Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

facebook

#499749 vito54

Ha van itt valaki a facebookos qxxl károsultak csoportból az ugyan továbbítsa már az üzenetet, hogy tegyék nem láthatóvá a tagokat. Senkinek sem jó ha látszanak, elég ha a csoport létszáma publikus!

Köszönöm

Egyenleg lekérés

#499735 Bukott

Segítségeteket kérem, hogyan tudom az egyenlegemet lekérni, majd kivenni a pénzt. Járatlan vagyok a dologban.

Köszi.

Re: ??? szerkesztve

#499679 syscow Előzmény: #498184

Ilyeneket én is tudok. Nem bizonyít semmit.

Vezeték neveket is kérünk!

Szerintem te indítottad el az egészet. Miért pont az EURUSD mélypontján írtad. És miért engedett be a MAM-ra, amikor már túl volt a 70%-on?

Nem volt semmilyen tőkevédelem.

-----------------------------------------------

szerk: ilyet meg az admin tud...

Visszahívás

#499650 syscow

Sziasztok!

Én 3.-án küldtem el, 6.-ára megvolt mind a két 1-el kezdődő számlám.

Azonnal visszautaltam mindent. Azóta semmi, de hát ugye húsvét volt.

Re: kérdés

#499587 Menekülő Előzmény: #499581

Szerintem nem az ápr. 2-ai, hanem a 6-ai Equity-re van esély. Én szerdán küldtem be a POA-visszavonót, egyelőre csak inaktív péntek óta a számlám, de az 1-essel kezdődő számlaszámot még nem kaptam meg. Ha a keddi visszavonót mára dolgozták fel, talán a szerdai holnap kerül sorra, akkor már többet fogok tudni.

Re: kérdés

#499586 Spion Előzmény: #499581

Igen, kedden küldtem el a POA visszavonási dokumentumokat, ma telefonáltak a tadawultól, hogy mindkét számlám (alfa,béta) inaktív.

Később emailt kaptam az 1-essel kezdődő számláim adataival. MT4-be belépve a számláimon rajta voltak a maradék összegek.

Elküldtem a pénzkivonási nyomtatványokat, innentől célegyenesben vagyok szerintem. :)

kérdés

#499581 Pocok

Kedves Fórumozók! Ti láttok arra esélyt, hogy a POA visszahívás elküldése után az április 2-ai egyenlegben szereplő Equity-t kifizetik? Látok ebből valaha még pénzt? Hogy gondoljátok? Köszi

kérdés

#499580 Pocok

Kedves Fórumozók! Ti láttok arra esélyt, hogy a POA visszahívás elküldése után az április 2-ai egyenlegben szereplő Equity-t kifizetik? Látok ebből valaha még pénzt? Hogy gondoljátok? Köszi

Re: válasz a bukásra

#499550 No One Előzmény: #499540

Nekem úgy magyarázták a tőkevédelmet anno az előadáson hogy ha a függőben lévő kötések negatív értéke eléri az alaptőke 30-40%-át akkor a stop-loss mindet lezárja és leállnak a robotok. Úgy gondoltam ha 5 hónapig működik és aztán elveszíti a 30%40%-ot még mindig a kezdeti tőkémnél vagyok.

Mint utólag kiderült semmiféle tőkevédelem nem volt és a robotok összességében veszteséget termeltek.

Re: válasz a bukásra

#499543 anti-qxxl Előzmény: #499540

Sokan azt hiszik hogy az árfolyamoknak van "emlékezetük", ezért bíznak abban hogy gyorsan megfordulhat a mozgás. Gyakorlatban meg simán mehet az árfolyam valamelyik irányban annyit, hogy még kicsi tőkeáttétellel sem finanszírozható.

válasz a bukásra

#499540 hirvivo

Nekem ilyet irtak a qxxltől. Arra miért volt a nyitott kötés több mint 30% Idézem:

"Egy 40%-os nyitott kötés egyáltalán nemveszélyes szint, csak

egy pillanatnyi állapot, mely a következő nap a piaci mozgások szerint lemehet

30%-ra. Hogy felmehet-e 50%-ra? Akár igen, mert hogy még az sem

veszélyes szint,"

Megkérdeztem neki bennt volt e pénze mert mi van ha lemegy -90% akkor is azt mondták volna,hogy még visszajöhetett volna vagy mi?Aki ilyet ir az nem veszített!!!

Aztán megírja,hogy ő csak egy diszpécser.Vicc az egész

Re: nincs cím

#499536 syscow Előzmény: #497876

Egy évvel akartam csak közelebb hozni, most kettővel vagyok hátrébb.

És igen nem tagadhatom, a mohóságom juttatott ide. Nem okozott olyan nagy kárt, mert nem a honlapi betevőmet játszottam, vállaltam, hogy 30%-ot bukhatok ez még belefér. Az 58 már nem .

Re: Megjelentek a hiénák is?

#499527 anti-qxxl Előzmény: #499513

Vicces hogy a lebukásuk után azonnal elköltöztették a szervert.

Ez is egy ugyanolyan csaló banda, ugyanúgy még az idén be fog dőlni.

Lúzer aki a QXXL után a perfectoba pénzt nyomat.

Quantum pre launch

#499515 csoky

Sokan megkérdezték az elmúlt másfél évben, hogy mi a véleményem a Quantumról. Csak egy történetet meséltem az érdeklődőknek. 2011 januárjában meghívtak egy előadásra az óbudai Ramada hotelbe. Maximum húsz ember volt ott és egy "zseniális" lehetőségről számolt be az előadó. Egy matematikus több éves munkája során kifejlesztett egy olyan algoritmust, mely a forex piacon képes hosszú távon stabilan profitot termelni, úgy hogy egy automata kereskedik az ügyfelek számláin. Sosem felejtem el, hogy úgy mutatta be ezt a robotot, amely meghazudtolja a közgazdaságtan alapvető törvényeit. Megalakult egy QuantumXXL nevű hong-kongi cég, aki mlm hálózatban értékesíti a lehetőséget széles körben, olyan ügyfeleknek, akik hátradőlve szeretnének extrém hozamot elérni a devizapiacon. A lelkesítő előadás után kissé szkeptikusan, de megpróbáltam több infót gyűjteni lehetőségről. Az előadás végén feltettem az általam összeírt kérdésekből néhányat és jeleztem az előadónak, hogy sok, forex piacon jártas ismerősömet érdekelheti a dolog, de ezek lesznek az első kérdéseik Quantummal kapcsolatban, ezért szeretném mihamarabb megkapni a választ.

Az előadó nemes egyszerűséggel közölte velem, hogy ezek nem publikus információk és nekik nem a hozzáértő ügyfelekre van szükségük. Természetesen a kérdéseimre a választ sosem kaptam meg.

Én itt le is zártam a témát!

Sajnálom, hogy sokaknak csak így utólag tudom elmesélni ezt a történetet :(

Az hogy a Quantum kezdetek óta csalásra épült abban szinte biztos voltam és vagyok, mert már akkor nem voltak őszinték az előadók! De hogy ekkora lehúzás az egész azt nem gondoltam volna :(

Mint utóbb kiderült ebben a történetben csak a Hong-kong volt igaz.

Kedves Bárpád! Kimoderá…

#499514 sz.istvan

Kedves Bárpád!

Kimoderáltam a beírásaidat, mert ez itt nem az ingyen reklám helye! Ha valamit népszerűsíteni szeretnél, akkor keresd meg Kissherceget.