Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: Megjelentek a hiénák is?

#499394 anti-qxxl Előzmény: #499391

http://www.ewhois.com/perfectofx.com/

Érdekes hogy egy Új-Zélandi cég miért pont magyarországi szerveren keresztül elérhető?

Új-Zélandon nincs tárhelyszolgáltató?

Vagy csak az egész cég egy nagy kamu az QXXL-hez hasonlóan és csak a magyar tulajok elrejtését szolgálja?

A korábbi eredményre semmilyen bizonyítékot sem találtam.

Re: nincs cím

#499393 Kissherceg Előzmény: #499388

Úgy tudom tóth andrás ügyfelei még mindig a shanghai expreszt várják 8000 fölé, mert szépen bevásároltak 2008-ban... rossz vicc :) 10 és 20 éves befektetési tanácsok nagy szakértője :)

#499392 rbbj11 Előzmény: #499390

igen, tudom, hogy európai cégen keresztül megy 2000 usd-vel. De ezért hangsúlyoztam ki, h. Svájcban nem!!! Mert ne feledjük, a szigorú svájci szabályok Svájcban vonatkoznak rá. Nem véletlen, hogy Svájcban nem lehetséges 2000-rel.

PAMM-ról nem tudtam, és ahhoz, hogy elítélhessem a dolgot, pontos feltételrendszert ismernem kéne. Ennek ellenére semmilyen kezelt számlás dolog nem szokott sok hasznot hozni, és ez - így előíteletesen - számomra a dukascopy-nál is a feltételezésem.

#499391 anti-qxxl Előzmény: #499389

Szeptembertől számítva (7 hónap) a prémium 14%-ot ért el, a basic meg csak 7%-ot.

Ez havi 1-2%, szemben a korábbi évekből papíron kimutatott 3-9%-kal szemben.

1. a korábbi eredmények valósak, de a robot már rosszul működik, 1-2%-ot hoz havonta

2. a korábbi eredmények hazugságok.

Elindítok 100x tőkeáttétellel egy DAX longot meg shortot két külön "robottal", amelyik sikeres lesz annak az eredményét kiplakátolom, így dőlhet majd a pénz hiszen kimutathatóan több száz százalékos hasznot értem el.

Optimális esetben a továbbiakban is hoz 1-2%-ot havonta, rosszabb esetben meg bebukik mint a Quantum.

#499390 tőzsdemaci Előzmény: #499383

Ezt nem jól tudod. A Dukascopy -nál van mód ún. kezelt számlás kereskedésre (PAMM számla) ahol a kliens a "manager" -t egy meghatalmazással ruházza fel, hogy az a számlájára jutalék fejében kereskedhessen. Az európai cégükön keresztül pedig ha jól tudom 2000 USD -vel is lehet már számlát nyitni, a legkisebb pozícióméret 1000 USD. Nem reklám, csak pontosítás.

#499389 anti-qxxl Előzmény: #499377

"

2008 januárjától és 2011 szeptemberéig kizárólag a befektetők egy szűk körének tettük elérhetővé kezelt számláinkat, azonban a folyamatosan kiegyensúlyozott eredményeink és ügyfeleink elégedettsége indokolttá tette, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsunk a befektetésre."

Vagyis 2011. szeptemberben indult be valójában, előtte mi volt az kérdéses. Vagy semmi, de akár az is lehet hogy volt 20 extra kockázatvállaló robot amiből 2 volt kiemelkedő a maradékot meg letagadják aztán vagy működik vagy nem a későbbiekben.

A QXXL működése alapján még idén várható hogy ez is be fog bukni.

kérdés hogy egy új-zélandi cég miért pont Mo-on meg Szlovákiában akarja a szuper robotját terjeszteni? Pont ugyanúgy mint a QXXL. Csak nem mögöttük is egy Kelet-európai piramisjáték építő banda áll?

#499388 rbbj11

Tóth András egy picit túlértékelt divatember szerintem, de mindenképp sokkal jobb vele konzultálni, mint senkivel, ha már ilyen kétes cégekre és robotokra akarjuk a pénzünket bízni.

#499387 No One Előzmény: #499377

Úgy hallottam a TutiFix sokkal jobb.

-140%-os tőkevédelem

-napi 200% hozam

-és már 1$-ral is elindíthatod

Privátba megírom hova utaljátok a pénzt. :P

#499386 rbbj11 Előzmény: #499377

ja igen, 2008-ig visszamenő? Láttad a hiteles kivonatokat? Élőben? Pecséttel? Ügyvéd által vagy ellenőrizhető közjegyző / könyvvizsgáló által hitelesítve? Ha mindez igaz, akkor is semmi idő 4 év a tőzsdén. A japán tőzsde 22 éve folyamatosan esik, és bárki longolta a nikkei-t, ha tartotta a pozit, garantáltan bukóban van több mint két évtizede (persze ez extrém példa, de jól megmutatja a megfelelő időhorizont problémáját).

#499383 rbbj11 Előzmény: #499377

nem olvastam sehol 50%-os ígéretet tőlük, aki úgy akar hozzájuk beléptetni, hogy ez elérhető tartósan is, az kategorikusan csaló és hazudik. Ettől még az egész cég nem kell csaló legyen. Hozzáteszem, személyes véleményem, hogy kerülje el mindenki messziről, mert ennek is hasonló vége lesz. A Dukascopy attól, mert valóban megfelelő jogi keretek közt működik, úgyszint nem megfelelő egy átlagos kisbefektetőnek. Én beszéltem az ügyintézőjükkel személyesen is Svájcban, és mondták, hogy 25.000 frank alatt szó se lehet a számlanyitásról. Csodálkozom is, hogy dukascopy nem perel be számos céget, akik indirekt így vagy az ő márkanevük alatt értékesítenek hulladékot. A bank kiváló forex felületet bocsát rendelkezésre, de soha nem hallottam, hogy közvetlenül vállalna robotkereskedést vagy bármilyen kezelt számlás szerződést.

