Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: Origo

#504217 nemtoom Előzmény: #504172

De kié a két robot, ki üzemeltette őket, és hogy lehet az, hogy sem a Quantumnak, sem a Tadának nincs szerződése azzal, aki a pénzt ténylegesen forgatta a forexen? Milyen kapcsolatban voltak/vannak a károsultak ezzel a titokzatos szoftverüzemeltető-tulajdonossal? Mire föl vállalt a Q 30(40)%-os tőkevédelmet, ha nem ő a szoftverüzemeltető? Stb. stb, stb.

Re: Origo

#504172 anti-qxxl Előzmény: #504166

ők csak "marketingeltek"

meg ugye a sok piramisjátéképítő szervezte be a többi lúzert, így őket lehet "számonkérni".

a 300 dolcsis "képzés" különösen vicces, erről nem is halottam még. ez is mutatja hogy mennyire hülyék voltak akik bedőltek ennek. sok idióta akit egy szép öltönnyel meg egy kibérelt luxusszállóval meg lehet téveszteni.

Origo

#504166 ChyberBoB

http://www.origo.hu/gazdasag/20120420-ugyfelei-penze-elveszett-de-harit-a-quantum-xxl.html

Érdekes, hogy a múltkor azt mondták, hogy van engedélyük és ebben ők messze menőkig hisznek, most meg már nincsen engedélyszámuk, mert nem volt rá szükség. :S

"Arra a kérdésre, hogy az ügyfelek beszervezésekor tájékoztatást adtak-e arról, hogy az ügylet során milyen veszteség érheti őket, Kiss Attila nem tudott választ adni, mert, mint mondta, nem volt ott." Hát ez mekkora duma :)

Re: tada visszautalás

#504036 Peggy01 Előzmény: #503862

Nehogy azt hidd, hogy olcsóbb lett volna.

Én 7000$-t utaltam az ERSTE-től a K&H-ba, és ez 28$-ba került. Ha készpénzben felveszem a dollárt és befizetem a K&H-ba, fele annyiba került volna.

tada visszautalás

#503862 hirvivo

Tudjátok mi a szemétség a tadától?Ugyebár lehetett a magyar unikredit bankba utalni a pénzt.AMit én megtettem.Gondolván direkt,hogy olcsóbb meg gyorsabb legyen az átutalás.Erre visszafelé meg mindenféle képpen ciprusról kapom meg a pénz.Ekkora átverést!

Pénzkivét: A Tadawul ho…

#503655 kelvin

Pénzkivét:

A Tadawul honlapján a következő van feltüntetve sima banki visszautalásnál:

Banki átutalás

Leírás: Banki átutalás a Tadawul FX Eurobank bankszámlájáról az Ügyfél bankszámlájára.

Visszautalási idő: 2-4 munkanap alatt érkezik az Ön bankszámlaszámára.

Tadawul FX díjak: nincsenek.

Banki díjak:

2,000 EUR vagy kevesebb összeg esetén (vagy azzal megegyező más valutanemben)

4.80 EUR + 0.06%-a az összegnek (minimum 5.00 EUR)

2,001 EUR vagy nagyobb összeg esetén (vagy azzal megegyező más valutanemben)

9.60 EUR + 0.06%-a az összegnek (minimum 5.00 EUR, és maximum 340.00 EUR)

Ezért lehetett, hogy ennyi pénzt vonnak le!

Re: nincs cím

#503633 EP3577 Előzmény: #503619

Ja, tényleg, múltkor én is láttam ezeket a költségeket. Az előbb kiszámoltam, az eurot átváltva dollárra, meg figyelembe véve a banki költségeket kb. 30 usd költség jött ki összesen, a 3 számlát tekintve. Ez még elfogadható lenne, de ennél jóval többet vontak le. B...ák meg!

#503630 EP3577 Előzmény: #503619

Az az igazság, hogy ilyenre nem is gondoltam, örültem, hogy feldolgozták a rev.poát, meg megcsinálták a visszautalást. Mindig tanul újat az ember. Majd legközelebb már erre is figyelek! :DDD

#503625 ChyberBoB Előzmény: #503611

Amikor a tadátol utalsz haza, akkor a bankok közbe iktatnak az USD esetén egy levelező bankot, ami extra költséggel jár. Ezt mindenki a saját bankjánál tudja megreklamálni, de nem fog senkit meghatni a banknál. Sajnos ez egy ilyen játék...

#503611 Spion Előzmény: #503558

Én a múlt hét pénteken banki átutalással kikért pénzem 90%-át kaptam ma meg, 10%-át feltehetően a közvetítő bank vonta le illetve konvertálásra mehetett el.

A tada nem von le semmit, a bankom sem.

A tadától lehet kérni és kértem is átutalási másolatot (swift copy), azon rajta lesznek a levont díjak tételesen, kíváncsian várom, csak a tisztánlátás végett.

#503599 anti-qxxl Előzmény: #503582

"Nekem 68%-kal kevesebb érkezett az egyikre, "

Mégis igazat mondtak a 70%-os tőkegaranciával, csak véletlenül 70%-os vesztességgarancia lett belőle.

szerintem az a fordító a hibás, aki hongkongiról fordította magyarra a honlapot.