Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: nincs cím

#499129 Fornit Előzmény: #498869

Mennyi hülyeséget lehet itt olvasni...

Tegnap Hedvig a hóbagoly lábán lévő üzenetből meg kiderült hogy a "Nagy Cég" élén maga Voldemort a feketemágus áll hűséges halálfalóival. Mindenáron tönkre akarta tenni a qxxl-t mivel az ifjú Draco Malfoy megsugta neki hogy Harry Potter is az ügyfelük. Sajnos a Gringotts bank pincéjében lévő szerverekhez nem tudott bejutni, mert védte a koboldbűbáj, ezért Imperius átokkal a hatása alá vonta a a számlavezető brókercég vezetőit akik ármánykodásba kezdtek. Mindennek a célja az ifjú Potter fiú tönkretétele lett volna, ráadásul Malfoyék koboldaranyakat raktak be a számlákra, amik eltűntek, így a floating gyilkos méretűre nőtt a bűbáj alatt álló hivatalnokok meg zárták a kötéseket. De a házimanók azt beszélik előtte még Perselus Piton hoppanált a megmaradt pénzzel...

Re: Megjelentek a hiénák is?

#499108 No One Előzmény: #499103

Talán hamarosan a kapok a Taadawul-tól egy újfajta kimutatást mely szerint a QuantumXXL hitelt vett fel a nevemben és az adósok börtönébe kerülök és szabadulásom után életem végéig inkasszózzák a bank számláimat.

Már rohadtul ki szeretnék lépni ebből az egészből és azt sem bánnám ha nem kapnék vissza semmit csak töröljenek már ki és felejtsenek el.

#499107 Menekülő Előzmény: #499106

Nekem úgy tűnt, hogy aki a support@ kezdetű mailcímre küldte, azt Nikolett közvetlenül megkapta, és azokkal kezdte a feldolgozást.

#499106 vito54 Előzmény: #499104

Igazából az a furcsa, hogy van akit már átvezettek pedig nálam napokkal később adta be a visszavonóját.

Sziasztok! Pár napja ta…

#499104 Menekülő

Sziasztok!

Pár napja találtam rá erre a fórumra, olvasóként is köszönöm a sok segítőkész hozzászólást.

Én tegnapelőtt küldtem el a POA-visszavonást a hungary@tadawulfx.com címre. Mivel nem jött még egy autoresponderes visszajelzés sem, élő chatben megkerestem a Tadawult. A Nikolett nevű ügyintéző felhívott, azt mondta, akik beadtuk a héten a Revocation of POA-kat, azoknál a mai napon inaktiválják a számlákat, de erről külön értesítést nem kapunk, csak a felületen látjuk majd, hogy inaktív. Több mint ezer Revocation érkezett be hozzájuk, ahogy azokat dolgozzák fel, úgy kerül át az inaktív számláról az összeg az 1-es kezdetű számlára, ahonnan ki tudjuk kérni. Remélem, tényleg ki tudjuk...

#499101 No One Előzmény: #499097

Kitudja?

Talán akik már megkapják a maradékot azt azoktól vonogatják, akik még nem tudtak kijönni belőle. Mint kiderült semmi köze a valósághoz annak, amit látunk a számlánkon.

Majd hiszem ha visszakaptam…

#499100 syscow Előzmény: #498759

Nekem azt mondta, hogy valamit elrontottam, és nem is jó címről küldtem.

5 percre rá megjelentek a 1-es számlák és rajtuk volt a pénz.

#499098 Lóri Előzmény: #499096

:) Ja még még néhány millát átutalhatnánk nekik, nehogy még a végén vajas kenyéren kelljen élniük.

#499096 No One Előzmény: #499090

Még nekem se történt semmi pedig már 3 napja beadtam a POA-t. Sokkal nyugodtabb lennék ha már megszüntethetném a számláimat.

Attól félek hogy a következő kimutatás váltás után kisütik hogy nekem kell még ráfizetnem... :-)

#499094 vito54 Előzmény: #499093

Elég a tadawulnak küldeni, ez a quantum honlapján is le van írva.

#499093 Lóri Előzmény: #499092

Aha.. nekem most nem volt sok időm ezt intézni, de csak nem tűnik már el a pénz a számláról...

Én csak a tadának küldtem el és ők deaktiválták a számlát, csak gondolom át is kéne vezetniük egy 1-es számlára.

#499092 kratya Előzmény: #499090

Én úgy tudom, hogy két helyre kell küldeni.

Mindegy én nem küldtem sehova, a pénzem már megjött, ma reggel, a moneybrookerstől is.

#499090 Lóri Előzmény: #499074

Én úgy tudtam hogy a POA-t elég a tadawulnak elküldeni. Miért kéne 2 helyre, tehát a quantumnak is. (Egyébként még nekem se vezették át a számlám 1-esre..

#499088 No One Előzmény: #499086

Úgy értem: leplezte; elrejtette; eltitkolta...

Nem anyagilag fedezte, hanem megtévesztésben nagy szerepe volt.

#499086 Shortosgyula Előzmény: #499085

Ha fedezte volna akkor most nincs ez a lebukás. Addig ment volna a játék ameddig a piaci mozgások és az új belépők friss tőkéje engedték volna.

#499085 No One Előzmény: #499075

A TadawulFX fedezte a QuantumXXL veszteséges pozícióit és nélkülük létre se jöhetett volna a Qxxl. Ezért már elvből nem kéne velük bármiféle kapcsolatban maradni.

#499078 vito54 Előzmény: #499076

Erre azért nem fogadnék :D De ekkora bukta után már szinte nem is fájna..