Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: Híradó

#500410 matgab Előzmény: #500392

Csak emlékeztetőül, hogy kinek lett igaza:

2012.01.17 00:05 matgab (Tisztelt Tag) Re: Comment nélkül! Címzett:

Én eddig soha nem hallottam ezekről a fantázianevű nem is tudom mikről, talán a csillagok háborújában voltak hasonló nevű dolgok...

Hogy mitől gyanús az egész?

Már a névnél kezdődik... Egy dolog minél átláthatóbb és tisztább, annál egyszerűbb a neve is. Ennek a nevének se füle se farka, de jól hangzik és ráadásul XXL... Gondolom Supersize lett volna, csak azt a Meki levédte! :-)

Mindezt megtetézik Hong-kongi offshore háttérrel, ködbe vesző tulajdonosi réteggel és menedzsmenttel.

Erre ráöntenek egy szirupos "csoda robotot" aminek a kereskedési technikája annyira egyedi, hogy 99%-ban (de inkább 99,99%-ban) csak nyereséges ügyleteket generál...

PSZÁF engedély, vagy SEC engedély szám gondolom véletlenül sincs feltüntetve sehol...

Istenem, komolyan sajnálni sem tudom azokat akik ilyen helyre 100 forintnál többet fizetnek be, mert azoktól ha nem itt, akkor fél éven belül máshol mások úgyis kilopnák/kicsalnák a pénzüket!

Amúgy sok sikert, jó a topik, ahol a rengeteg új regisztráló anyázza egymást!

Egy ilyen cég, aki meg tényleg az alapvető jogi ismeretekkel nincs tisztában, az sztem még egy pert sem tudna megindítani, nemhogy egy csoda robotot kitalálni! Eszméletlen...Sírva röhögök!

Re: hírlevél

#500366 Áki01 Előzmény: #500327

Nyilvánvaló,sokan itt kérdezgették,hogyan kell visszautalni a maradék pénzt.Már ez sok mindent elárul.Gondolom volt pár delikvens aki jó magyar szokáshoz híven mindezt hitelből követte el.

Megint egy levél: "Kedv…

#500341 Forex Explorer

Megint egy levél:

"Kedves Ügyfelünk/Partnerünk!

Kérjük higgye el nekünk, hogy az elmúlt időszak nemcsak az Ön, hanem a Quantum XXL számára is emberpróbáló volt.

Az ügyfelek egy része ugyanis rendkívül indulatos e-maileket küldött a Quantum XXL-nek, mivel a Quantum XXL-t tartotta felelősnek a kényszerzárásért, holott a Quantum XXL - ahogy a tegnapi hírlevelünkben részletesen taglaltuk - ki volt szolgáltatva a Tadawul FX-nek, aki az informatikai rendszer üzemeltetésén, letét kifizetési gyakorlaton, stb. keresztül érdemi ráhatással bírt a főkereskedési számlára.

Az ügyfelek egy része a Quantum XXL-en keresi a pénzét, holott az ügyfelek a kereskedési számla vezetésére szóló szerződésüket a Tadawul FX-nél kötötték, az induló tőkét a Tadawul FX letétkezelő bankjához utalták és csak és kizárólag a Tadawul FX-en keresztül vehették ki, a kereskedés alatt a Tadawul FX által üzemeltetett gyűjtő számlán volt a pénzük, melynek állapotát a Tadawul FX által nyújtott MT4 szoftveren kísérhették figyelemmel. Ön a POA nyomtatványban a Tadawul FX-nek adott felhatalmazást, hogy a sikerdíjat és a szerverdíjat levonja.

A Quantum XXL-nek tehát semmiféle lehetősége nem volt arra, hogy az ügyfelek pénzéhez hozzáférjen!

Többen támadták a Quantum XXL-t, hogy azért zárta le a nyitott pozíciókat, hogy zsebre tegye a pénzt. Ismételten utalunk arra, hogy az ügyfélpénzekhez a Quantum XXL-nek nem volt hozzáférése, mert azok nem az ő számláján voltak és a Quantum XXL a kényszerzárást sem látta indokoltnak, sőt tiltakozott az egész oda vezető folyamat ellen. A Quantum XXL-nek nem volt érdeke, hogy ügyfelei elveszítsék pénzüket, mert ez komoly erkölcsi veszteséget eredményez számára.

