Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: nincs cím

#498569 No One Előzmény: #498537

Hát igen a TadawulFX felelőssége együtt nőtt a QuantumXXL negatív kötéseinek mértékével mivel az egyenleg kimutatási módszer a TadawulFX hibája és enélkül a QuantumXXL létre se jöhetett volna.

#498565 No One Előzmény: #498537

Hát igen a TadawulFX felelőssége együtt nőtt a QuantumXXL negatív kötéseinek mértékével mivel az egyenleg kimutatási módszer a TadawulFX hibája és enélkül a QuantumXXL létre se jöhetett volna.

#498557 Platina Előzmény: #498553

legyen sikered...sok pénzed

1-2 év múlva várom az elégedett beszámolódat

gondolataimat kérdő jelekkel írtam, hogy támadtatok rá az a Ti dolgotok miért!

Kelvin már a Perfecto-ban bízik, majd várom fél év múlva a következő javaslatát, addig Sz. Istvánnal lehet már mást fognak választani minden eszközt megragadva - amiben lehet rágalmazás, lejárató kampány.....

Qxxl károsultak

#498556 Coldplay

szerencsere en nem mentem ebbe bele.. pedig anno kecskemeten en is meghallgattam egy beszervezot... :)))

csak mar akkor gyanus volt h van egy olyan robot ami SOHA nem zar negativ koteseket.

pedig higyjetek el h nem ertek a penzugyekhez, csak szerettem vna egy kicsit fialtatni a megkeresett penzt :)

FB csoport:

nekem nem jon be, a MAV karosultakat adja be.

nem tudom miert.

#498553 Magellan Előzmény: #498550

Itt legalább vállalják magukat. A ügyfél minden vállalkozáshoz kell. A Quantum hatására sokan elgondolkoznak, hogy kire bízzák a pénzüket. Olyanra, aki offshore üzemel, vagy aki szándékosan nem. Ezért nő a bizalom eziránt a cég iránt. Ugyan még megvárom az április végét, de a döntésemet meghoztam.

#498549 sz.istvan Előzmény: #498514

Sajnos, ez egy olyan topic amit nem áll szándékomban moderálni kizárólag ha törvénysértést látok benne!

Az, hogy Platina valószínűleg a hajszínéről (előre is elnézést a szőke hölgyektől, nem akarom megbántani őket!) választott nevet magának és hű marad továbbra is idióta bejezéseihez még nem ok a hozzászólásainak törlésére.

Szerintem itt már mindenki leszűrte, hogy ki az aki értelmesen tényszerűen ír és ki az aki összevissza bepánikolva próbálja a felelősséget hárítani!

Kedves Platina, szerintem ne járasd le magad jobban valószínűleg mindenki csak röhög a beírásaidon.

Ha bárkivel vitatkozni próbálsz itt 1-2 bejegyzés alatt kilőnek téged te meg csendesen duzzogsz pár óráig aztán megint megpróbálsz valakibe belekötni sikertelenül!

Minden állításod régen megdőlt már, teljesen hiteltelenek a beírásaid…

Szédítsd inkább a quantumos barátaid tovább és készülj fel a védőbeszédedre a bíróságon, mert valószínűleg te is a vádlottak padján fogsz ülni!

#498548 kelvin Előzmény: #498533

A tadawul nem vont le semmit havonta. A 10$ vps költségre ment és azt is a Quantum vonta le.

VPS díj = szerverdíj : server amivel a 0-24 órás szünet mentes kereskedést biztosította

De már ha ennyire belementünk a részletekbe, akkor szerintetek volt robot a háttérben vagy valaki/valakik manuálisan kereskedtek?

Fröccsögés helyett ajánl…

#498539 Platina

Fröccsögés helyett ajánlanám a végig gondolását a folyamatnak....

Igen, valóban sokat buktam a hiszékenységem miatt, elsősorban magamat hibáztatom és próbálom a megfelelő tanulságot levonni a "dühöm elteltével"....

