Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#503683 BudFox Előzmény: #503489

na, most azért esegetünk..bár SP most nem megy tovább ?

a tegnapit beleszámítva ennél nagyobb esés kellene.

Re: Dogszagot erzek

#503483 BigRabbit Előzmény: #503423

Na, ha minden jol megy ezen a csodalatos napon, ott zarunk, ahol nyitottunk. Legalabbis a kozeleben, jelenleg ugy tunik.

Dogszagot erzek

#503423 BigRabbit

Hat, ma megint egy alacsony forgalmu napnak vagyunk szemtanui. Kb mar az undoritoan alacsony forgalom lehet a jo jelzo. Na ezert mondom, ma semmi nem tortenik. Talan zaraskor lesz valami szokasos meglepetes.

#503416 Hathor Előzmény: #503411

köszi, elvileg ez lehet.

A neten 300 körüli árfolyammal találtam egy másik chartot.

Nem tudom melyik mi.

Majd Talasz beadja a linket, ha ez nem jó.

Köszönöm

#503403 Hathor Előzmény: #503346

sziasztok!

Nem voltam ma gépnél, csak most tudok írni.

Tudsz egy használható linket adni rézhez? Megnézném, mert sokszor figyeled, indiként használod látom. Gondolom fent van forexpros-on, de az azonosítóját nem tudom..

#503386 BigRabbit Előzmény: #503382

A legszebb az lesz az egeszben, hogy aki penteken nem jo iranyban all, az hetfon mar nem fog tudni reagalni a szombati hirre. Ezt nem tozsdenek nevezik, hanem szerencsejateknak (All-in) :D

#503382 Waszeitung Előzmény: #503375

Forgok,de úgy látom szél az nincs :D Csak egy töketlen,agyament kormányunk akit szerintem szépen elhajtanak majd...

Molly hogy érzi hogy mikor van szükség a megmentő seregre! :D

#503344 Talasz Előzmény: #503291

gondolj bele!...és mindenki aki longban ül: ....ilyen forgalommal hová jutunk?.....szerintem ápr.24.-re új mélypont......figyelni kell a rezet, és az AUD/USD-t.....

#503342 Waszeitung Előzmény: #503337

Eléggé összevissza beszél a kormány,én nem látom a szándékot ami a megeggyezés irányába mutatna,kiutaznak úgy hogy még a megbeszélés időpontja sincs meg,és magyarázzák majd a bizonyítványt kinn hogy az jó lesz úgy...mindezt az idóta matóval az élen.

#503337 BigRabbit Előzmény: #503291

En tudom, lattam. BAr meg kell mondjuk, ha 50-50% az elmozdulas iranya, akkor en longban vagyok, te meg shortban :D Egyebkent tenyleg nem megy, de szerintem azert mert kivaras van. Ma is holnap is, igy mersekelten reagalunk esesre, emelkedesre egyarant. Majd zaraskor visszanezek.

#503291 BudFox Előzmény: #503280

én is akartam hogy felfelé menjen..de nem megy....

csak egy újabb rossz hír és megyünk 30 pontot lefele...szerintem

#503280 BigRabbit Előzmény: #503271

Ja, neztem, zakoztunk is, OTP, meg a Forint. Cak a tamaszok tartsanak ki ma meg holnap, es utana szombaton meg hetfon-kedden jo hireket akarok hallani. (Kicsit sokat kerek, tudom) Addig egyebkent valszeg nem fog semmi tortenni.