na, most azért esegetünk..bár SP most nem megy tovább ?
a tegnapit beleszámítva ennél nagyobb esés kellene.
na, most azért esegetünk..bár SP most nem megy tovább ?
a tegnapit beleszámítva ennél nagyobb esés kellene.
Én meg elhittem hogy tudunk esni....mekkora ökör! :D
Oti - hati szépen csapkod :D
Na, ha minden jol megy ezen a csodalatos napon, ott zarunk, ahol nyitottunk. Legalabbis a kozeleben, jelenleg ugy tunik.
Hat, ma megint egy alacsony forgalmu napnak vagyunk szemtanui. Kb mar az undoritoan alacsony forgalom lehet a jo jelzo. Na ezert mondom, ma semmi nem tortenik. Talan zaraskor lesz valami szokasos meglepetes.
köszi, elvileg ez lehet.
A neten 300 körüli árfolyammal találtam egy másik chartot.
Nem tudom melyik mi.
Majd Talasz beadja a linket, ha ez nem jó.
Köszönöm
sziasztok!
Nem voltam ma gépnél, csak most tudok írni.
Tudsz egy használható linket adni rézhez? Megnézném, mert sokszor figyeled, indiként használod látom. Gondolom fent van forexpros-on, de az azonosítóját nem tudom..
A legszebb az lesz az egeszben, hogy aki penteken nem jo iranyban all, az hetfon mar nem fog tudni reagalni a szombati hirre. Ezt nem tozsdenek nevezik, hanem szerencsejateknak (All-in) :D
Forgok,de úgy látom szél az nincs :D Csak egy töketlen,agyament kormányunk akit szerintem szépen elhajtanak majd...
Molly hogy érzi hogy mikor van szükség a megmentő seregre! :D
Megfordultam..egyre gyengébbek a felfelé próbálozások,ez így nem előre mutató.
gondolj bele!...és mindenki aki longban ül: ....ilyen forgalommal hová jutunk?.....szerintem ápr.24.-re új mélypont......figyelni kell a rezet, és az AUD/USD-t.....
Eléggé összevissza beszél a kormány,én nem látom a szándékot ami a megeggyezés irányába mutatna,kiutaznak úgy hogy még a megbeszélés időpontja sincs meg,és magyarázzák majd a bizonyítványt kinn hogy az jó lesz úgy...mindezt az idóta matóval az élen.
En tudom, lattam. BAr meg kell mondjuk, ha 50-50% az elmozdulas iranya, akkor en longban vagyok, te meg shortban :D Egyebkent tenyleg nem megy, de szerintem azert mert kivaras van. Ma is holnap is, igy mersekelten reagalunk esesre, emelkedesre egyarant. Majd zaraskor visszanezek.
én is akartam hogy felfelé menjen..de nem megy....
csak egy újabb rossz hír és megyünk 30 pontot lefele...szerintem