Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Régiek

#497852 Ricsi

Csak azért szólok bele a beszélgetésbe, mert általam nagyra tartott régi emberek lettek itt megvádolva, hogy kárörvendenek, meg nem szóltak időben. Én ugyan nem lettem megszólítva, de néha hozzászóltam a témához. Igaz, akkor még minden szép és jó volt, mindenki rajtam (rajtunk, szkeptikusakon) röhögött. Azért idemásolom a két hozzászólásomat, okulás végett. Hátha valaki belátja, nem a managere, meg mi, szkeptikusok voltunk a szemét mocskok.

Első hsz, Forex robot, 473-as hozzászólás:

Én csak feltenném a kérdéseimet, leírom a kételyeimet. Szeretném ha válaszolnátok, lehülyézni nem kell. Kelvin, tőled is kérnék véleményt.

Szóval itt olvasgatom a dolgokat, mert valamilyen szinten érdekel. A piacokon szereplők vannak, a végösszeg mindig nulla. Tehát ha én nyerek, más veszít. Eddig gondolom minden OK.

Namost, ezek a robotok azt érik el, hogy sok-sok vesztő már nem maga kereskedik, hanem odautalja a pénzét. Tehát a vesztők száma csökken, a nyerők száma emelkedik. Kérdezném én, hogy hogyan tud működni egy ilyen rendszer. Előbb-utóbb mindenki, akinek nem ment a kereskedés, átmegy robotra. Ahogy olvaslak titeket, elég sokan teszik ezt, gondolom, a világon sok-sok ember teszi. Akkor kitől lesz a nyereség? Ha lassan nem lesz olyan, aki veszít, kinek a pénzét fogják szétosztani a programok?

Vagy mostantól, akik eddig sikeresen kereskednek, mind veszíteni fognak? Mert mint már említettem, az egyenleg 0.

Én nagyon komolyan azt gondolom, ez egy nem fenntartható állapot. Nagyon azt érzem (azt gondolom), ez egy modern piramis. Más is megfogalmazta ezt, lehülyéztétek. Én kérem, ettől tartózkodjatok, inkább fejtsétek ki, a ti nyereségetek kitől és honnan származik.

Tételezzük fel, ami nálatok landol, az a nagy guruknál csökkenti a nyereséget. Mégpedig komolyan, hiszen sok-sok vesztő is kikerül a piacról, és átkerül a nyertes oldalra. Szerintetek meddig fogják ezt hagyni? Meddig nézik tétlenül, hogy egyre fogy a nyereségük? Én azt gondolom, és ahogy figyelem a tőzsdei mozgásokat, töméseket, öntéseket, stop kiszedéseket, nem fogják sokáig elnézni. Valahogy elveszik majd a ti pénzeteket is, hiszen nekik semmi sem elég.

Megjegyzem, értelmes hozzászólásokkal szívesen vitatkozom, de egy szint alá nem megyek le.

második hsz, forex robot 663 hozzászólás:

Szerintem minden baj forrása a mohóság. Ha én ilyenbe ugranék, mondjuk USD2000-el, akkor azt villámgyorsan kivenném, és még 15-20% kamatot. A pénzem visszakaptam kamatostul, innentől lehet tőlem bármi. Ezt nem fogadják meg sokan.

Mert akkor már nem lehet azt mondani, jajj, elvesztetem USD 10 000, mert a pénzem visszajött kamattal, a többi virtuális.

Hsz-ek vége.

Azt gondolom, próbáltunk segíteni, logikus érveket felhozni. Nem fogadtátok meg, mi voltunk a hülyék. Akkor, most, amikor minden sötét, ne ránk fogjátok, hogy nem szóltunk időben. De igenis szóltunk, csak süket fülekre találtunk. Sajnálom...

Re: A francba

#497850 okokok Előzmény: #497848

De értsd meg, nem egy nap alatt darálta le. Ez folyamatosan ment, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem tudtál róla, de már rég nem annyi volt az egyenleged, mint amit neked megmutattak.

