Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#499369 rbbj11 Előzmény: #499293

bocs, de nem tudom, merrefelé tájékozódsz, mert még nem hallottam olyan komoly robotról, amelyik "ígér" egyáltalán ehhez közelítőt.

#499368 rbbj11 Előzmény: #499282

én is örülök, h. leírtad ezt az összefoglalót, mert sokkal hitelesebb, ha vki olyan írja le, aki minden szinten (ajánlóként is) keresztülment ezen. Nagyon remélem, hogy minden ide tévedt olvasó a jövőben javára tudja fordítani az itt olvasottakat. Bár mindig lesznek hasonló esetknek új áldozatai, ami az emberi alaptermészetből következik, de a tapasztaltaknak szerintem erkölcsi/társadalmi kötelességük, hogy lehetőségeikhez mérten segítség megóvni a csapdáktól az új próbálkozókat.

Re: leállítás

#499365 No One Előzmény: #499362

Nekem az alfa -46 beta -78%. Ismerőseim közül volt akinek a beta csak -47%. Teljesen véletlenszerüen verténk ránk a balhét...

#499364 Zsuzsa Előzmény: #499363

Én 30 napja léptem be -fogalmazom ezt most így- és óriásit buktam. Azért írom, hogy így fogalmazok, mert én egy ismerős pénzügyi "tanácsadót kértem meg, hogy állítson össze egy portfóliót, egy esetleges befektetésre. Külön kiemeltem, hogy semmilyen hálózatba nem szeretnék belépni. Az volt az egyetlen kérdésem, hogy van-e olyan lehetőség, ami pár %-kal meghaladja a 6-9%-ot, eszembe sem jutott valami extrém hozam. Ő csak nevezett, az általam elített %-kon, miszerint az nevetséges. Ezt és az AXA-t ajánlotta. Éreztem, hogy az egész gyanús,de bíztam benne. Nem volt időm rendesen utána olvasni, most Húsvétkor terveztem.

Igen, egyértelműen én vagyok a hibás, amiért aláírtam a szerződést. Azt azonban megjegyezném, hogy azokkal a tanácsadókkal, szemben, akik nem teljeskörűen, vagy az embert félrevezetve tájékoztatják, egyáltalán nincsenek képbe és nem is tesznek ezért semmit, komoly anyagi veszteséget okoznak a szakértelmükben bízó emberekben, a törvénynek ugyancsak fel kellene lépnie.

Én is köszönöm a korrekt tájékoztatásokat,legalább így, utólag tudom, hogy mibe kerültem és miyen bűnszövetkezet vitte el 30 nap alatt a tartalékaimat.

Nekem sem volt időm ezzel foglalkozni, ezért fordultam szakemberhez, aki elvileg ezt terhet le vette volna a vállamról.

Soha többé nem bízok én sem más "szakértelmében", bár biztosan vannak, akik oafigyelnek ügyfeleik védelmére.

Próbálok arra gondolni, hogy szerencsére nem az életemet bíztam rá, bár ahogy most érzem magam, csak remélni tudom, hogy a történteket valahogy fel tudom dolgozni, mert ez még nem sikerült.

Mindenkit,aki jó indulattal és segítőn van itt jelen, üdvözletemet küldöm.

#499362 Zsuzsa Előzmény: #499361

A Tadawul azt jelezte, hogy minden bent ragadtra egyformán terhelték rá a veszteséget, de ez nem így van. Bárkivel beszélek, mindenkinél más a %.

leállítás

#499361 hirvivo

Sajnos énis megszívtam velük -43%.Beszéltem az egyik alapítóval és azt mondta,hogy lekell állítani a kerskedést.Bár ugy emlékszem a preziken mindig azt mondták,hogy automatikusan leáll.Tehát ha valaki még nem tette meg tegye meg. De persze mindent a tadára fogott,hogy az ő hibájuk.

A feljelentést meg hol tettétek meg eddig?

Re: POA-visszavonások

#499358 hugica Előzmény: #499204

A pénzem február 23. óta már az 1-essel kezdődő számlán van. Április 4.-én, azaz szerdán délben küldtem el Tadawulnak a pénzvisszahívás űrlapot, azóta semmi jelzést nem kaptam tőlük.

Kétszer hívtam őket telefonon, azt mondták, hogy majd kapni fogok egy levelet, amint elindították az utalást. Ma szombat van. Levelet még nem kaptam. Kezdek erősen félni.

