Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#536589 Kissherceg Előzmény: #536586

ezt nem értem. Van 670ről, de reménykedtem, hogy lesz még.. na mindegy, megyek inkább a partra fürdeni :)

http://index.hu/tech/20…

#534139 Fornit

http://index.hu/tech/2012/07/23/intelligens_meghajtast_kutat_a_raba/

A hibridhajtás a városi tömegközlekedésben játszott szerepe miatt, valamint az intelligens megoldások a nagy igénybevételű, mezőgazdasági célú futóműveknél a Rába egy éve felavatott kutatóközpontja tevékenységének két fő iránya a Rába-holding elnök-vezérigazgatójának közlése szerint.

Re: Újabb 5 évre megrendelője lesz a Deere a Rábának

#515019 Kissherceg Előzmény: #506607

Hajdu Tibor Zoltánt, Borbíró Zoltánt, Székács Pétert és Wáberer Györgyöt javasolja megválasztani a Rába Nyrt. igazgatóságának új tagjává öt évre a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.

Az MNV keddi közleménye szerint ugyanakkor a társaság június 19-ére összehívott rendkívüli közgyűlésének napjával visszahívják az igazgatóságból Hrabovszki Róbertet, Fintha-Nagy Ádámot, Földvári Gábort, Martin Olivért és Khalid Abdol Rahmant.

Változik a felügyelőbizottság összetétele is. Az MNV javaslata szerint a Rába háromtagú felügyelőbizottságából és audit bizottságából Benedek Jánost, Sándorfi Balázst és Varga Zoltánt visszahívják, a megüresedő tisztségek betöltésére a többségi tulajdonos Polacsek Csabát, Markovics Mirjánát és Kerékgyártó Jánost javasolja megválasztani öt éves időtartamra.

Az MNV tájékoztatása szerint az Európai Bizottság 2012. április 11-én hagyta jóvá a versenyhatósági engedély megadását a Rába Nyrt. részvényeinek megvásárlásához. Ennek eredményeként a magyar állam az MNV Zrt. közreműködésével 73,67 százalékos tulajdonrészt szerzett a Rába Járműipari Holding Nyrt.-ben, a részesedés 76,79 százalék szavazati arányt testesít meg.

#500885 Kissherceg Előzmény: #500883

ritka gáz, lehet ők szórták vissza 710-ig, mert értelmetlen az egész ami zajlik a rába körül...

#500883 Sacis Előzmény: #500878

Mit szólsz hozzá?

A Pannunion kivásárlása esetén az Erste csinálta, beszorozta a db-számot a felajánlott árral és annyi összeget utalt át a Nyesz szlára.

#500870 Sacis Előzmény: #499125

Tigus, SOS mail ment Rába rvny elszámolás ügyben.

815 helyett 744-et számolt el az Unicredit, ma, 04.12-én, kaptam kézhez a 04.02-án írt levelet, fellebbezés 10 napon belül, ha nem reagálok, elfogadottnak tekintik.

Botrány!!!

#499125 kápé Előzmény: #498027

Határozatképtelen volt a Rába mai győri közgyűlése, amelyet április 19-én ismételnek meg. A szavazati joggal rendelkező részvények harmadának képviseletében jelentek meg, a határozatképességhez azonban többségi jelenlétre lett volna szükség.

#498027 tigus Előzmény: #497968

tervek szerint megyek 19-én.

?sajtótájékoztató?