Re: UPDATE

#497844 rbbj11 Előzmény: #497834

mivel alapszabály, hogy a nyerőket futtatjuk, ha jól működött volna, akkor a plusszok nagy része épp a záráskor realizálódott volna, és nemhogy veszteségről, hanem +50% nyerőről beszélgetnénk. És persze lehetne bosszankodni, h. micsoda piszok dolog, hogy le kellett kényszerzárni a nyerőket, amikből még nagyobb nyerő lehetett volna. Az lenne a normális.

#497834 okokok Előzmény: #497492

Nem értelek. Olyanról is kérsz bizonyítékot, amit szerintem minden quantum ügyfél tud.

"1. A quantum-nak már hónapok óta tudomása van arról, hogy a TadawulFX át fog állni az un. „deposit”-módról az általánosan elfogadott lot allokációs számlakezelésre. Húzni próbálták az időt, hogy minél tovább csepegjen a jutalék.

Hazugság! Nem tudott róla hónapok óta. Bizonyítékot csatoljon, különben csak egy hazug rémhírtejesztő!"

Április 2-án küldték a quantumosok azt a hírlevelet, amiben ez áll:

"A TadawulFX Ltd. február hónapban jelezte a QuantumXXL felé, hogy egyoldalú szerződésmódosítást tervez, a „Balance“ alapú kimutatásról át kíván állni az „Equity“ alapú elszámolásra."

Milyen más bizonyíték kell???

"2. Quantum soha nem tartotta be a 70%-os tőkegaranciát, mert a mam számlák voltak 50-70%-os lebegő mínuszban is! Reménykedtek mindig abban, hogy nem esik össze a rendszer és folyamatosan bezsebelték a lezárt kötések után a jutalékot!

Félrevezetés, a blog olvasók becsapása! A tőkevédelem egyértelműen fogalmaz. NEM vonatkozik a floatingra, csak a lezárt veszteségekre. Sehol sincs az leírva, amire ez a besúgók gyöngye hivatkozik. Csatolja be a bizonyítáékot, ellenkező esetben egy ismételt hazugság, amit ír!"

Hogy vállalhatnak 70%-os tőkevédelmet úgy, hogy nem vonatkozik a floatingra??? A bróker cég automatán lezárja a függő kötéseket, ha a függő veszteség eléri a számla összegét. Mert mínuszba nem mehet. Vagy miről beszélsz???

A másik, ami nálam nagyon kiveri a biztosítékot, hogy ennyire hülyének nézik az embereket, hogy lemerik ezt írni: "Bízunk abban, hogy az elmúlt több mint egy év kiemelkedő eredménye megalapozta az Ön további bizalmát." Ha valóban jól működött volna a robot, akkor a függőben lezárt kötések után nem lettek volna a -50%-os mínuszok még akkor sem, ha sokan kivették a pénzüket balance alapján.

Re: nincs cím

#497831 vito54 Előzmény: #497829

Sajnos Kelvin szponzor nem volt ilyen kedves az általa beszervezettekkel.. Bezzeg ő kivette januárban 2000 dollárig a tőkéjét anélkül h szólt volna.

#497829 Emma11 Előzmény: #497811

Lehet.De egyik társunk,fel tudta venni a kapcsolatot a tadával és ő azt mondta ,hogy kb.48 óra a lefutási idő.Abban biztos vagyok h a qantumnál tudtak valamit,mert az egyik társunk kapott sms a szponzorától miszerint valami gáz van a qantumnál,ő múlt szerdán még nyereséggel ki tudta venni a pénzét...mármint a szponzor

#497826 balacy Előzmény: #497811

Kétlem. Lehet, hogy ez lesz az indok, de pár millióért (HUF) már lehet elég jó szünetmenteseket venni és azért egy normálisabb aggregátor sem eget verő összeg.

Re: ????

#497780 slaydo Előzmény: #497655

ez a legszebb sztori!

