Na, megvan akkor ki húzott rajta felfelé... :)
Extra öröm mindenhol csak a béten van dögszag...még a pozitívba kerülés is gondot okoz.
Oti el is durrant,de hati immunis rája...Molly is büdös.
vettem longot az imént...meg most SP nagyon megindult, még egy csomó kontraktust..meglátjuk
lehet most kéne longot venni...
bár az IMF tárgyalás miatt óriási a bizonytalanság....holnapig meglehet várni kéne....
Ha ma nem húzzák vissza a bux-ot, vagy legalább nem tud itt megkapaszkodni, akkor a következő szint 16.600 környékén lenne, majd pedig a kerek 16K.
A Richter meg esni nem tud már jó ideje, de a kt.-ről nem is beszélek :)
Egyik blue sem tud magához térni...
Rsi is nagyon túladott, szóval ne hibáztasd magad, nem tűnt az rossz ötletnek, kérdés mi sül ki ebből nap végéig.
18.870-nél zárok. Megy még lejjebb is szerintem, de... sokat mentünk már lefelé hirtelen.
Reggel jobb ötletnek tűnt a long...most már nem olyan szép a kép.
Bux naposon nézve viszont most vagyunk szvsz támaszon a csatorna aljánál.
http://kepfeltoltes.hu/120416/BUX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem is longjaim vannak, de ha őszinte akarok lenni akkor nem vagyok túl nyugodt. Otp egyelőre úgy fest sanszos hogy lemászik betölteni a 200 alatti rését, ahol az emelkedő trendvonal is húzódik megerősítve egy fiboszinttel. Mol-nál sem látni egyelőre a fordulatot, abban is lazán benne van a 16,5K min.
pont ezt figyeltem én is,nagyon jó észrevétel !!!! én is belefutottam a beültető letörésbe
Jah,de hati már nem nagyon akarja lekövetni promtot,ennek örömére probalong 100 pontos stoppal..