Nekem alfa -46% beta -78% de ismerőseim között más és más százalékok jöttek ki.
Nekem alfa -46% beta -78% de ismerőseim között más és más százalékok jöttek ki.
Gondolatom...
Akik kivonták a lét, ők elvitték amit a balance mutatott, holott zárt kötések alapján nem volt annyi pénz a MAMban. Februárban elkezdték kihúzni a pénzeket, és gyakorlatilag ami kötés le volt zárva, abból ők a lét kivették, nekünk meg maradt egy rakat nyitott kötés. Lehet hogy a MAM termelt volna nyereséget, de a lezártakat elvitték akik a lét kivonták, a nyitottak maradtak nekünk amit most pikk-pakk lezártak, ha nyert, ha veszett.
Akik pénzt vontak ki, olyan pénzeket is vittek el ami nem is volt.
ne a hungary@tadw....-ra küld, hanem egyből ki hozzájuk a ciprusira!!!!!!!
Én most beszéltem a Tadával. Gyakorlatilag az van amit én /buta bukta/ gondoltam.
A bentmaradottakkal fizettették ki a veszteséget. Volt egy rakat nyitott kötés, de aki pénzt vont ki a MAMról, annak balance alapján fizettek, holott a MAMon nem volt annyi lezárt kötés.
A tada azt mondja, hogy ezeket a kifizetéseket a Quantum kérésére teljesítették és az elszámolás balance alapján szintén szabályos, mert ilyen szerződésük volt a Quantummal. Ergo... nekik semmi felelősségük abban, hogy az elszámolás nem a "valós" összeget tükrözte.
Most viszont, hogy pikk pakk lezárták a nyitott pozikat, kiderült, hogy a MAMban nincs annyi pénz mint amit a balance mutat /ezt mondjuk nem értem/ így akik bent maradtak, azok között kvázi szétosztották a megmaradt lóvét. Itt viszont azt nem értem, hogyan lehetnek különbözőek a bukók, mivel ha jól emlékszem itt 50-60-70%-ot írogattak emberek. Én kb 70et buktam.
Valóban jó a kérdésed! Mit csinálsz????
Érdemes lenne ennek az Sz.Istvánnak utánanézned, de lehet a tükörképed!!!!
Látom igyekezel Mindenkinek betenni - kinek dolgozol??
Ezt a perfecto topikból bemásoltam:
91 00:30 kelvin (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Erzsi
Én úgy tudom, hogy a kettő nincs összefüggésben. Perfecto teljesen más. Ami között istván párhuzamot vont az a Quantum - Irbenis történet.
A hmb-t nem ismerem, de azért óvatos lennék velük is, mert sosem lehet tudni.
privát üzenet válasz erre
90 2012.04.04 23:36 Erzsi (Új regisztráló) nincs cím
mit tegyek? vonjam ki innen a pénzemet?
sz.istván ismeretségéből valaki azt mondta, hogy a ugyanaz a személy kereskedik a perfectonál, aki az irbenisnél is kereskedett, és lehetséges a hbm-nél is kereskedik
lehet ennek az sz.i.-nek hinni és az ismerősének?
én már nem is tudom
tudtok valamit?
mentem a menthetőt holnaptól az a biztos, járjatok utána szerintem
Ha a robotok valóban nyereségesek lettek volna, akkor éppen, hogy több pénzt kaptunk volna. Hiszen a kilépők pénzével termelt nyereséget most mi kaptuk volna meg.
De mivel veszteségesek voltak most tőlünk vonták le a robotok veszteségét.
Hát ez nagyon jó kimoderáltak… Ebben az országban már csak a bűnözőknek vannak jogaik???
Mi van a károsultakkal, ők honnan fogják megtudni ki csapta be őket? Na jó aki kéri írjon privát üzenetet és neki elküldöm a neveket!
Én még hétfő reggel elküldtem és se válasz se semmi... Fasz kivan mostmár
A felelősségre vonást azzal próbáljátok elkerülni hogy ostobának tettetitek magatokat?