ők nem tulajok, csak előadásokat tartottak. azért én arra emlékszem, hogy ezek az emberek az első vonalban voltak, belőlük indult az egész piramis. amikor bizalomépítés kell, akkor tulajok, amikor menekülni kell, akkor csak előadók... te meg ellenőrizd le, ja, mégis hogyan?! biztos vagyok benne, hogy a felsővezetés nyakig benne van, de hogy ezt bizonyítani lehet e hivatalosan, az kétséges.

#497772 Fornit Előzmény: #497503

".. Fornit, akik ezt az egészet kirobbantották, azzal, hogy folyamatosan támadták a Quantumot, privát levélben meg ilyeneket írogatnak folyamatosan.."

Látom azért beidézni nem tudtál tőlem semmit. Privát leveleket sem irogattam senkinek.

Fel a fejjel, lesz még más kókler aki beigéri a 80-100% pa kecsegét, ott majd visszakeresed. Nm elfelejteni 5 milla befektetés és havi 3-400.000 nyerő. Banánfa szánsájn, néger k.rvák! (ja, a számlamanagernek)

Re: A francba

#497769 rbbj11 Előzmény: #497673

olcsón megúsztad. És nem 1 nap alatt, hanem századjára írjuk itt többen, hogy ez a kezdetek óta halmozódó mínusz kellett legyen. Vagyis a teljes időt vedd alapoul, mióta náluk van a pénzed.

az 50% korábbi bukó is a tőzsdéhez volt köthető?

#497747 Emma11 Előzmény: #497700

Szia.én is akkor küldtem el a POA.Nekem sincs válasz.Telefonon is próbálom elérni a hölgyet,aki a kapcsolattartónk,de nem veszi fel...Én 2 e-mail címre is elküldtem.

Re: ????

#497713 kelvin Előzmény: #497669

a "nem rossz" kifejezés arra utalt, hogy van bróker szempontból és számlakezelés miatt, tuti, hogy baromi nagy jutalékot fognak kapni belőle

ja és a spread sem fix, nem rossz :)

A gúny remélem érződik belőle!

#497706 Sylver Előzmény: #497700

nálam is ugyanez a helyzet,tegnap de. küldtem be mind2 helyre, gondolom sok a feldolgozni való poa...

Ajajj

#497704 Magyar Vizsla

Sziasztok!

Nagyon sajnálom a károsultakat, de remélem tanultatok belőle. Elsősorban a felelősségről. A pénzünk másoknak történő átadása ugyanolyan felelősseggel jár mintha magunk kezelnénk a tőkénket azzal a különbséggel h ebben az esetben van kit szidni. A tőzsdei kereskedés minden esetben kockázattal jár, nem elvárható h sikereket érjünk el, úgy h nem értünk hozzá és odaadjuk vknek kezelés céljára és tulajdonképpen fogalmunk sincs az egészről. Ha lusták vagytok tanulni, ne foglalkozzatok a tőzsdével,fektessetek garantált termékekbe. Abban az esetben, ha magasabb hozamot szeretnétek ne legyetek restek saját magatok elsajátítani a kereskedés alapjait.

A legtöbb ilyen robotos, befektetős, pénzátadós történetnek ugyanaz a vége: Elveszik a pénz, meg akarjuk lincselni a felbújtókat. Mindig kerülő úton próbáljuk elérni a célunkat, ahelyett h képeznénk magunkat azért, h optimális döntést tudjunk hozni.

Összegzés: soha nem fogunk rendívüli eredményeket elérni ( havi 4-8%) anélkül h nem tennénk érte semmit. Az élet nem ilyen egyszerű.

Aki egy kicsit is ismeri ezt a szakmát,tudnia kellett, h az említett robot stratégiája hosszú távon nem működőképes.

Szép napot, remélem meg lesz a pénzetek!

Van olyan köztetek, aki …

#497700 AnOnYmUs

Van olyan köztetek, aki tegnap megpróbálta visszahívni a megmaradt pénzét a Revocation of Power of Attorney elküldésével és kapott választ? Én tegnap du 2-kor küldtem el és válasz nincs.