Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#500707 Bojjj Előzmény: #500697

Lehet, hogy tényleg megmentett a további mínuszoktól, de sztem nem volt joga hzzá, ami talán a legfontosabb tény!

#500698 balacy Előzmény: #500674

Ha csak Slaydo adatait nézem 2300-as számlára 300-as nyereség mellett 900-as lebegőt csináltak, én nagyon örülnék, hogy a tada lezárta a pozíciókat, mert nagyon egészségtelen ennyi lebegőt felhalmozni, amit bár nem láttak sokan, de azért ott volt valahol.

Tudom, hogy nagyon népszerűtlen amit leírok, de a tada nagy eséllyel a megmaradt pénzeteket mentette meg.

Amúgy pedig lett volna lehetőség visszanyitni a pozíciót és akkor mehetett volna minden a régiben. (aki nem érti, hogy miért, az jelezze, de aki már kereskedett egyszer, annak nem kell elmondani)

#500697 balacy Előzmény: #500674

Ha csak Slaydo adatait nézem 2300-as számlára 300-as nyereség mellett 900-as lebegőt csináltak, én nagyon örülnék, hogy a tada lezárta a pozíciókat, mert nagyon egészségtelen ennyi lebegőt felhalmozni, amit bár nem láttak sokan, de azért ott volt valahol.

Tudom, hogy nagyon népszerűtlen amit leírok, de a tada nagy eséllyel a megmaradt pénzeteket mentette meg.

Amúgy pedig lett volna lehetőség visszanyitni a pozíciót és akkor mehetett volna minden a régiben. (aki nem érti, hogy miért, az jelezze, de aki már kereskedett egyszer, annak nem kell elmondani)

Egyetlen esély van pénzt…

#500695 Shortosgyula

Egyetlen esély van pénzt visszaszereznetek: a quantum által a lezárt kötések utáni "nyereséget" visszaperelni. Bár eléggé meglepődnék ha nem lenne az a pénz már árkon-bokron túl.

A mínuszos kötések által generált mínusz - ami a fő problémátok- elúszott. Semmilyen hatóság vissza nem szerzi. Azt vagy szivacsként felszívta a világpiac - vagy a tada tette zsebre ha nem vitte ki a kötéseket. Ha az utóbbi történt az sem lenne meglepő, elég sok broker dolgozik a userek által elbukott pénzekért. Így működik a nem szabályozott fx piac.

Ami elégtételt kaphattok az a quantumos csalók büntetőjogi felelősségre vonása és meghurcolása. Megérdemlik.

Engem is agitáltak az indulásnál, mégpedig az egyik tag a korábban megszellőztetett névsorból.

Nemet mondtam és nem buktam semmit de remélem feltörlik velük a "padlót".

Undorító amit tettek.

#500689 Timok Előzmény: #500674

Én is újonnon regisztrált vagyok, de ápr. 2.-a óta folyamatosan olvasom a fórumot.

Szerintem teljesen igazad van, és azoknak akik komolyan gondolnák a dolgot össze kellene fogni, és felelőségre vonni a felelősöket. Én nem szeretnék integetni a pénzemnek, minden tőlem telhetőt megtennék az ügy érdekében, természetesen sok pénzt már nem szeretnék erre költeni, elég volt az eddigi mínusz, de szerintem ha összefogunk a költség se lesz túl nagy.

Keresem a szerveződéseket, aszem elsőkörben a facebookon próbálkozok...

#500674 Bojjj Előzmény: #500216

Sziasztok,

Eddig csak külső szemlélőként voltam a fórumon jelen és nem vagyok biztos benne, hogy minden hozzászólást sikerült elolvasnom - bár törekedtem rá-, viszont még nem látom, hogy a Tadawul felelőssége is kellőképpen ki lenne hangsúlyozva.

Légy szíves javítsatok ki, ha nem így van, de szerintem a jutalékokat - még ha a Qxxl és közötte létrejött szerződés szerint is, de - a Tadawul vonta le és utalta tovább, annak ellenére, hogy egyértelműen tisztában volt vele, hogy ez csak látszatra nyereség, vagyis a befektetők megtévesztésében jelentős szerepe volt a kezdetektől fogva.

Arról nem is beszélve, hogy az úgynevezett technikai átállás során lehetett az alfa számlán látni, hogy - nem tudni ugyan milyen arányok, vagy elv alapján elosztva -, de egy ideig működött a rendszer a nyitott kötések ellenére is.

Nem értem, hogy milyen alapon zárta le a floatingokat, amikor én a saját számlámat illetően erre Neki semmiképpen nem adtam felhatalmazást.

