telefonnak menni kelle, mert már csak 3 hétig vehető osztalékért, és abból még a máj 1-i hosszú hétvége is lejön
telefonnak menni kelle, mert már csak 3 hétig vehető osztalékért, és abból még a máj 1-i hosszú hétvége is lejön
Remélem ebben az esetleges visszapattanásban a telefoné lesz a főszerep.
Én ma még ráadtam pár kontaktust 600-610 között. Bekeráramon 60 pontot hozott le, nem nagy ügy.
Ehhez az kellene, hogy ezt a 18600-at atvigye lefele. Viszont eddig szignifikansan (visszapatt nelkul nem nagyon ment neki). Persze kozben a bux nem tudott visszamaszni 18000 fele.
En is csak meg nem most. Ami az erdekes egyebkent, hogy a hati meg megint ott van ahol reggel volt.
18300nálam egy szolíd ellenállás..a 15100 ott tán longolnám..
régi chart..de mind egy..a szintek látszanak.. a híreket,eseményeket rá kellene írni mert akkor kapna értelmet..mi miért történt..
Üdv! Tudom őrülten hangzik, de részemről longokat nyitogattam ma, bux-ban várok egy min. 500 pontos visszapattanást.
Sziasztok,
oti szépen beesett promt 18e is beroppant. Lehet polemizálni mennyit estünk, mennyit emelkedtünk, de szerintem most a támasz szintek ropogása fontosabb infó.
Koszonom a linket. Egyenlore viszont esunk. En mindenesetre savosan bealltam zarni 18100-ig. Ami teljesul az teljesul. A 18000 pont (bux) mar mogottunk van, letort, szoval kb 17500-ig szabad az ut. Ennek megfelelon a hati is megy le.
Így van,jól látod,hiszen tegnap zárás után volt az első gyj...
Felfelé is felülteljesítők voltunk,lefelé is tartsuk meg ezt a szokásunkat! :D
Ha van jobb meló és vált, nem dolgozik 1.3X-et, akkor meg a cég hal éhen, hiszen nem "optimálisan" működik majd.
Az egészet arra akartam kihegyezni, hogy amit Ibiza ír, az nem más, minthogy éhbéren, fele annyi munkással szárnyal egy cég. Hát ezt lehet optimalizációnak hívni, de globális gazdasági fellendülést ebből levezetni és erre alapozni!? A kettő nem ugyanaz.
Szerintem a nagy cégek is szenvednek. Nem mondom, hogy nem volt forgács, ami hullhatott és valóban optimálisabb lett a működés, de az átlag képlet nem ez nagy céges szinten sem. Van szerencsém pl. itthoni nagybankokhoz. Szerintem a 10 perces szünetért szólás és a wc-nél, konyhában egy pohár víznél a kártyalehúzás nem ez a szint...
Egy termelő cégnél meg jobb is ha nem nézünk szét a műszakokkal, feketemunkával, anyagárral, áfával, számlázással kapcsolatban.
Ez persze az itthoni kép, de mondjuk az Apple sem amerikai gyártósoron dolgoztat, jó amerikai bérekért.
20,6k-hoz képest 13%-ot esett, már megint mit haluzol... azért mert későn lépsz poziba, ne a piacot kúrogasd... :)
itt szüttyögünk nulla pontot, vicc ez a tőzsde...mindez azért mert nincs forgalom, és egy vevő-eladó azt csinál a piaccal amit csak akar.
12 pontos SP esést nem reagáltunk le, hanem nullán vagyunk..kicsit vicces :D
Köszi...és jó lenne ha az esésben nem vettünk részt akkor a korrekciót sem reagáljuk le mert felköpök és aláállítok vkit.
A Molt nagyon tartani akarják, kíváncsi vagyok mikor lesz egy tisztító öntés ott is, persze lehet elmarad. A támasz bux szinten is recseg. Na majd 9.30-kor okosabbak leszünk.
Nah most már tényleg leüthetnék ezt a bétet mint a babkarót mert egy hányinger ami itt piactartás címen folyik..hati hol zárt tennap?