1000-es kt-re hajtunk?
a fene..az 550nél jó a vételem a 350es pár ponton múlott.. én továbbra is a 350et látom az aljnak.. innen mehetnénk fel..
jajj Bud nehogy máááá bezuttyantasd őket ,19 pip kell a dax longom zárásához,csinálják má meg.....
Ne tevedjel, mert egy iranyban allunk, nagyon kiveteles ez a pillanat. :D
Kb mint az en 18700-as nyitasaim. Nem epp logikus es atfontolt. Miutan megcsinaltam, megkerdeztem magamtol, es ezt most mert kellett? Nem baj, egy ferfinak neha tudnia kell jatszania is. Milyen lenne az eletunk, ha csak a biztos nyerore mennenk? (Ne valaszoljon erre senki, koszi :D)
bátor dolog shortot nyitni ilyenkor( bár egy 19900as pakkra apránként rányitogatni az simán belefér ),van egy olyan érzésem mintha ágyugolyó csövén üldögélnénk és a gyutacs már ég,lehet feszíteni a shortot is ,de én most nagyon sc-t érzek,az pedig brutálisat fog szólni
....ahh nehogy tévedjek ,mert akkor szopok mint boci
Hat holnap emelkedes lesz, mert longba fordultal, es kesz.
nem lehet megmondani mi lesz holnap...kinnt vajon mennek -e tovább ? vagy itt újra esés ?
18550 re elég rendesen beálltak,ez ad némi reményt a holnapi napra nézve,remélem ez a pakk holnap nyitóban is benn lesz,és a felhúzás elindít egy zárási pánikot,mert ez a fordulásom shortbol longba,hm, korántsem nevezhető alaposan átgondolt és megfontolt okos lépésnek......
meglátjuk
Haaaaaat. Hmmmmm. Tudod, mint a rozses asszony a viccben: Hatareset, elfogadom. :D
Hat igen, en meg 500 pontos bukot zartam a het elejen, majd jo iranyba alltam, de tegnap, miert is ne, longba fordultam a mai es tegnapi istentelen buko elott (bar elotte 100 pontot fogtam, eleg nagy kontival). Ma meg nem zartam reggel, valszeg ma korr lesz reven, erre elindult lefele. Mindegy, jan-febr nagyon szepen osszejott, van mibol pocsekolni. Bar nem szeretnem ha tovabb egne a penzem. Szoval, ha nem haragszol meg, remelem megyunk ma meg fel, meg holnap is kicsit.
Voltam én is az elmúlt napokban mindkét oldalon...csak rossz időben.
Sorminta alapján ma akkor egy felkötésnek kell jönnie,kt is szépn kitágult,délelőtt még 500 pontra nyomorgatták,most héccász.
Bud add ki a jelszot, milyen legyen ma a zaras? Egy Istenes felhuzas a zaroban (2 hete varok ra, talan ma bejon)