Re: leállítás
Zsuzsa Előzmény: #499363Én 30 napja léptem be -fogalmazom ezt most így- és óriásit buktam. Azért írom, hogy így fogalmazok, mert én egy ismerős pénzügyi "tanácsadót kértem meg, hogy állítson össze egy portfóliót, egy esetleges befektetésre. Külön kiemeltem, hogy semmilyen hálózatba nem szeretnék belépni. Az volt az egyetlen kérdésem, hogy van-e olyan lehetőség, ami pár %-kal meghaladja a 6-9%-ot, eszembe sem jutott valami extrém hozam. Ő csak nevezett, az általam elített %-kon, miszerint az nevetséges. Ezt és az AXA-t ajánlotta. Éreztem, hogy az egész gyanús,de bíztam benne. Nem volt időm rendesen utána olvasni, most Húsvétkor terveztem.
Igen, egyértelműen én vagyok a hibás, amiért aláírtam a szerződést. Azt azonban megjegyezném, hogy azokkal a tanácsadókkal, szemben, akik nem teljeskörűen, vagy az embert félrevezetve tájékoztatják, egyáltalán nincsenek képbe és nem is tesznek ezért semmit, komoly anyagi veszteséget okoznak a szakértelmükben bízó emberekben, a törvénynek ugyancsak fel kellene lépnie.
Én is köszönöm a korrekt tájékoztatásokat,legalább így, utólag tudom, hogy mibe kerültem és miyen bűnszövetkezet vitte el 30 nap alatt a tartalékaimat.
Nekem sem volt időm ezzel foglalkozni, ezért fordultam szakemberhez, aki elvileg ezt terhet le vette volna a vállamról.
Soha többé nem bízok én sem más "szakértelmében", bár biztosan vannak, akik oafigyelnek ügyfeleik védelmére.
Próbálok arra gondolni, hogy szerencsére nem az életemet bíztam rá, bár ahogy most érzem magam, csak remélni tudom, hogy a történteket valahogy fel tudom dolgozni, mert ez még nem sikerült.
Mindenkit,aki jó indulattal és segítőn van itt jelen, üdvözletemet küldöm.