ajándék lesz lengyel barátaink felé. A kerályi ajándékok mindig is a jó kapcsolatok biztosítékai voltak. Arra pedig most nagy szüksége van a kerályi udvarnak. A lengyelek drágán adták és olcsón fogják visszaszerezni. Mindez a kivéreztetés vagy csőd utáni reorganizáció során fog megtörténni. End-of-szerintem.
Úgy látom, itt a krém, szóval...
Lengyelországban van 2 -4 millió euró tartalék....CAsh..vannak tönkretenni vélő ágensek...Ezt nem tudják, s értik..
Akik csődöt áraznak, megszívják..szerény 40% emelkedésnél is harmadolni fogunk, s jön az epe..
Mosónő, ezt a céget a magyar politikum nem fogja engedni bedönteni....azt írd fel a kéménybe füsttel...HA mégis igen, akkor már a Jobbik lesz hatalmon....Akkor meg neked reszeltek...
Teszem azt visszakerül az EETEK valakihez. (exmnbs1 egyébként pedzegette már tavaly is organikus növekedés kapcsán) Az abból befolyt összeg Ön szerint elég lehet a túléléshez?
Egyébként mindenképp pozitívumként említeném, hogy leírta a "szerintem" szót. Ezért külön köszönet.
Én csak a hozzáállás megváltozására utaltam. Én örülök a legjobban, hogy van, aki odaát azt hangoztatta, hogy bízik a cégben, ideát pedig kétségeit fejezi ki. A józan gondolkodás és az állandó kétkedés a spekik legjobb védőeszköze.
Nincs igazad, akik eddig ide írtak, sosem akartak senkit elégetni. És ahogy a nagy részét ismerem, gondolkozni is szeretnek. És ha tisztelettel megkérhetlek, ne is hozd ide át azt a stílust.
Ha ott sérelem ért, rendezd le ott, ide nem tartozik.
ezt a konszolidált "valami" mellett tették fel. (így nem újdonság)
gondolom, nem kelt nagy meglepetést, ebben is van hiba, igaz kevesebb.
18.oldal pl.396 milliós eltérés a passzívnál mérleghez képest.
továbbra sem nagyon elemezhető.....
Meg vagyok döbbenve. Néhány itteni gondolatkísérletért néhány hete még máglyahalál várt volna a fél társasságra. A többinek mosókonyha.
A lengyel korona ékköve szerintem vissza fog kerülni eredeti foglalatába.
Kár a kiömlött levesbe újra meg újra belesírni. Egy izgalom van, hogy a kisrészvényesre mi várhat.
Paktumot köt S.CS. az OTP -vel, átengedi a céget? Emelkedés. Ki tudja dekkolni, hogy ne kelljen kiszállnia? Emelkedés .
Engem nagyon nem érdekel, ki milyen egyezséget köt, ki zsarol kit, aki a gazdája lesz, az majd szépen tovább viszi.
Persze, ha csődbe megy, nem lesz cég, és valaki boldogan elfut a bomba biztosan profitot termelő Lengyel részével, akkor gáz lenne. De annak meg mi lenne az értelme?
én nézni fogom, mert zavar hogy 3 hó alatt lefeleződött
ha ez így megy, nyáron elfogy
tekintsd meg, hogy régebben mennyivel volt több a sokkal kisebb cégben
a cash csökkenés annyira nem durva. Egy mérlegben a cash egy -egy adott időpillanatban nőhet csökkenhet függően attól, hogy melyik nap utalták el a béreket, vagy épp mikor egyenlítettek ki egy nagyobb beszállítói számlát, vagy épp melyik nap utalt egy vevő.
Ezért szokták inkább nézni a likviditási mutatót, az többet szokott mondani a cégről , mint a szimpla cash. Persze lehet a likviditási mutatót nézni a lejárt követelések és az elavult készletek nélkül, hogy a valódi likviditásról pontosabb képünk legyen.
Ezen a cash csökkenésen kár lovagolni szerintem. Igazából a túl sok cash is azt mutatná , hogy rosszul gazdálkodnak, meg a túl kevés is.
mármint honnan veszed, hogy eladtak valami céget a cégcsoportból? Vagy megnézted a beszámolót és onnan tűnt el néhány cég a felsorolásból?
Vagy még az EETEK részekre gondolsz? Mert az nem volt kommunikálva illetve csak közvetett módon volt róla szó.
276 648K HUF vevőkövetelés, azaz kb 0.9m EUR
ez nem magyarázza kp drasztikus csükkenését
nézz rá a kv listára
szvsz ők szoktak 9 után 100 db 2014/A-kat bepakolni
mostanában napi pár db fogy kb 86%-on
számold ki milyen reálkamaton
gondolom az volt a terv, hogy a lejáró 2012-t az addigra eladott 2014-ből finanszírozzák
nem jött be
nincs felsorolva hogy milyen új cégeket és mennyiért passzoltak el
Nekem az ütötte meg a szemem, hogy tervezik értékesíteni a 1,5 milliárd értékű kötvényüket.
Kérdés, vajon sikerül e nekik.
Igen ezt már én is felvetettem. Azért ha így vinnék csődbe a céget, akkor nem biztos hogy ugyanez a managment és tulajdonosi kör kapna újra hitelt bárkitől is, vagy kötvényüket lejegyeznék. Azt meg nehéz lenne hogy strómanok vezetik a céget, mert egy "stróman"-nal már megégették magukat és a hitelezők is megszaglásznák a céget. Ráadásul a jogokat is nehéz úgy átmenteni, hogy azt a többiek ne lássák...