Megítélésünk szerint van néhány fontos kérdés, amit Önnek is fel kell tennie magának, illetve meg is kell válaszolni. Amit szerintünk és több nekünk emailt író Ügyfél szerint is meg kell válaszolni az az például, hogy

• Miért lett olyan sürgős a Tadawul FX-nek, hogy lecserélje az ún. P/L vagy Balance alapú elszámolási rendszert, amelyet több mind egy éve ő bocsátott a Quantum XXL rendelkezésére, és amelyet a pénzügyi felügyeletek jóváhagyásával ma is számos cég használ?

• Miért volt annyira sürgős, hogy az új allokációs rendszerre történő átállást bármi áron, akár az Ügyfelek, az Ön kárára is, de megtegye?

• Ön szerint elképzelhető-e, hogy egy olyan forex bróker mint a Tadawul FX, nem rendelkezik azzal az informatikai megoldással, amely a nyitott pozíciók tőkearányos leosztását az ügyfelek között korrekt módon meg tudja oldani annak érdekében, hogy a lebegő pozíciókat láthatóvá tegye?

• Amennyiben tudták, hogy nem képesek a számla allokációs rendszer átállást korrekt módon végrehajtani, akkor miért kísérelték/tették meg?

• Ezért felmerül a kérdés, milyen érdeke fűződött a Tadawul FX-nek ahhoz, hogy az ügyfeleknek azonnali veszteséget okozó nyitott pozíciókat önhatalmúlag, beleegyezés nélkül mégis lezárja?

• Elképzelhető-e, hogy hétfő délután mindössze egy-két óra alatt az összes nyitott pozíciót kivitték a bankközi devizapiacra, mint ahogy azt a Tadawul FX hirdeti magáról, és ott a másodperc tört része alatt mindegyiknek éppen találtak egy ellentétesen nyitott pozíciót, amivel le tudták zárni a kötéseket? Mert ha nem vitték ki a devizapiacra (ahogy pl. egyes típusú forex brokerek is teszik), akkor ki és hol nyerte el az Ön pénzét?

Többek között a fenti kérdésekből és arra adott válaszokból adódó anomáliák miatt is döntöttünk úgy, hogy jogi útra visszük az ügyet és megteszünk mindent az Önök pénzének visszaszerzéséért.

Üdvözlettel:

QuantumXXL"

Re: Kárpótlás

#500333 szigma Előzmény: #500321

Ebből a hozzászólásból nem tudom eldönteni egyértelműen, de remélem nem gondolod komolyan, hogy ez igaz.

Egyértelmű, hogy a lenyúlásra ment az egész, a lebegtettet nyitott kötés állománnyal és most szerintem meg az időhúzásra játszanak.

Ez soha az életbe nem jött volna vissza nekik.

Aki elhiszi a qxxl általi rizsát, gondoljon bele, hogy mi alapján vonták le a nyereség után járó sikerdíjat. Azzal már a pert se kellene várni utalhatják vissza egyből, mert jogtalanul vonták le (persze ha komoly lenne amit itt hablatyolnak az ügyfeleknek).

Én nem vagyok benne, sajnálom aki vesztett vele.

Próbáljatok meg összefogni és mihamarabb feljelentést tenni, ha egyáltalán foglalkoznak ezzel valahol.

hirtv

#500331 sz.istvan

Bekerültünk a híradóba:

19:00 HírTv vezető hír, elbukta a quantum az ügyfelek pénzét 2.4 Mrd a kár

21:00-kor ismétlik!

Mire ezt beírtam már megelőztek… :-)

Egy másik bejegyzést szeretnék kommentálni. Egy fórum társunk (akinek szakmai múltját már régóta tisztelem) hívta fel a figyelmem, hogy egy másik fórumon a „nevemben” írogat egy valószínűleg quantumos egyén. Ezúton szeretném megköszönni neki, hogy saját magát járatja le az ilyen és ehhez hasonló bejegyzésekkel!

itt a cikk: http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/nagy_bukas_a_quantumxxl_mlm_forex_robottal#comments

A comment részben egy sz.istván írogat oltári nagy f…-okat.

