Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: nincs cím

#497300 Csemi Előzmény: #497294

Az XFX-ből?

Bár én beküldtem az XFX-hez a POA-t, de ennek ellenére több mint egy hétig nem került a számlám gyűjtőszámla alá. Írtam nekik, hogy mi van, de nem válaszoltak és ettől rossz érzésem lett az egész történettel kapcsolaba. Mivel a Q Futures honlapján nincs feltöltve a Revocation of POA, így csak a withdraval-t töltöttem fel. Erre visszaküldték a pénzt.

Szerencsére a rossz érzés odáig vitt, hogy múlt hét elején a robotok alól is kivettem mindent.

Így utólag látom, hogy igen nagy szerencsém volt. De még így is nagyon rossz érzéssel tölt el, hogy eddig ennyire vak voltam, és bíztam a QXXL-ben. Egy hajszálon múlt.

Nyereség hazautaláskor e…

#497298 Nyeretlen2YO

Nyereség hazautaláskor elég volt egy WOF.

Ha valaki tudja a pontos eljárást én is kérem hogy segítsen!

#497296 Nyeretlen2YO Előzmény: #497294

Szerintem az Internal transfer of account balance request nyomtatvánnyal átküldöd az 1- számládra. Onnan meg WOF-fal. De lehet h tévedek

Még egy dolog. lehet hog…

#497294 MikeyF

Még egy dolog. lehet hogy én vagyok vak, de nem találok POA nyomtatványt sehol. honnan lehet ilyet letölteni jelenleg? Egyáltalán most hogyan lehetséges kiszedni a maradékot?

#497293 Mate_ Előzmény: #497272

A Quantum robotjai veszteségesek voltak és ezért kellett lezárni. Mikor elérték a tőkegaranciát a Quantum nem állította le a robotot. A Tadawul csak megakadályozta, hogy az összes pénzt ledarálják a jutalékukért.

A „robot”(5 éves gyerek) két irányba fogadott és a pozitív részét lezárta.

Pl.: teszel a pirosra és a feketére és a nyeremény után felveszed a jutalékot és nem könyveled el a veszteséget. Közben eljátszod az ügyfeleid pénzét. Ezt csinálta a QuantumXXL.

#497276 Csemi Előzmény: #497262

Én múlt héten visszakértem az XFX-től az összes pénzemet, ami tegnap meg is érkezett a számlámra. A visszautalásért még díjat sem számítottak fel. Pont annyit kaptam vissza, ami az XFX egyenlegemen is szerepelt.

A Client Area-ba kell feltölteni a withdrawal nyomtatványt és kész.

Re: vélemény

#497273 Fornit Előzmény: #497270

"Igaz így nem tudták volna kitenni, hogy éves 30-100%-os hozam... "

Dehogynem, csak minuszos előjellel :))

#497272 Pnagy Előzmény: #497258

Ezt értem. Én csak azon gondolkodtam el miért kellett most hirtelen minden negatív kötést lezárni...Ez kinek volt jó? Nem a quantumnak és nem nekünk az biztos. Mindig van negatív kötés, de azt hadd döntse már el a robot, hogy mikor zárja, ne a Tadawul...

A Tadawul inkább venné fel a telefont...

#497271 Tadaquantum Előzmény: #497251

Ez kamu, 30 percen belül visszahívtak, amikor írtam nekik a chaten. Nikolettel beszéltem és nagyon segítőkész volt!

vélemény

#497270 Tadaquantum

Nehéz ügy ez, de azt gondolom, hogy a qxxl a felelős elsősorban. Rengeteg mínuszos tételt hagyott nyitva és sajnos nem 30%-on, hanem akár 70%-on is. Azt gondolom, hogy a tadawul jóhiszeműen állt a qxxl-hez, és amikor látták a sok nyitott pozíciót szóltak nekik, hogy srácok, -bár nekünk semmi közünk hozzá, csak a felületet biztosítjuk - ezt oldjátok meg mert ebből baj lesz. qxxl azt látta, hogy ezt már nem tudja egy terminátor robottal sem megoldani, ezért húzta az időt, bízva abban, hogy tada majd egyszer-csak lép valamit, így lerázhatják magukról a felelősséget. Jómagam még nem tudom, hogy jövök ki ebből az egészből, de a mai nap folyamán is a tada-val tudok leginkább kommunikálni, és azt látom, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy az 1-essel kezdődő számlámra kerüljön a pénzem, így qxxl már nem tud hozzányúlni (remélem).