Nem valószínű hogy bejön a taktika viszont kinyílik a bicska az ilyen mondatoktól a károsultak zsebében.
Ezeket a sorokat még kívülállóként is durva olvasni.
csináljatok zárt FB csoportot.
Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!
A hétvégén lezajlott eseményekkel kapcsolatban nagyon sok igaztalan támadás érte, éri folyamatosan a
QuantumXXL-t.
Talán az egyik legfontosabb tény, amit mindenkivel szeretne a QuantumXXL tudatni, hogy a céget a történtek miatt
jelentős anyagi- és erkölcsi kár érte. A lezajlott események a QuantumXXL érdekei, tervei, szándéka ellenére
történtek.
A QuantumXXL tényszerűen összefoglalja történteket:
· A TadawulFX Ltd. február hónapban jelezte a QuantumXXL felé, hogy egyoldalú szerződésmódosítást
tervez, a „Balance“ alapú kimutatásról át kíván állni az „Equity“ alapú elszámolásra. Az átállás tervezett
időpontját nem közölték. A TadawulFX ennek részletes és tételes indokait a mai napig nem küldte meg a
QuantumXXL részére. Ez az egyoldalú és az adott helyzetben egyértelműen hátrányos szerződésmódosítás
elsősorban az Ügyfeleket érinti, de természetesen kihatással van a kereskedési stratégiára is.
Pontosabban fogalmazva, a TadawulFX eddig olyan kereskedési számlát kínált az Ügyfeleknek, melyről
bármikor kivehető a teljes összeg, amit a Balance kimutatásban lát. Ezt hétfőtől úgy módosította, hogy
ezeken a számlákon a nyitott kötésekre eső tőkét addig nem fizeti ki az Ügyfélnek, amíg azok le nem
záródnak, tehát nem a számláján látható Balance összeget fizeti ki, hanem az Equity összeget. A nyitott
kötéseket nem mint veszteség írja rá a számlákra, hanem kimutatja az MT4 felületen, mint „lebegő“
kötéseket.
A QuantumXXL tiltakozott ez ellen, mivel szakmailag egyértelműnek tűnt, hogy az az átállás, amit a
TadawulFX végre kíván hajtani, technikailag kivitelezhetetlen. A QuantumXXL tehát nem az ellen
tiltakozott, hogy az Ügyfelek láthassák a számlájukon lévő nyitott kötések összességét, hanem az átállás
tervezett módja ellen!
· Több levélváltást követően a TadawulFX 2012. március 30-án közölte a végleges, egyoldalú döntését a
QuantumXXL-lel, hogy márpedig az átállást végrehajtják, ennek folyamatáról azonban semmiféle részletet
nem közölt. Erről az Ügyfeleket a TadawulFX nem tájékoztatta, így a QuantumXXL saját hatáskörben
hírlevelet küldött ki arról az Ügyfeleknek, amiről előzetes részinformációkkal rendelkezett. (Az átállás
megindulásának ténye.)
· A TadawulFX Ltd. március utolsó hétvégéjén az egyoldalú döntésének megfelelően megkezdte a számlák
átállítását. Ennek során a nyitott kötések láthatóvá váltak az Ügyfelek számláin. Már az átállás kezdetén
egyértelműen látszott, amit a QuantumXXL előre jelzett: az átállás technikailag kivitelezhetetlen és téves
információk megjelenését eredményezi az Ügyfelek számláin. A zárással egyidőben a TadawulFX kiküldte a
havi zárójelentéseket is, melyek már egyértelműen torz, valótlan adatokat tartalmaztak.
