Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#507097 Ibiza Előzmény: #507067

amikor vettem akkor meg technikailag rosszul vettem :)

nagy pakk volt jó volt..newyork záráskor kiderül..ott várok egy letűzést..

Re: Beállt az Arany, se le - se fel

#507082 TrendMan Előzmény: #507080

Kilépéshez nem elég a dinamika, és azt is látni kell, hogy az Euro 1.327-nél most tetőzik a dollárhoz képest.

Ez adja most az üzemanyagot, de a kitöréshez szerintem nem lesz elég, tartósabb dolár gyengülés kellene.

Re: Beállt az Arany, se le - se fel

#507080 nelson75 Előzmény: #505909

Én úgy látom most próbál kilépni egy 6 hetes csökkenő csatornából. Képet majd mellékelek ha lesz időm. Pár nap múlva meglátjuk sikerült-e a kitörés.

Long beleülés szerintem …

#505758 TrendMan

Long beleülés szerintem lentebbről fog jönni.

#505749 lyonell Előzmény: #505720

Én is nagyon szotyizok vele,de azért várok még,.Legkevesebb 2238 dollárig tartanám a longot,

ráadásul Xau/usd-ről van szó.

Nagyon észnél kell lenni mikor ülök be.Mert elvileg fél egyéves az időtáv.

Tizpercesen füles kancsó…

#505720 TrendMan

Tizpercesen füles kancsó, célár 1650 körül.

Régóta töröm a fejemet e…

#505631 TrendMan

Régóta töröm a fejemet egy olyan kereskedési stratégián, amely a három földrész által adott impulzusokon alapul.

Úgy látom ez nem csak nekem jutott eszembe:

http://www.tozsdeforum.hu/gazdasag/arany/arany_nagyobb_eses_europaban

Összességében én úgy látom, hogy a komolyabb emelkedésre általában Európa adja meg a jelet (jegybanki vételeknek köszönhetően lassú emelkedés az európai kereskedési időben), a tényleges emelkedés azonban amerikia kereskedési időben történik (ott van a nagy pénz?) és Ázsia egyenlőre még mindig csak követő szerepet tölt be viszonylag kisebb elmozdulásokkal.

#505503 Ibiza Előzmény: #505324

a múltkor eladtam Dt amikor felszúrt..amikor szóltál..köszi..ma megint vettem...én szeretem a 1630as szintet

Hát itt senkinek nem let…

#504286 TrendMan

Hát itt senkinek nem lett igaza, ezt mintha odahorgonyozták volna....

Arra tippelnék, hogy egy…

#503285 TrendMan

Arra tippelnék, hogy egy komolyabb leszúrás után mégis megcélozza a 2000-et az év második felében.

A piac agyon van dotálva, az a pénz majd helyet keres magának.

Szerintem egy 3,5 éves l…

#503120 ikszf

Szerintem egy 3,5 éves long trend alá kerültünk 2 hete. szvsz bátor dolog longokat keresni, mikor a felettes trend most fordul.