Egy szó mint száz qxxl-nek le kellett volna zárnia a nyitott mínuszos tételeket maximum 30%-on. Igaz így nem tudták volna kitenni, hogy éves 30-100%-os hozam...

Valaki érdeklődött hogy …

#497265 Nyeretlen2YO

Valaki érdeklődött hogy a maradékot vissza lehet-e szerezni?

sziasztok! sokatokkal e…

#497262 MikeyF

sziasztok!

sokatokkal együtt én is buktam. azonban elkövettem azt a hibát, h az új Q futures-ös szolgáltatásukba is beszálltam. ez még nem indult el, viszont pénzt már raktam bele. a POA-mat még nem birálták el, így próbáltam közvetlenül az xfx brokertől visszaigényelni a pénzt. erről tud bármelyikőtök vmit?

a másik kérdésem az lenne, h van-e bármi értelme jogorvoslatért fordulni a PSZAF-hez, vagy bárhova máshova.

előre is köszönöm a segítséget.

sziasztok! sokatokkal e…

#497261 MikeyF

sziasztok!

sokatokkal együtt én is buktam. azonban elkövettem azt a hibát, h az új Q futures-ös szolgáltatásukba is beszálltam. ez még nem indult el, viszont pénzt már raktam bele. a POA-mat még nem birálták el, így próbáltam közvetlenül az xfx brokertől visszaigényelni a pénzt. erről tud bármelyikőtök vmit?

a másik kérdésem az lenne, h van-e bármi értelme jogorvoslatért fordulni a PSZAF-hez, vagy bárhova máshova.

előre is köszönöm a segítséget.

#497260 pityesz Előzmény: #497251

Sziasztok,

Szerintem is rossz meglátás, a Quantum igen jó bevételhez jutott. Mi biztosítottuk a tőkét, a Quqntum kivette a haszon egy részét minden hónapba 0 befektetés mellett, mi pedig tovább kockáztattunk minden bent lévő összeget, aminek egy jelentős része szépen oda lett.

#497258 Mate_ Előzmény: #497251

100 $ után 60$ maradt és15$ dollárt szétosztottak a hálózatban és a maradék 25$ kapta a QuantumXXL. A negatív kötéseket nem zárták.

Tehát ki kaszált?

Ezen csak a Tadawul kasz…

#497251 Pnagy

Ezen csak a Tadawul kaszált, nem keveset, a quantum pont akkorát bukott, mint mi.

Sikerült valakinek utolérni a Tadawult? Érdekes, hogy egész délelőtt nem veszik fel a telefont...

#497246 Mate_ Előzmény: #497242

Valakinek biztosan kihagyhatatlan volt és sokat kaszált de nem hinném hogy köztünk van…

#497245 rbbj11 Előzmény: #497227

"egyébként működő rendszerrel, ha az a rendszer jó kezekben van" - Úristen....komolyan ennyire nem látja senki a fától az erdőt???? Mégis mikor működött ez a rendszer??? Lefogadom, hogy a lebegőkkel együtt szinte az első perctől minuszos volt mindenki. De ha nem is feltételezem ezt, akkor is, hogy lehet ilyet állitani, hogy működött???? Talán nyilvánosságra hozták napokra lebontva, hogy a lebegővel együtt mik voltak a napi záróegyenlegek???

Épp az volt a lényege, h. titkolt veszteségek ellenére nyerőt alapul véve lehessen jutalékot levonni, nem?