Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: nincs cím

#502402 rbbj11 Előzmény: #502392

Dallas, Pretty Woman, tőzsdecápák? :))) Értem én, h. világképed jó részét filmekből építed fel, de legalább ezt ne hangsúlyozd ennyire, hidd el, nem menő, pláne nem érvelésként. :)

AT, neked van céged? Benne vagy cégvezetésben? Mert én igen, és ezért tudom is miről beszélek, nem hallom másoktól... de nekem nem fontos, h. a valóságról győzködjelek, felőlem aztán élhetsz ebben a tévhitben, hogy sikeres cégtulajnak egyre többet kell dolgoznia. :)

#502392 rbbj11 Előzmény: #502317

vagy a hozzáállásuk vagy a cégük a rossz. Akiről ti beszéltek, az az egyéni vállalkozó. Ő valóban nem tud elszakadni a munkától, és ha sikeres, egyre több munkája lesz. Mivel ő maga a cég. De ebbe nem megyek bele, ezt mások sokkal jobban leírták nálam: Cashflow négyszög, olvasható magyarul is, ajánlom figyelmetekbe.

Számomra evidens, h. sikeres cég ha magára hagyod fél évre, még nagyobb lesz és többet termel, mint mikor magára hagytam. Ez evidencia, ezért nem tudom, mit lehetne még mondani.

Én csak olyan sikeres cégvezetőt ismerek, akiknek annyi szabadidejük van, hogy újabb és újabb üzlet és cég után néznek. Természetesen ezek nem egyéni vállalkozók, tehát nem orvos, nem ügyvéd, nem könyvelő, és leginkább nem olyan felfogású, aki nem tud kiadni a kezéből akármit, mert tudja, hogy talál rá olyan embert, aki nála jobban csinálja.

Ez az írás miről szól? n…

#502391 xmann

Ez az írás miről szól? nem sikerült megfejtenem

törölve

#502385 Hathor Előzmény: #502319

Haláli vagy..

semmit nem írtam, ami a hozzászólás szabadságát korlátozná.

Ezt bárki megtekintheti itt jobbra az előzményként a nevemre húzva a kurzort, azt nem tudod kitörölni.

Írói véna

#502382 Tapasz

Sokszor olvasgattalak már a Magyarország topicban is. Sok mindenben máshogy gondolom a dolgokat, mint te, de sok mindenben egyet is értek veled.

Szerintem van tehetséged (és szorgalmad is) az íráshoz, lehet, hogy ezen a területen nagy sikereket érhetnél el, ha esetleg szépirodalommal (vagy más területtel) is foglalkoznál. Vagy esetleg, amihez kedvet érzel. Sok sikert hozzá!

:-)

törölve

#502319 Hathor Előzmény: #502292

Már ez a negyedik blogotok. Kontráztok egymásra.

Miért nem lehet abban a blogban kibeszélni? Ott is lehet válaszolni az általad kifogásolt témákat. Nekem fura.

Én mondjuk nem olvastam el egyiket sem, csak a kommenteket nézegetem a többiektől, de tegnapi blogod óta azt sem.

#502317 prospero Előzmény: #502292

"ha sikeresebb a céged, akkor nem több pénzed és szabadidőd lesz, hanem több munkád, elfoglaltságod és jóval kevesebb szabadidőd, ugyanis egy futó szekér esetében kénytelen vagy azzal menni és pont nem hagyhatod magára."

Én sem ismerek olyan sikeres cégvezetőt, aki szabadságra tudna menni. De lehet csak rossz az időmenedzsmentjük. :-)!

← Újabb hozzászólások 1961 - 1968 / 1968