#499380 Forex Explorer Előzmény: #499377

Gyorsan mielőtt agitációval vádolna bárki nincs perfektós számlám és nem is tervezek nyitni én is qxxl károsult vagyok!

#499379 rbbj11 Előzmény: #499376

nem, a betétek adója a bankon keresztül aut. megfizetésre és levonásra kerülnek.

Re: leállítás

#499378 rbbj11 Előzmény: #499364

tanácsot bárki adhat, ez egy szabad ország. Azonban nem járhat el vagyonkezelőként. Az állampolgár feladata, hogy a megfelelő képesítés igazolását elkérje egy tanácsadótól, ha az csak "fusiba" tanácsolgat. Ha van egy egyéni vállalkozás vagy cége, a tevékenységi körei között kell szerepeljen a tevékenység, de természetesen, ha bármely vagyoni tanácsadást bizonyíthatóan végzett, csak akkor lehet ellen törvényesen fellépni. Az ismét az állampolgár felelőssége, hogy csak úgy fogadjon el tanácsadást, ha az megfelelő nyomtatványon írásban is rögzítve történik. Mondani bármit lehet, és az tanú ill. hangfelvétel nélkül nem jogi alap, ez természetes.

Ha a tanácsadó egy cég alkalmazottja, akkor munkaköre és végezhető tevékenysége nagyrészt a cég felelőssége. Ez jogilag szabályozott terület, tehát ha egy otp-s alkalmazott befeketetési tanácsot ad neked, és abból károd származik, elővehető az otp. Ezért érdemes megfelelő céggel és tanácsadójával tárgyalni. Zugiroda alkalmazottjával semmire nem mész, mert max. csődöt jelent a zugiroda és kész.

#499376 Zsuzsa Előzmény: #499282

Szeretnék segítséget kérni a Bónusz pont rész kapcsán. Én többé nem fektetek be semmi hasonlóba, itthoni tartósan lekötött betéteim voltak tavaly,azok anyereségéből is lehet leírni buktát?

#499375 rbbj11 Előzmény: #499342

akárhogy is, a tájékozódás a te feladatod lett volna. Ha valaki ajánl neked egy bankot, h. ott a betétedre havi 5% kamatot kapsz, és azt mondja, ez az UBS bank, akkor remélhetőleg nem fogod elhinni neki a két szép szeméért, hanem min. be akarsz menni a bankba, és megnézed saját szemeddel, esetleg megkérsz egy ügyvédet, h. nézzen utána stb. De jobb esetben elhajtod az illetőt, és nem szánsz időt ellenőrzésre, mert egyből bűzlik a havi 5%.

#499373 rbbj11 Előzmény: #499318

jelenleg usa államadóssága és növekvő pályája miatt azt is nagyon felelőtlen nulla kockázatúnak tartani, még akkor is, ha a piac e pillanatban úgy árazza.

Ráadásul egy magyarnak még a biztonságos adósságpáya mellett se nulla bármely amerikai eszköz kockázata. Ugyanis mint a hiteleknél is, elfelejtik az árfolyamkockázatot!!!! Simán megvan rá az esély, hogy középtávon a forint erősen felértékelődjön usd-vel szemben, és ez komoly kockázat, pláne, ha csak évi 1-2% hozamunk van, és a potenciális árfolyamveszteség pedig elérheti lazán 3-5 év alatt a 30%-ot.

#499372 rbbj11 Előzmény: #499294

lehet, nem járók ilyen "órásokhoz", azért nem értettem vito hsz-ét :)

Egyébként sürgősen felejtse el mindenki, hogy "normális" keretek és kockázatok közt lehet évi 50% hozamot tartósan hozni.

#499371 vito54 Előzmény: #499370

A robot kötéseinek feléhez képest jól alakultak az árfolyamok :)

Ugyanis ugyanazt kötötték mindkét irányba és csak azt zárták ami jó irányba ment. Jó kis trükk... Ők csak nyerhettek

Nekem az alfán -43%, a b…

#499370 Spion

Nekem az alfán -43%, a bétán -78% veszteség keletkezett. Tavaly áprilisban indítottam az alfát.

Dollárban nézve a befektetett pénzem 46%-át buktam, forintban ez 36% veszteséget jelentett. Remélem hamarosan megkapom a kedd óta igényelt maradékot.

Én a béta profitja után beígért havi 10%-os ajánlatnál sejtettem, hogy ez lesz a csali, hogy sokan tartsák benn a pénzüket, minél tovább, de sajnos nem sikerült időben kivennem a pénzem. Ezt magamnak köszönhetem, mert nem szerettem volna extra költséget fizetni, így május 15-re terveztem a kivonást, amikor már költségmentes lett volna, reméltem, hogy még pár hónapig nem dől be. Amint az az itteni hozzászólásokból utólag kiderült, nem is vontak le extra költséget.

Érdekes, hogy mennyivel másabb lett volna a történet, ha:

- a robot kötéseihez képest az árfolyamok kedvezően alakulnak

- ugyanígy lezárja a tadawul a nyitott kötéseket

- mindenkinek maradt volna valamennyi profitja is...