#498537 vito54 Előzmény: #498533

"A Tadával egy baj volt, hogy későn reagált. Ha korábban bedöntötte volna a QuantumXXL-t sokkal több pénzünk lenne."

Ez azért nem teljesen igaz. Ha jan közepén csinálják most 10%ot kaptunk volna vissza kb.

Akkor tette volna a legjobbat ha nem engedi elkezdeni se ezt a szart.

#498535 kelvin Előzmény: #498507

Nem személyeskedtem, de nem is célom. Neked sem lenne muszáj. Pusztán nem értem, hogy még mindig a számlakezelőt véded, aki egyértelműen hibázott. Az hogy a Tada is hibázott azt nem zárnám ki.

#498533 No One Előzmény: #498486

Meg is érdemelted, ha buktad a pénzedet, hacsak nem egy beépített QuantumXXL–es vagy. Csak a TadawulFX-nek köszönhetjük, hogy a Quantum nem darálta le az összes pénzünket.

A Tadával egy baj volt, hogy későn reagált. Ha korábban bedöntötte volna a QuantumXXL-t sokkal több pénzünk lenne.

A Quantum lenyúlta az összes pozitív kötés 25%-kát és a negatív kötéseket meg hagyta elszállni. Téged meg az zavar, hogy szaros10$ keelési költséget levont a Tadawul havonta?

Ha van, itt moderátor kérem, dobják már ki ezt az idiótát…

#498524 Fornit Előzmény: #498486

Ki rejtette el és görgette a lebegő minuszt, miközben azt hazudta hogy minden nyereséges?

Kinek a részére vették le a "sikerdíjakat"?

Kik tartottak (tartattak?) mlm-szeánszokat hamis statisztikákkal?

Kié lett a pénz?

1- Sikerdíjak meg miegymás levont összeg--> Qxxl-é lett.

2- A tőkeáttétes pozició rossz irányban megette, hála egy kókler managernek.

3 -Töredék maradt a piramisban rekedteknél.

"ha a Q.-nak van egy folyamatos bevételi forrása, mi oka lenne arra, hogy ezt befejezze?"

Túlfolyt a széklet a budiperemen. Nem tudták tovább dugdosni a görgetett minuszt.

#498518 vito54 Előzmény: #498514

Szerintem ha ez így működik akkor ha beraksz x pénzt a floating is csökken, ha kivonsz akkor visszaáll arra a szinte, amin volt előtte.

A Quantummal kapcsolatba…

#498514 Platina

A Quantummal kapcsolatban érdekes dolgokat hallottam. Mióta a Tadawul hétfőn lezárta a nyitott kötéseket, egymástól függetlenül több személy, olyanok is, akiknek semmi kapcsolatuk a Quantummal nincs, de hallották mi történt, azt mondták, hogy a jelenlegi kritikus helyzet előidézése egy szabotázs volt, amelyet a legnagyobb hálózattal rendelkező pénzügyi szolgáltató cég szándékosan okozott.

Állítólag több emberrel igen magas összegű számlákat nyittattak, majd egyszerre mindenki kivonta a pénzt, ami hirtelen felhúzta a floating szintet, és ezzel megszívatták a Quantumot.

Ti mit tudtok erről?

#498513 vito54 Előzmény: #498486

"1. Quantum: ha a Q.-nak van egy folyamatos bevételi forrása, mi oka lenne arra, hogy ezt befejezze?"

Pl az, hogy elfogy a fedezet, ahogy januárban majdnem meg is történt. Nem tudom láttad-e mennyi negatív kötés volt. Látnod kellett, ha volt számlád. Szinte csak mínuszos kötések lebegtek már, a plusszosakat lezárták a profit érdekében. Nem furcsállod, hogy most rögtön másodikán levették a jutalékot, míg eddig csak 2 héttel hóforduló után? És ezek után még őket véded? Vicces vagy, de biztos érdeked fűződik hozzá. Mély álomból ébredtünk fel itt jópáran április másodikán, de annyira nem mélyből, hogy ilyen baromságokkal meg tudj minket vezetni.