Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

ds

#500737 Waszeitung

Azért felfelé még mindig könnyebben mennek mint lefelé...csuda ez.

Annyira élvezetes kereskedni így.

Re: Tema

#500733 Hathor Előzmény: #500730

egy szép hetes dojinál tart jelenleg korrekciós szinten USA

ha ez így marad holnapra, és jövőhéten megerősítés jön rá?!..

Mára le kell lépnem.

Sziasztok

#500730 BudFox Előzmény: #500725

MOL -ban ha 17.700 alatt maradunk akkor további nagy esés jön, márpedig egész nap alatt vagyunk

viszont USA meg mire föl rallyzik ? ilyen munkaerőpiaci adatra már régen szakadni kellene...ezért nem értem..

#500725 Hathor Előzmény: #500720

Nem lehet tanácsot adni..

de véleményem szerint short tartható 18K Bux alatt, 18550alatti hatinál, 3650alatti OTPnél, valamint 18K alatti MOLnál.

Ezt figyelném.

egy normál számítható ga…

#500724 Borska

egy normál számítható gazadaságpolitikánál 22-23000es falat döngetné a hati,a huf pedig jóval erősebb lenne,mostanság a nemzetközi szentimentetre nem lehet panasz,kisebb korrekciók ,de long trend már vagy 3 éve, 3ééééééév!!!! és ebből Mo-n szinte semmit se látni,sajna nagyon rossz a funda nálunk :( ezért még ilyen menetnél is veszélyes a long

#500722 BudFox Előzmény: #500718

egyik oldal szerint jöhetne már az emelkedés, másik oldal szerint esés van nálunk, további esés jön

#500720 BudFox Előzmény: #500714

USA megy ám össze vissza..de nagyon..mi meg utána...ma kinnt olyan hullámzás van mint a Balatonon vihar idején.

Re: nincs cím

#500716 BigRabbit Előzmény: #500712

Egy 18700-as zarasnak tudnek orulni :DDD Na jo, sokat almodom. Megyek is vissza melozni, majd megnezem a zarast. Csudapiac ez. Szoval ha valaki azt mondja nekem, hogy nem latott meg csodat, megnyitok neki egy hatis chartot, es rabokok, itt kereskedj okosan.

#500711 BigRabbit Előzmény: #500705

Msot nezem, forint kilott, bux is, OTP nagyon durvan, mukodik a rugo. Bar ahhoz, hogy az osszes reszvenyem, es hatim (18700-as atlaggal) pluszban legyen, hat, meg kell mennie fel. :( Egyebkent mostansag gondolkodtam, megnezve a szamlamat, zarni kellene. De azert meg nincs vege, lehet megint lesz egy lekotes, bar szerintem a 3550-et nem engedik el OTPben. Tul melyen lenne utana. MOL 17000-ig lemehet, legalabbis a nap elejen meg emiatt paraztam. Nem tudom, mi tortent, lehet tenyleg csak rugo. Meg az sem mellekes, hogy 20200-rol estunk vagy 1800valahany pontot egyfolytaban, ami azert sok. Persze emelkedesben meg nem volt sok. Na lenyeg, jatszanak itt a nagyok mint macska az egerrel.

nahh most viszont már én…

#500709 Borska

nahh most viszont már én is azt mondom hogy qrvára érik egy SC,brutális gyors hirtelen rántás,ami megöli a shortos pozikat,ha elindul ma zárásig ,és usa menet tovább tart ,holnap akár hegymenet is lehet(ne)....

#500708 Fornit Előzmény: #500705

Eléggé.

Legalább a telekomot is vehetnék hamár minden más blue +ban is van, az összes shortnyerőm elmegy a turbolongra.

ds

#500706 Waszeitung

Nagy az öröm..szépen ment előtt a pipa a futikkal. Emelkedni meg csak függőlegesen lehet,idegbeteg egy piac ez :D

#500705 BudFox Előzmény: #500704

igen...ezen nem lehet kiigazodni..lehetetlen... USA most hova megy ? és mi ? áh össze vissza megy itt minden

#500704 Hathor Előzmény: #500678

Megint megy a hullámvasút, most éppen fel.

Bud! Nem kéne forognod, mert ellentétesen fogatod a piacot ,-))