Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: nincs cím

#498742 vito54 Előzmény: #498736

A tény az, hogy a quantum szarul kezelte a pénzünket. Ezzel lehetetlen vitatkozni, elég csak ránézni a számlákra.

#498740 vito54 Előzmény: #498733

Van most elég dolguk sztem. Viszont idegel, hogy van olyan aki kedden küldte be a papírt és már nála van a pénz

#498736 Platina Előzmény: #498724

Sz.Istvánnak köszönhetően - itt mindenkinek lehetősége van beirkálgatnia, ki mit gondol és tapasztalt - akik lehurrognak Ők ferdítve szeretik a tényeket..., de az az Ő gondjuk...

#498726 vito54 Előzmény: #498718

Ezt hogy érted? Az én quantumos számláim a hétfőn ledarált értéken állnak mozdulatlanul most is.

#498724 aSzabe Előzmény: #498704

Ez tényleg nekem kellemetlen már!

Ahelyett, hogy elsőként ajánlanád fel a közösbe az igazságtalanul felvett havi osztalékodat (a mínuszban lévő számla után) még másokat froclizol hülyeségekkel?

Légy kreatívabb végre egy kicsit!

Gondolom régebben nem érdekeltek ilyenek mint lezárt kötés meg hasonló. Mekkora a csoportod?

Facebook-on „Qxxl károsu…

#498720 No One

Facebook-on „Qxxl károsultak” csoportjába jelentkezzen, aki feljelentést kíván tenni, hogy, tudjuk kik és mennyien is vagyunk.

#498718 Ejjeliorke Előzmény: #498711

Honnan tudjuk majd,hogy mióta ők intézkednek a számláinkon milyen pénzmozgásokat végeztek?

#498716 Platina Előzmény: #498706

milyen átállásról?

"igazságos"-an - akkor minden rendben van, mindent kimagyarázott....

Nem vagyok elégedett, mint ügyfelük! Ma sem tájékoztattak arról, mit hagytak a pénzemből, és kivonatok 31.-től a számláimról nincsenek!

#498711 vito54 Előzmény: #498710

Nem, de még egy rohadt visszaigazolást se a hétfőn beküldött POA visszavonóimról...

Valaki kapott már kivona…

#498710 Ejjeliorke

Valaki kapott már kivonatot a Tadawultól,mióta mozgatják a pénzeinket?

#498706 Zsuzsa Előzmény: #498701

Az imént kaptam egy tájékoztatást arról a Tadawultól, hogy a Quantum a Tadawulnak írásos beleegyzést adott az átállásról, és az "igazságos" szétosztás érdekében járt el így a T.

#498705 vito54 Előzmény: #498697

Nem, de biztos vagyok benne, hogy az énmegmondtamozások és a baromi gyenge viccek egyáltalán nem kívánatosak most ebben a topicban. Itt kérem szépen károsultak vannak. Te sem örülnél ha én csámcsognék a te bajaidon (mondjuk én nem is tenném)

Ismételek kiegészítve: …

#498704 Platina

Ismételek kiegészítve:

- szerintem, ha ilyen profik vagytok mindenben, intézzétek el a Tadawulnál, hogy küldje meg az ügyfeleinek az elmaradt napi kivonatokat, az általuk lezárt kötéseik után is, mint hétfői napról 04.02.-ról is ...(04.02.-án elég érdekes a 03.31. napi kivonatuk!

Könnyedén irkálgattok mindenféléket - legalább valami hasznotok-hasznunk is lenne a "segítségetekből"...

#498701 Platina

Ismételek kiegészítve:

- szerintem, ha ilyen profik vagytok mindenben, intézzétek el a Tadawulnál, hogy küldje meg az ügyfeleinek az elmaradt napi kivonatokat, az általuk lezárt kötéseik után is, mint hétfői napról 04.02.-ról is ...(04.02.-án elég érdekes a 03.31. napi kivonatuk!

Könnyedén irkálgattok mindenféléket - legalább valami hasznotok-hasznunk is lenne a "segítségetekből"...

Re: nyilvanossag

#498699 bukta Előzmény: #498691

ebben a Tada is vastagon benne volt, hiába hivatkozik a Quantumra, hogy ők kérték így az elszámolást.

Az egyenlegeket amik megtévesztőek voltak, a Tada küldte, és ahogy a Quantum is írta, az ügyfeleket nem tájékoztatták az átállásról. Továbbá hétfőre vissza állították a számlákat, az emberek kezdtek megnyugodni, majd ismét szó nélkül legyalulták, mindezt az én/mi védelmünkben...

De amíg volt tőke, addig egy szót sem szóltak, hogy a balance alapján történő kifizetéseknek nincs fedezete a nyitott poziciók miatt. lóf@szt a mi védelmünkben zártak! Elsősorban magukat védték, mert fogalmuk se volt, mennyi lé van még a MAMokban.

#498698 Platina

Ismételek kiegészítve:

#498697 rbbj11 Előzmény: #498690

már sokadjára beszélsz mások nevében. Talán megbíztak az itteniek, h. nyilatkozott a nevükben? :))