Szerintem ezt csak a robot, vagy adott esetben Én saját magam tehettem volna meg. Ezzel azonnali veszteséget realizált (hét végén, amikor nem volt nyitva a piac!!!).

Azt gondolom, hogy mindkét szereplő egyetemlegesen felel a bennmaradtak káráért és az a minimum, hogy a tőlünk előre levont jutalékot maradéktalanul visszafizessék.

Nem?

#500665 balacy Előzmény: #500644

A napi nyereséget az MNB közép árfolyamával kell átszámolnod, összesítened, és bevallanod.

Kicsit macera, de csak egy számlánál egyszerű és gyors. (kb két óra)

"Akkor meg majd lesz valamiféle adójóváírásom?"

Nem, nem adójóváírásod keletkezik, hanem ha majd ebben az évben lesz nyereséged azt ezzel a veszteséggel tudod csökkenteni, pontosan úgy naponta átszámolva, mint az idén kell. Ha nem lesz semmi nyereséged, amivel az XXL-es veszteségedet szembe tudod állítani, akkor nem fogod tudni ezt érvényesíteni. Azaz buktál a pénzkezelővel egy adag pénzt, és még a tavalyi "nyereségedet" leadózod...

#500656 Magellan Előzmény: #500651

Vagy pedig napi középárfolyammal, de akkor az adott évben következetesen azzal kell számolni.

#500651 Csemi Előzmény: #500644

Ha nem vetted ki a pénzt, akkor az MNB év végi záróárfolyamán (240,68) kell elszámolni a nyereséget.

#500644 slaydo Előzmény: #500569

Értem. Tehát a 2300ból 300ra nyereségadó vonatkozik, ami 16% ugyebár, ezt befizetem, de pl mikori dollárral kell számolnom? Ja és ugyebár ha nem tévedek, jövőre keletkezik 900 USD veszteségem, mert 1400ra esett le a számlám. Akkor meg majd lesz valamiféle adójóváírásom? Milyen vicces amúgy, hogy a számla igazából negatív volt, de én most leadózhatom a "kamunyereségem", majd jövőre kiegyenlítődik. Ez mennyire röhej...

A Quantum legújabb levelének legviccesebb mondata: "...A QuantumXXL óriási ERKÖLCSI kárt szenvedett el...", hát nagyon sajnálom őket annak a csoportnak a nevében, aki bár ERKÖLCSILEG nem szenvedett el kárt, ellenben ANYAGILAG szét lett szedve. Még szerencse, hogy utóbbi csak minket érintett, őket nem.

#500569 balacy Előzmény: #500553

Ez közkeletű tévedés!

Az adóévben lezárt, realizált nyereséget kell leadózni, hogy a következő évben elveszted, vagy megtöbbszörözöd annak erre nincs befolyása, vagy veszel-e ki abból vagy nem... teljesen mindegy.

A realizálás nem azt jelenti, hogy ki is vetted, csak azt, hogy a számládra jóvá lett írva.

Magyarul: igen, a nyereséget le kell adózni. Az idén realizált veszteségedet pedig az idei nyereségeddel tudod szembe állítani majd.

Amúgy még van idő, akinek kérdéses a dolog, kérdezzen rá az APEH-nál.

Akkor is le kell adózni,…

#500560 Magellan

Akkor is le kell adózni, hogyha nem hívod vissza a pénzt. Realizáltad akkor is, csak nincs a bankszámládon.

#500553 slaydo Előzmény: #500533

Szia!

Ezzel kapcsolatban lenne egy észrevételem, illetve kérdésem: Amennyiben tavaly nem vettem ki belőle pénzt, azaz mondjuk az alfa 2000ből 2300at csinált, de ezt a nyereséget nem realizáltam, akkor erre nem kell adóznom, nem? Hiszen mindaddig ez a nyereség nem biztos, amíg ki nem veszem. Lásd 2012, ahol a pénz 44%át el is buktam így szép mínuszba is kerültem.

Üdv

Slaydo

Kíváncsi vagyok arra, ho…

#500533 balacy

Kíváncsi vagyok arra, hogy hányan tudják, hogy a forex nyereségük után a tavalyi évre adózni kell.

Annak ellenére, hogy az idén nagy veszteséget realizáltak, amit az idei nyereséggel tudnak majd csak szembe be állítani.

Sziasztok.A wihdraval el…

#500494 Emma11

Sziasztok.A wihdraval elküldése után,mikor került vissza a pénz a számlátokra?Én múlt hét pénteken küldtem el,azóta semmi...

A Tadas kapcsolattartoh…

#500449 pipacs

A Tadas kapcsolattartohoz tud valaki elerhetoseget?