Hozzászólás
PlatinaTadawultól:
Dear Valued Client,
Further to the official letter that was sent to you on 03/04/2012 (attached) and following numerous Client concerns/grievances related to the 02/04/2012 account statement, the Company wishes to inform you that the said statement has been re-submitted to you today Friday 06/04/2012. Furthermore, the Company would like to clarify the following:
1. The daily account statement is sent only when there is trading or other activity in the account within the day.
2. The monthly account statement is sent at the end of each month irrespective of whether there is trading or other activity within the month.
Please do not hesitate to contact us for any further clarification.
Best Regards,
Compliance Department
...
A 3-án kiküldött levélre hivatkozva és a 2.-ai statementtel kapcsolatos ügyfél reklamációkra reagálva tájékoztatjuk, hogy az előbb említett számlakivonatot 6-án ismét elküldtük.
Az alábbiakat kívánjuk tisztázni:
- csak akkor küldünk jelentést ha aznap volt kereskedés, vagy bármiféle aktivitás a számlán
- a havi jelentést, függetlenül attól hogy volt-e kereskedés vagy sem, kiküldjük.
...
Én sem kaptam, ügyfélként 04. 02. óta kivonatot a számláim értékeiről, pedig hétfőn nagyon sok kötést lezárt a Tadawul. Miért nem küldtek róla éjfél után pár percen belül kivonatot? - ahogy mindig szokták küldeni egy kereskedési nap zárásaként.
Ma csak az 1-es számlaszámról kaptam kivonatot, amin már az általuk csökkentett érték látható.
Valaki kapott a a hétfői nap lezárt kötéseiről kivonatot?