Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#506437 KawaBazsy Előzmény: #506435

V8-ra nagyon fáj a fogam, úgyhogy azokat nézegetem, a MAzdával vagy 1500 km-t mentem augusztus óta, úgyhogy nem lényeg a fogyasztás. :-) DE ugye gyarló vagyok, s ha meglátok bármi szépet olcsón, akkor nem tudok ellenállni, s lecsapok rá, az meg bármi lehet, ha biznisz. :-)

#506433 KawaBazsy Előzmény: #506431

50 pénzt engedtem önként és dalolva, bár nem akartam, de szimpi volt a vevő, nem szőrözött (nem is volt min), így 1,25M-ért. Elégedett vok, megint jót autóztam ingyen.. :-)

#506376 banyaiz Előzmény: #506375

Harcsa , süllő , nagyobb ponty (3-4 kilótól felfelé) a kedvenc nálam halétel alapanyag szempontból.

Idén nagy kárt nem tettem még az állományukban. :)

A süllőtől nem fogsz hízni hacsak le nem küldesz mellette még vmi kalóriadús kaját pl egy vaddisznópörköltet/pacalpörköltet jó sok körettel, hozzá jó vörösbort, aztán desszertnek süteményt, jégkrémet , esetleg egy tábla csokit, ez egy jó hízókúra lenne. :)

#506375 KawaBazsy Előzmény: #506373

Nézd, van megoldás. Itt Pest környékén elviszel horgászni, amit fogsz azt elkészíted nekem, én hízok, te fogyózol, mindenki jól jár. A fogast nagyon szeretem.. :-DDD

#506373 banyaiz Előzmény: #506372

193 cm és 70 kiló? Az kemény. Igen ez a sok sport is lehet káros. :) Én 185 magas és 100 és 95 kiló között ingadozom attól függ éppen mennyire diétázom. :)

300 kilós az már bálna . :) Jó lenne most hétvégén egy szerény 5 kilós is.

Ja fogyasztásban. Bazz megyek pihenni azt hittem fogyóztok. :)

#506372 KawaBazsy Előzmény: #506371

193 cm vagyok, s hetven egy-két kiló.. :-)) Nem fogynom kell, hanem túledzettem a lábam futással (10 km-t szoktam), s a 4 fejű combizomból a belső nem fejlődött, s egyenetlenül terhelem.. s a bringázás segít. :-) Át kéne váltanod a nagyobb halakra, tavaly Thaiföldön terveztem a Mekongon harcsázást, ott 300 kg-os is van.. az már megizzaszt! :-)

Sumért FOGYASZTÁSBAN verem le!! :-D

#506371 banyaiz Előzmény: #506356

Kár volt eladni ilyen jó gép 240 k-val .

Fogyókúrára adtad a fejed? Én kb 5 éve fogynék azóta is 100 kiló körül mozgok, nem embernek való ez a testsúlycsökkentés. Régen unokanővérem férje mondta mindig egy rendes férfi 30 éves korára legalább 100 kiló , akkor karcsú 85 kilómmal mosolyogtam ezen. :)

Megvették a szépséges t…

#506356 KawaBazsy

Megvették a szépséges tütümet, most szomorú a lelkem.. :-( Első érdeklődő vitte, aki eljött megnézni, meg egy szentségelt, aki szintén jött volna, de lecsúszott.. A Mazda Mesternél lett átvizsgálva, kompressziómérésnél azt mondták, h dicsekedni lehet vele, h 240K után 3 henger gyakorlatilag gyári, 1 pedig kicsit magasabb kompresszión van (vmi kosz miatt). De bánatomban első kanyarban bringát veszek, h Sumért leverjem fogyiban. :-)

Re: Ausztriába autózók figyelmébe: mi az az IG-L?

#505470 Sumér harcos Előzmény: #505430

az jó,ezt eddig nem tudtam...

mondjuk sűrűn nem járok az osztrákoknál,mivel sielni, téli -majomkodásokat rühellem,igy sűrűn nem...

de azért nagyon jó tudni...

Ausztriába autózók figyelmébe: mi az az IG-L?

#505430 kosami

Nem hagyott nyugodni, hogy mit jelent autópályákon a sebességkorlátozás mellett időnként megjelenő “IG-L” jelzés.

Jól tettem, hogy utánajártam, mert kiderült, hogy ha ezt látjuk, akkor a légszennyezési érték az adott területen túl magas, és ha ekkor lépjük át a sebességet, akkor nem sima büntetést fizetünk, hanem környezetvédelmi bűncselekmény miatt 2800 EUR (kb. 840.000 Ft) bírságot is fizethetünk!

http://www.roadrecord.hu/blog/2012/03/25/ausztriaba-autozok-figyelmebe-mi-az-az-ig-l/

#504243 Sumér harcos Előzmény: #504121

nagy szegénység van,ha mindenfelé a jó renault kell alapnak...meg a jó diesel renault motorok más irányban...:))