Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#499164 No One Előzmény: #498869

Íme egy rettegő Quantum-os igazgató levele hogy egy ismeretlent tegyen meg felelősnek a történtekért.

Szép próbálkozás de így is megtalálunk!

...

#499163 ashclip

Az mindennel beszedesebb, hogy van (volt) olyan ember a quantumban, aki ellen mar folyik/folyt eljaras piramisjatek miatt...

Ugyhogy itt az en verziom:

Egy piramisjatek aldozatai lettunk, ami tul koran dolt be. Valoszinuleg meg nem akartak bedonteni, mert meg felfutoban volt, csak a Tadawulnak gyanus lett valami es tiszta vizet ontott a poharba. Ennek utolag csak orulhetunk, mert ennek koszonheto, hogy nem buktunk el mindent, csak 40-70%-ot.

Re: Egyenleg lekérés

#499161 Emma11 Előzmény: #499154

Szia.Én kedden küldtem a POA mind a két e-mail címre.Ma jött az új jelszó az MT4-hez.

Re: Újabb hírlevél

#499160 kelvin Előzmény: #499156

A tájékoztató úgy szólt, hogy a Tadawul a brókercég ahol a számlát meg kell nyitni, így ő biztosítja a kereskedési felületet. A Quantum a robotot népszerűsíti, de nem ő kereskedik, hanem valami háttércég aki nem akarja felfedni magát sem a stratégiáját, mert akkor másolható lesz.

Sok felőle azt hallottam, hogy a Q kereskedik/kereskedett, de nem tudni biztosra.

Ami biztos, hogy a Q oldalán az áll, hogy marketing cég, aki népszerűsíti a robotokat széles e világon!

Tehát a lényeg, hogy nem a Tadawul kereskedett ő csak a technikai hátteret adta.

#499159 Peggy01 Előzmény: #499156

Nézd meg a POA-dat. Abban értesítetted a TADA-t, hogy megbízod a QXXL-t a számládon való kereskedéssel. A TADA mint bróker biztosította a kereskedési felületet, adminisztrálta a QXXL kereskedését.

Szivesen beszélgetnék ko…

#499158 bukta

Szivesen beszélgetnék konkrétan szóban olyan emberrel aki ért ehhez.. mert én csak agyalok, de...

Van 100e ft... ebből nyitott 80e, de az ember kiveszi a 100at /mert ugye itt kb ez történt, akkor ott marad 80e nyitott poz. Lehet hogy lezárná valahogy pl egy "robot", de ha egyszer nincs alatta a lé, akkor hogy? Na én ezt nem értem.

Mert ez a balance elszámolás kb úgy tűnik nekem, mint ha a nyitott pozikat ő nullának veszi, holott az akár minusz is lehet. Kivették a lét balance alapján és egyszerűen nem volt fedezete a zárásnak. Persze azt sem értem, ilyen elszámolás egyáltalán hogyan lehetséges, viszont azt a tada küldte és a kifizetéseket is a Tada intézte.

#499156 Ejjeliorke Előzmény: #499153

A POA-n a Tadawul logója van,nem a Quantumé...

A Quantum egy robotot népszerűsített,legalább is mintha ezt mondták volna...

De írjátok le ha én nem tudom jól :)

POA alatt természetesen …

#499155 wales

POA alatt természetesen POA megvonást értek..

Egyenleg lekérés

#499154 wales

Én kb 4 hónapja indítottam egy alpha számlát náluk min összeggel, de így is nagyon idegesít a dolog. Nem tudom az mit érezhet aki több robotban tartott és jelentősebb összeget. Viszont szeretném menteni a menthetőt.

Hogy érdemes lekérni az összeget? Előbb küldjek nekik POA-t?

Vagy olvastam nem sokkal lejjebb hogy withdraw megbízást a 2-es számláról de hagyjak fent kb 5$-t?

Egyébként nem tudom hogy képzelik hogy ezek bármit megtehetnek, őket kéne perelni amiért loptak/csaltak/hazudtak és még a stoploss szintet is bőven meghaladták. Azzal hogy flow/drawdown nem minősül veszteségnek nem mentesíti őket ez alól...

Köszi a segítséget!

#499151 bukta Előzmény: #499146

Nincs perközösség...

A Quantum perelheti a Tadát, de mi a Quantummal álltunk szerződésben.

#499150 kelvin Előzmény: #499148

De csak azok akik nem értik ki hibázott igazából. Így könnyen meggyőzhetőek.

#499148 anti-qxxl Előzmény: #499146

Biztos lesz pár hülye aki még fizet párszáz dollárt a quantumnak hogy résztvehessen a Taquwal elleni perben.

Újabb hírlevél

#499146 kelvin

Kedves Ügyfelünk!

Ahogy Ön is tapasztalta, 2012. április 2-án a TadawulFX az Ön devizakereskedelmi számláján is egyoldalúan kényszerzárást hajtott végre az átállásra való hivatkozással, a QuantumXXL beleegyezése nélkül.

A Quantum XXL a kényszerzárás körülményeinek jogi vizsgálata, valamint az ügyfeleket megillető jogérvényesítési lehetőségek feltárása céljából szakértőt vett igénybe.

A vizsgálat eredményéről, a jogérvényesítési lehetőségekről, valamint a TadawulFX-szel szembeni esetleges perközösség létrehozásáról a jövő hét folyamán tájékoztatni fogjuk.

Üdvözlettel:

Quantum XXL

Platina lehet melléjük állni és tenni az ártatlant a Q oldalán!

Re: nincs cím

#499144 bukta Előzmény: #499129

b@szki..

már ezért a mesért lehet hogy megérte bukni..

Mi lenne ha ezt az ötletet eladnánk bulivúdnak és a jogdíjjakból meggazdagodnánk?

Persze lehet, a Quantum pert indítana a Tadával együtt, mivel az alapötletet ők hozták...

hirlevél

#499143 bukta

Most én butabukta valamit nem értek.

A Quantum azt írja, hogy az "én számlámon" kényszerzárást hajtott végre a Tada.

Most akkor volt nekem számlám? vagy egy MAM volt...?

Mert ha egy nagy közös számla, akkor az nem az enyém, hanem a "mienk".