én is longba léptem most meg...áh...sok lesz a veszteség mára...de hát ez van.
én is longba léptem most meg...áh...sok lesz a veszteség mára...de hát ez van.
borzasztó..
Azért felfelé még mindig könnyebben mennek mint lefelé...csuda ez.
Annyira élvezetes kereskedni így.
egy szép hetes dojinál tart jelenleg korrekciós szinten USA
ha ez így marad holnapra, és jövőhéten megerősítés jön rá?!..
Mára le kell lépnem.
Sziasztok
MOL -ban ha 17.700 alatt maradunk akkor további nagy esés jön, márpedig egész nap alatt vagyunk
viszont USA meg mire föl rallyzik ? ilyen munkaerőpiaci adatra már régen szakadni kellene...ezért nem értem..
Nem lehet tanácsot adni..
de véleményem szerint short tartható 18K Bux alatt, 18550alatti hatinál, 3650alatti OTPnél, valamint 18K alatti MOLnál.
Ezt figyelném.
egy normál számítható gazadaságpolitikánál 22-23000es falat döngetné a hati,a huf pedig jóval erősebb lenne,mostanság a nemzetközi szentimentetre nem lehet panasz,kisebb korrekciók ,de long trend már vagy 3 éve, 3ééééééév!!!! és ebből Mo-n szinte semmit se látni,sajna nagyon rossz a funda nálunk :( ezért még ilyen menetnél is veszélyes a long
egyik oldal szerint jöhetne már az emelkedés, másik oldal szerint esés van nálunk, további esés jön
USA megy ám össze vissza..de nagyon..mi meg utána...ma kinnt olyan hullámzás van mint a Balatonon vihar idején.
Persze lehet hogy csak rangott egyet a doglott macska. Behulyitik mindket oldalt.
Egy 18700-as zarasnak tudnek orulni :DDD Na jo, sokat almodom. Megyek is vissza melozni, majd megnezem a zarast. Csudapiac ez. Szoval ha valaki azt mondja nekem, hogy nem latott meg csodat, megnyitok neki egy hatis chartot, es rabokok, itt kereskedj okosan.
Volt egy villámgyors dupla aljunk napon belül 5perces charton:
Msot nezem, forint kilott, bux is, OTP nagyon durvan, mukodik a rugo. Bar ahhoz, hogy az osszes reszvenyem, es hatim (18700-as atlaggal) pluszban legyen, hat, meg kell mennie fel. :( Egyebkent mostansag gondolkodtam, megnezve a szamlamat, zarni kellene. De azert meg nincs vege, lehet megint lesz egy lekotes, bar szerintem a 3550-et nem engedik el OTPben. Tul melyen lenne utana. MOL 17000-ig lemehet, legalabbis a nap elejen meg emiatt paraztam. Nem tudom, mi tortent, lehet tenyleg csak rugo. Meg az sem mellekes, hogy 20200-rol estunk vagy 1800valahany pontot egyfolytaban, ami azert sok. Persze emelkedesben meg nem volt sok. Na lenyeg, jatszanak itt a nagyok mint macska az egerrel.
nahh most viszont már én is azt mondom hogy qrvára érik egy SC,brutális gyors hirtelen rántás,ami megöli a shortos pozikat,ha elindul ma zárásig ,és usa menet tovább tart ,holnap akár hegymenet is lehet(ne)....
Eléggé.
Legalább a telekomot is vehetnék hamár minden más blue +ban is van, az összes shortnyerőm elmegy a turbolongra.
Nagy az öröm..szépen ment előtt a pipa a futikkal. Emelkedni meg csak függőlegesen lehet,idegbeteg egy piac ez :D
igen...ezen nem lehet kiigazodni..lehetetlen... USA most hova megy ? és mi ? áh össze vissza megy itt minden