#500327 Fornit Előzmény: #500284

Sok olyan ügyfelük is lehet akik pl azt sem tudják, hogy mi a forex. Ők még elhiheteik ezt is.

Csak tájekoztatasul: a h…

#500326 pipacs

Csak tájekoztatasul: a hirtv hiradoja foglalkozott az uggyel. Az esti hetes hiradoban mar lement. A kilenc orasiban is benne lesz

HírTV

#500324 Descartes67

Éppen most lehetett látni a 20:00-ás hírekben, vezető hírként elsőnek a QuantumXXL bukását. 2,4Mrd tűnt el....

Re: Kárpótlás

#500321 Spion Előzmény: #500314

Időközben egy újabb hírlevelet kaptam, a Tadawul tevékenységeit, döntéseit kérdőjelezik meg és jogi útra viszik az ügyet, az ügyfelek pénzének visszaszerzése miatt.

Szerintem már most vissza is adhatnák az ügyfelek pénzeit, hiszen az ügyfelek érdekei a legfontosabbak, miért kellene tovább várniuk a pénzükre .

A pert feltételezésük szerint megnyerik és a pénzüknél lesznek, ha mégsem, akkor az ügyfelek lesznek a pénzüknél.

És mindenki jól jár.

Kárpótlás

#500314 Spion

Én, mint a QuantumXXL ügyfele, úgy gondolom, hogy nem tisztem eldöntenem, hogy ki volt a hibás abban, hogy az előzetesen meghatározott tőkevédelem mértékéhez képest nagyobb anyagi veszteség ért, de azt feltételezem, hogy mindkét cég nyereséget könyvelhetett el.

Egy korábbi hírlevélben ezt írták:

"A QuantumXXL már megkezdte annak a programnak az összeállítását, mely TadawulFX

önhatalmú lezárása által okozott veszteségek kárpótlására kíván megoldást nyújtani. Ennek részleteit az

elkövetkező napokban megküldi minden Ügyfélnek."

A kárpótlás módjára már nagyon kíváncsi vagyok, szeretném én is nyereséggel, esetleg csupán veszteség nélkül lezárni a történetet.

#500312 rbbj11 Előzmény: #500284

nézz be perfecto topicba, ott majd megmondják neked a tutit :) Pl. azt, hogy ez butaság, miért lenne probléma 12 óra???? Hisz forex semmivel se veszélyesebb terep, mint rv-ben ülni, szóval az nem lehet gond ;)

(ps. azt nem tudom, fagyott e,csak mondom, h. ha igy lenne bárhol, az sem lehet gond :) )

#500303 _pda_ Előzmény: #500284

marhaság, már világbotrány lett volna belőle

sohasem tapasztaltam fagyásokat

12 óra pffffffffff...............

#500292 Amatoregy Előzmény: #500287

Off.

Mindenki hagyja el az oldalt. Már az üzemeltető is lefokozásra került.. :DDd

" Kissherceg (Kezdő fórumozó) Re: hírlevél"

Re: nincs cím

#500288 KisZoltán Előzmény: #500221

Nem tudom kiket képviselsz,de több ezer emberről van szó. Gondolod, hogy a csalást,lopást és megtévesztést elfogadhatóvá teszi, hogy ennyi embert sikerült megtéveszteniük és előre kitervelt módon kifosztani ŐkeT,

Na és persze ne felekezzünk meg a tudatlan, pár óra alatt felkészített tanácsadókról, nulla pénzügyi ismerettel, akikben a család, a barátok messzemenőkig megbíztak, s persze most a felelősséget nem vállalják, csak szétteszik a kezüket.

#500287 Kissherceg Előzmény: #500284

nekem több ismerősöm kereskedik ott és Én is néztem magamnak. Mindenki csak jót mondott és ilyenre sose panaszkodtak.. hülyeség..