· 2012. április elsején, (vasárnap), a TadawulFX informatikusai/szakértői is rájöttek, hogy az átállás nem,
vagy inkább csak részlegesen kivitelezhető, ezért a 3 működő MAM számla közül 2 esetében (egyik Alpha
és a Béta MAM) visszavontak minden addigi technikai lépést és a számlákat visszaállították az induláskori
állapotukba. Az Alpha MAM-ok közül az egyiken végrehajtotta a TadawulFX az átállást, azonban kiderült az
is, hogy azt sem tudták elfogadható módon lezárni, az ügyfélszámlák között óriási anomáliák léptek fel,
melyek nem mutattak reális és elfogadható állapotot. A szombaton és vasárnap tapasztaltakkal
kapcsolatban a QuantumXXL több emailt is küldött a Tadawulnak magyarázatot kérve a történtekről, de
ezekre a levelekre nem érkezett válasz.
· 2012. április 2-án (hétfő), a TadawulFX bejelentette a QuantumXXL felé, hogy technikailag nem tudták
kivitelezni az átállást, így a következő egyoldalú döntést hozták: lezárnak minden nyitott kötést, és csak
azt követően állítják át a MAM-okat „Equity“ alapú elszámolásra.
Ezt a döntést a QuantumXXL kénytelen volt tudomásul venni.
2
A QuantumXXL által írásban ígért tőkevédelem kérdéséről az alábbiakat tudjuk elmondani:
A tőkevédelmet a „Forex Robots Terms and Conditions“ dokumentum tartalmazza, mely egyértelműen fogalmaz:
„...amennyiben az Ügyfél számláján a veszteség eléri a ... szintet...“.
A dokumentum félrérthetetlenül „veszteségről“ ír. A „floating/drawdown“ nem veszteség, hanem a nyitott
pozíciók összessége, mely egy pillanatnyi állapotot tükröz. A szoftverek nem minden pozíciót zárnak le rövid időn
belül, hanem azokat nyitva tartva, várnak a magasabb hozamot eredményező pozitív lezárás lehetőségére, azaz
profitot a nyitott pozíciókból tudnak realizálni.
Amennyiben nem a szoftverek piaci tevékenysége azaz a mínuszos kötések szoftver által történő lezárása okozza a
tőkevesztést, hanem a forex broker szolgáltató (TadawulFX) egyoldalú lépése és tevékenysége, az írásban adott
tőkevédelmet a szoftver nem tudja érvényesíteni. Az írott módon vállalt tőkevédelem nem terjed ki arra a vis
major helyzetre, amikor a forex bróker maga zárja le a kötéseket, ezzel tényleges realizált veszteséget vezet az
Ügyfelei számlájára.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink tudják és megértsék: a MAM-okon kialakult floating szintek NEM a
szoftverek tevékenysége miatt nőttek a sok hónapig elfogadott és tapasztalt szint fölé (mint ahogy az Interneten
név nélküli bloggerek állítják), hanem az óriási mennyiségű tőkekivonás következtében, melyet a szándékos
rosszakarók, rémhírterjesztők és a mögöttük álló ellenérdekelt konkurencia tevékenysége okozott. A floating szint
megemelkedéséhez az is hozzájárult, hogy a 3 hónapos periódus lezárta előtti pénzvisszahívásokat terhelő 10%-os
levonást, amely a kivont tőke által okozott floating szint emelkedést volt hivatott ellensúlyozni, a Tadawul nem
engedte érvényesíteni.
A QuantumXXL kihangsúlyozza továbbá, hogy a változtatásokat, a nyitott kötések lezárását, illetve az ahhoz vezető
lépéseket a TadawulFX saját hatáskörében és egyoldalú döntése alapján tette meg, erre a QuantumXXL-nek
semmiféle befolyása nem volt.
Az átállás, illetve az új számlakezelés kapcsán felmerülő kérdésekkel (pénzkivétel, befizetések, ezek rendje, a
számlák értelmezése, stb.) kérjük, forduljon a számlakezelő TadawulFX Ltd.-hez, mivel ezekre a QuantumXXL
jelenleg kellő információ hiányában nem tud választ adni. Tudomásunk szerint a mai napig a TadawulFX semmiféle
tájékoztató emailt nem küldött ki az Ügyfelek részére a tervezett átállásról.
