Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Talasz Előzmény: #501245

Szia!....átérzem a szituációt,mert mert anno január első hetében a bux lefelé tört ki a háromszögből,tehát evidens volt a short....mikor visszafordult 17500-600 körül ésszerű volt bővíteni , mert látszólag csak visszateszt......és nem csak én gondoltam így......Hathor 18600 körül, én 19450-en zártam kapitális bukóban......január végén vettem észre,hogy volt már ilyen:21 nap emelkedés a buxban,viszont utána rögtön esés következett /2009 jún.7.től long----aug-5-től short/.....újra elővettem az erre a sziutációra emlékeztető DAX analógiát /2001-2002/.....és febr. 6.-7.-én az előírtaknak megfelelően működött.....febr.-7-én 20230-on shortba léptem, az analógia által jelzett irányváltó napokon longot is meg tudtam játszani /vicc,de tény/.

Márc. 27.-től stabilan shortban /19510/......nyerőbe fordult a bukta....nem tudom,hogy meddig működik, felteszem mellékletként....a grafikon persze nincs köszönő viszonyban a jelenlegivel,de a dátumok lehetnek érdekesek

http://kepfeltoltes.hu/120415/Dax_anal_gia_2012_szerkesztett_www.kepfeltoltes.hu_.png