Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#500073 Euroman Előzmény: #500070

telefonnak menni kelle, mert már csak 3 hétig vehető osztalékért, és abból még a máj 1-i hosszú hétvége is lejön

#500070 Fornit Előzmény: #500055

Remélem ebben az esetleges visszapattanásban a telefoné lesz a főszerep.

Én ma még ráadtam pár kontaktust 600-610 között. Bekeráramon 60 pontot hozott le, nem nagy ügy.

Re: Nyito.

#500066 BigRabbit Előzmény: #500058

Ehhez az kellene, hogy ezt a 18600-at atvigye lefele. Viszont eddig szignifikansan (visszapatt nelkul nem nagyon ment neki). Persze kozben a bux nem tudott visszamaszni 18000 fele.

#500062 BigRabbit Előzmény: #500055

En is csak meg nem most. Ami az erdekes egyebkent, hogy a hati meg megint ott van ahol reggel volt.

Üdv! Tudom őrülten hangz…

#500055 Frontin

Üdv! Tudom őrülten hangzik, de részemről longokat nyitogattam ma, bux-ban várok egy min. 500 pontos visszapattanást.

támaszok

#500035 gilgalad

Sziasztok,

oti szépen beesett promt 18e is beroppant. Lehet polemizálni mennyit estünk, mennyit emelkedtünk, de szerintem most a támasz szintek ropogása fontosabb infó.

#500032 BigRabbit Előzmény: #500026

Koszonom a linket. Egyenlore viszont esunk. En mindenesetre savosan bealltam zarni 18100-ig. Ami teljesul az teljesul. A 18000 pont (bux) mar mogottunk van, letort, szoval kb 17500-ig szabad az ut. Ennek megfelelon a hati is megy le.

Re: fd

#500017 sbbacsi Előzmény: #499987

Ha van jobb meló és vált, nem dolgozik 1.3X-et, akkor meg a cég hal éhen, hiszen nem "optimálisan" működik majd.

Az egészet arra akartam kihegyezni, hogy amit Ibiza ír, az nem más, minthogy éhbéren, fele annyi munkással szárnyal egy cég. Hát ezt lehet optimalizációnak hívni, de globális gazdasági fellendülést ebből levezetni és erre alapozni!? A kettő nem ugyanaz.

Szerintem a nagy cégek is szenvednek. Nem mondom, hogy nem volt forgács, ami hullhatott és valóban optimálisabb lett a működés, de az átlag képlet nem ez nagy céges szinten sem. Van szerencsém pl. itthoni nagybankokhoz. Szerintem a 10 perces szünetért szólás és a wc-nél, konyhában egy pohár víznél a kártyalehúzás nem ez a szint...

Egy termelő cégnél meg jobb is ha nem nézünk szét a műszakokkal, feketemunkával, anyagárral, áfával, számlázással kapcsolatban.

Ez persze az itthoni kép, de mondjuk az Apple sem amerikai gyártósoron dolgoztat, jó amerikai bérekért.

Re: kh

#500016 Kissherceg Előzmény: #500003

20,6k-hoz képest 13%-ot esett, már megint mit haluzol... azért mert későn lépsz poziba, ne a piacot kúrogasd... :)

#500013 BudFox Előzmény: #500003

itt szüttyögünk nulla pontot, vicc ez a tőzsde...mindez azért mert nincs forgalom, és egy vevő-eladó azt csinál a piaccal amit csak akar.

12 pontos SP esést nem reagáltunk le, hanem nullán vagyunk..kicsit vicces :D

#500010 Waszeitung Előzmény: #500007

Köszi...és jó lenne ha az esésben nem vettünk részt akkor a korrekciót sem reagáljuk le mert felköpök és aláállítok vkit.

#500006 gilgalad Előzmény: #499994

A Molt nagyon tartani akarják, kíváncsi vagyok mikor lesz egy tisztító öntés ott is, persze lehet elmarad. A támasz bux szinten is recseg. Na majd 9.30-kor okosabbak leszünk.

kh

#500003 Waszeitung

Nah most már tényleg leüthetnék ezt a bétet mint a babkarót mert egy hányinger ami itt piactartás címen folyik..hati hol zárt tennap?