Elsősorban vito54-et kérdezném.
Volna két történetem, mi a különbség köztük?
1,
Egyik nap mikor szépen oldalazott az EU 1,44-en, át jött egy barátom ( a Sanyi) és mondta, hogy van egy tuti tippje: Longolni kell az EU-t 1.50-ig, mert neki megsúgták a NAGYOK!
Ép volt 5000$-om be is kötöttem 1Lot-tal a longot.
Telt-múlt az idő, de csak csökkent az ár, egészen 1.24-ig.
Hívtam is a Sanyit, hogy baj van mert hiába az egyenlegem 5000$ a nyitott pozíció (2000$) miatt a saját tőkém már csak 3000$ volt.
De Ő csak nyugtatott, hogy a Nagyok megmondták 1.50 lesz az EU csak napok kérdése!
És láss csodát 2 napon belül be is jött, 1.50 lett az eu, az egyenlegem 5600$ lett és realizáltam 600$-t.
2,
Egyik nap mikor szépen oldalazott az EU 1,44-en, át jött egy barátom ( a Sanyi) és mondta, hogy van egy tuti tippje: Longolni kell az EU-t 1.50-ig, mert neki megsúgták a NAGYOK!
Ép volt 5000$-om be is kötöttem 1Lot-tal a longot.
Telt-múlt az idő, de csak csökkent az ár, egészen 1.24-ig.
De Ő csak nyugtatott, hogy a Nagyok megmondták 1.50 lesz az EU csak napok kérdése!
Reggel elmentem dolgozni és mikor délután hazaértem, akkor vettem észre, hogy a gépemnél nyitva hagytam az MT4-et és valaki (ide behelyettesíthető: asszony , gyerek , macska, bróker) bezárta a nyitott Long-omat (-2000$) és egyenlegem 3000$ lett.
Gyorsan nyitottam egy új Long-ot 1 Lot-tal 1.24-en és hátradőltem, hiszen a Sanyi megmondta, hogy 1.50-en lesz az EU!
És láss csodát 2 napon belül be is jött, 1.50 lett az eu, s mivel evvel a pozícióval nyertem 2600$-t így az egyenlegem újra 5600$ lett és realizáltam 600$-t.