Re: Megjelentek a hiénák is?

#499342 Zsuzsa Előzmény: #499045

Én hasonlóképp játam. Ismerős "tanácsadó" ajánlotta ezt mint 70%-os tőkegarancia védett befektetést. Nagy összeggel léptetett be 1 hónapja, arról nem tájékoztatott, h. ez gyakorlatilag egy MLM rendszerként működő szervezet, amiről a pénzügyi tanácsadók pontosan tudták, hogy ez gyakorlatilag egy hazárd játék, ezért Ők maguk minimális pénzzel voltak benne és a jutalékból profitáltak. A tisztességesebbje, mert vannak ilyenek!!, erre felhívták a figyelmet és csak kis összeggel engedték "befektetni" azokat,akiknek ezt tanácsolták. Az én "tanácsadóm", nem ilyen volt. SZándékosn átvert, mivel én azzal kezdtem, hogy semmilyen hálózati renderben működő befektetés nem érdekel, azt mondta, ez nem az!

Ez egy magyar tulajdonosokból álló off-shore cég, amit szintén nem mondott el.

A Tadawult mutatta be,mint Svájci bejegyzésű, komoly pénzügyi hátterű céget. A pénzem 2/3-a elveszett,30nap alatt,mivel az összes görgetett veszteséget rám is terhelték.

MIndenkinek feljelentést kell tennie!!

#499341 aSzabe Előzmény: #499338

Részemről ha nem látok újabb eszeveszett hazugságokat, melyeknek felismerésében esetleg pár éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően segíthetek, befejeztem a hozzászólásokat ehhez a témához.

Örülök ha valakinek esetleg segíthettem valamit is, főleg a jövőre nézve.

Kérdésedre a válaszom: ha egy adathalmazból önkényesen választasz ki elemeket, azzal bármit bebizonyíthatsz.

Sok sikert mindenkinek!

#499338 Celithrandil Előzmény: #499232

ha lezárt kötéseket úgy hogy még volt azoknak fedezete akkor minek neveznéd ezt ha nem kereskedésnek? ha én eladok 1000eurót akkor én kereskedtem azzal a pénzzel

#499335 No One Előzmény: #499276

Egy 12 oldalas jelentést kaptam a múlt hétvégén melyben jól látható hogy a QuantumXXl kezdete óta nem zárta a negatív pozíciókat és a TadawulFX szándékosan elrejtette azokat.

A dokumentumokat már továbbítottam a nyomozást végző hatóságok felé. (Nemzeti Nyomozó Iroda) A károsultak legyenek kedvesek hozzájuk fordulni és ezzel elősegíteni a nyomozást.

#499324 kratya Előzmény: #498327

Usa short szépen ledolgozott, a buktából 1000 dodót .

Így már nem is fáj annyira. stopom 0-ban. 0,15 lot még nyitva

#499319 Miazma2000 Előzmény: #499311

Nem a POÁ-kban van, a QXXL "Forex Robot Terms and Conditions"-ban, amit regisztráció során fogad el az ügyfél:

"APLHA robot: the current margin is covered by 70% protection assured by the forex

robot software. The margin protection is to be understood according to high water mark.

In case the loss comes to 30% of your current margin, the software will automatically

stop trading. Trading on your account will be restarted solely on your written

authorization."

"BETA robot : the current margin is covered by 60% protection assured by the forex

robot software . The margin protection is to be understood according to high water mark.

In case your loss comes to 40% of your current margin, the software will automatically

stop trading. Trading on your account will be restarted solely on your written

authorization."

#499318 anti-qxxl Előzmény: #499308

Az USA állampapírok tekinthetők általában SZINTE nulla kockázatúnak.

Alapvető közgazdasági tény hogy a hozam arányos a kockázattal, így még ha nem is csalásról, piramisról lett volna szó, akkor is önáltatás azt hinni hogy ez kis kockázatú befektetés lett volna.

Persze ha valaki lelki békéjének ez jót tesz, higgye csak el, de így ugyanúgy beleléphet hasonló hibába. Jó befektető belátja azt hogy eredetileg rosszul mérte fel a helyzetet és a kockázatot és nem áltatja magát azzal hogy egy kis kockázatú befektetésbe tolta a pénzt és csak a gonosz piac/spekulánsok/brókerek/robotok miatt bukott.