A kialakult helyzetben a TadawulFX teljes támogatásáról és segítségéről biztosította a QuantumXXL-t annak
érdekében, hogy az új allokációs rendszerben az eddigi sikeres stratégia folytatásával az átállás negatív hatásait
mielőbb helyre tudja állítani.
Jelen helyzetben a QuantumXXL elsődleges célja és feladata, hogy a TadawulFX által végrehajtott zárásokból adódó
veszteségeket az Ügyfelei számára visszakereskedje.
A QuantumXXL a jövőben is arra törekszik, hogy ügyfelei számára a banki kamatokat jelentősen meghaladó
hozamokat érjen el. Bízunk abban, hogy az elmúlt több mint egy év kiemelkedő eredménye megalapozta az Ön
további bizalmát. A QuantumXXL már megkezdte annak a programnak az összeállítását, mely TadawulFX
önhatalmú lezárása által okozott veszteségek kárpótlására kíván megoldást nyújtani. Ennek részleteit az
elkövetkező napokban megküldi minden Ügyfélnek.
Üdvözlettel:
QuantumXXL
Igen!
én is benne voltam :-(
Az alával még így is nyertem 500 dódót, a bukta után összességébe. A soros íróniája, hogy májusban akartam a bétáról pénzt kivenni.
Tanulság én voltam az egyik legnagyobb hangadója a robotos számla alapszabályainak betartásánál (1, csak az a pénz..... 2, folyamatos nyereség kivonás, ez az alfánál sikerült a bétánál nem :-(
Utólag vissza számolva, végül is az össz buktám benne van a megadott limitben
4000 dodó maradt 1800, visszautalások 900
ez így 2700
veszteség 1300 ez így százalékosan 32,5% bukta De az csak az induló tökére vetítve, mert nem 4000 dodó volt már bent, a pluszok miatt.
Most shortolom usát ezerrel naposon, remélem "megkegyelmeznek"
nekem ma vonták le a pénzt.
moneybrookersre utaltattam ki.
nem vontam vissza a poát!!!!!!!
NEM KELL!!!!!!!!
hagytam rajta 4, ill. 5 dollárt hátha a későbbiekben lesz kompenzáció, ill. ha akarnak akkor kereskedjenek a pénzzel.
tegnap kb délután 4 fele küldtem a visszavonási megbízást, ma már nincs a számlámon a pénz, és megkaptam a visszaigazoló e-mailt a tadától!
Fontos, hogy az account number rovatba a 2-el kezdődő számlaszám legyen beírva!
Egyszerre tegyünk feljelentést úgy több adattal tudunk szolgálni a nyomozó hatóságoknak.
Én Budapesten minden délután ráérek. Megvannak az elszámolásaim és pontosan be tudom azonosítani az előadókat, akik ha jól tudom a tulajdonosok is egyben.
Sziasztok! Sajnos vidékiként nemigen tudok személyes találkozón részt venni, és gondolom sokan vannak így, az országhatáron kívüliek is. Ugyanakkor ha indítható feljelentés az ügyben, én is "beszállnék".
Javaslom, hogy egy, mind a Quantumhoz, mind a Stocklandyardhoz regisztrált, szervezőhajlammal megáldott valaki ajánlja fel, hogy fókusza lesz az eseményeknek.
Ennél az illetőnél lehetne jelentkezni a károsultaknak. Akinek van Fb profilja, az megoszthatja a károsultak jelentkezésére vonatkozó felhívást, a központi elérhetőséggel együtt.
Bejelentkezésre a Qxxl azonosító szám megadásával lenne lehetőség.
Részletekre vonatkozóan korrigáljátok vagy finomítsátok a javaslatomat.
tegyél még hozzá egy nullát
biztos vagyok benne hogy ezres nagyságrendű a dolog
Egyébként elnézve az oldal forgalmát, kb - legalább 400 károsult lehet. Ha felszorzom csak fél misivel, nem rossz pénz...
Szia!
1, nem te voltál az ügyfél, hanem a quantum
2, amit látsz az equityben az a tied, vagy vissza kell vonni a poát, vagy át kell kérni az 1-sel kezdődőre a pénzt