??? szerkesztve
sz.istvanTisztelt Fórumtársak!
Ilyen még nem fordult elő, de ki kellett moderálnom egy hozzászólást!
Alapvetően a tartalmával egyetértek, de mivel a beíró alapvető személyiségi jogokat sértene ezért eltávolítottam a szöveg azon részét amely ezt tartalmazta!
Akkor most lássuk az ominózus hozzászólást (szerkesztve):
A vezeték neveket eltávolítottam így a hatályos magyar törvényeknek megfelelő lett.
Kedves Károsultak!
A nevem Sz. Zsolt és én vagyok az egyik fő szervező ebben a QuantumXXL nevű Hong-Kongi bejegyzésű offshore cégben!
Üzlettársaim:
P. József és Anna,
B. Árpád,
T. Rita,
F. Ida,
K. Enikő,
F. Gabriella,
T. Sándor,
M. Tamás,
H. Gábor,
és Sz. Attila
Mély megrendüléssel tudatom veletek, hogy hozzá nem értésünk, felelőtlenségünk és kapzsiságunk oda juttatott titeket, hogy a behazudott tőkegarancia ellenére elvesztettük a pénzeteket.
Tettünket nem vállaljuk, megpróbálunk majd kibújni a felelősségre vonás elől ezért még jó pár hónapig hitegetni fogunk titeket mindenféle variációkkal.
Köszönjük kérdéseiteket, de most már ne hívogassatok, ne e-mailezzetek nekünk többet, mert úgy sem érdekel, mi van veletek. Az vigasztaljon titeket, hogy mi mindenképpen jól jártunk, mert rengeteg pénzt kaptunk meg nem érdemelt jutalékként a sokat szidott brókertől és persze tőletek is a havi pozitív kötések után!
Most eltűnünk a képből, mert már a hatóságok is macerálnak minket mindenféle csalás, meg megtévesztés meg pénzkezelési engedélyek után nyomozgatva.
Ne izguljatok, még nincs vége nemsokára jövünk új fantasztikus ígéretekkel ahova szeretettel várunk minden hiszékeny naiv embertársunkat….