Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: Hová lehet vinni a pénzt?

#500837 Ibiza Előzmény: #500504

a fene..az 550nél jó a vételem a 350es pár ponton múlott.. én továbbra is a 350et látom az aljnak.. innen mehetnénk fel..

Re: Tema

#500780 Borska Előzmény: #500771

jajj Bud nehogy máááá bezuttyantasd őket ,19 pip kell a dax longom zárásához,csinálják má meg.....

Re: nincs cím

#500777 BigRabbit Előzmény: #500767

Kb mint az en 18700-as nyitasaim. Nem epp logikus es atfontolt. Miutan megcsinaltam, megkerdeztem magamtol, es ezt most mert kellett? Nem baj, egy ferfinak neha tudnia kell jatszania is. Milyen lenne az eletunk, ha csak a biztos nyerore mennenk? (Ne valaszoljon erre senki, koszi :D)

#500776 Borska Előzmény: #500764

bátor dolog shortot nyitni ilyenkor( bár egy 19900as pakkra apránként rányitogatni az simán belefér ),van egy olyan érzésem mintha ágyugolyó csövén üldögélnénk és a gyutacs már ég,lehet feszíteni a shortot is ,de én most nagyon sc-t érzek,az pedig brutálisat fog szólni

....ahh nehogy tévedjek ,mert akkor szopok mint boci

#500771 BudFox Előzmény: #500762

nem lehet megmondani mi lesz holnap...kinnt vajon mennek -e tovább ? vagy itt újra esés ?

18550 re elég rendesen b…

#500767 Borska

18550 re elég rendesen beálltak,ez ad némi reményt a holnapi napra nézve,remélem ez a pakk holnap nyitóban is benn lesz,és a felhúzás elindít egy zárási pánikot,mert ez a fordulásom shortbol longba,hm, korántsem nevezhető alaposan átgondolt és megfontolt okos lépésnek......

meglátjuk

Re: ds

#500755 BigRabbit Előzmény: #500751

Hat igen, en meg 500 pontos bukot zartam a het elejen, majd jo iranyba alltam, de tegnap, miert is ne, longba fordultam a mai es tegnapi istentelen buko elott (bar elotte 100 pontot fogtam, eleg nagy kontival). Ma meg nem zartam reggel, valszeg ma korr lesz reven, erre elindult lefele. Mindegy, jan-febr nagyon szepen osszejott, van mibol pocsekolni. Bar nem szeretnem ha tovabb egne a penzem. Szoval, ha nem haragszol meg, remelem megyunk ma meg fel, meg holnap is kicsit.

Re: ds

#500751 Waszeitung Előzmény: #500746

Voltam én is az elmúlt napokban mindkét oldalon...csak rossz időben.

Sorminta alapján ma akkor egy felkötésnek kell jönnie,kt is szépn kitágult,délelőtt még 500 pontra nyomorgatták,most héccász.

#500750 BigRabbit Előzmény: #500745

Bud add ki a jelszot, milyen legyen ma a zaras? Egy Istenes felhuzas a zaroban (2 hete varok ra, talan ma bejon)