Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: nincs cím

#497244 aSzabe Előzmény: #497239

Röviden igen.

Más számlakezelő is csinált már ilyet, de ott mivel látható volt a lebegő, az ügyfelek előbb utóbb magukhoz tértek.

Illetve remélem mindenki tisztában van vele, hogy valószínűleg a most lezárt bukók spread-jéből is megkapta a jutalékát a számlakezelőtök, mint eddig minden kötés után.

Tehát ez a realizált gigantikus bukta azért hozott pár dollárt a Q.-nak ismét....

UPDATE

#497241 sz.istvan

Tisztelt Fórumtársak (UPDATE)!

Tegnapi bejegyzésemet most megismétlem és kiegészítem, hátha volt aki nem tudta elolvasni a több mint 300 frissen érkezett hozzászólás miatt.

Mint sokan emlékezhettek ezt a topic-ot én indítottam januárban. Információm volt arról, hogy a quantum vezetői kivették a pénzüket és készülnek a süllyedő hajó elhagyására. Mint később kiderült volt egy másik pénzkezelő cég ami egy az egyben a quantum által „népszerűsített” robotot futatta és időközben bedőlt! Itt picit összemosódott a határ és „informátorom” jelezte, hogy innen vették ki a pénzüket sokan. De ebben az időben a quantum-ból is volt pénzkivonás a vezetők részéről!

Ennek az információközlésnek az lett az eredménye, hogy engem „megfenyegettek”, hogy fogjam be a szám különben még az unokám is fizetni fog… :-)

Én úgy „megijedtem”, hogy lányos zavaromban azonnal ügyvédhez és rajta keresztül a hatóságokhoz fordultam. Mielőtt bármiről is beszámolhattam volna nekik kiderült, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi főosztálya már nyomozást folytat az ügyben. Így a nyomozás érdekeit figyelemben tartva én tartózkodtam a további írogatástól itt a fórumban.

Most viszont már muszáj egy-két dolgot megosztanom veletek.

1. A quantum-nak már hónapok óta tudomása van arról, hogy a TadawulFX át fog állni az un. „deposit”-módról az általánosan elfogadott lot allokációs számlakezelésre. Húzni próbálták az időt, hogy minél tovább csepegjen a jutalék.

2. Quantum soha nem tartotta be a 70%-os tőkegaranciát, mert a mam számlák voltak 50-70%-os lebegő mínuszban is! Reménykedtek mindig abban, hogy nem esik össze a rendszer és folyamatosan bezsebelték a lezárt kötések után a jutalékot!

3. A quantum soha nem rendelkezett pénzkezelői engedéllyel, mégis egy befektetésnek álcázott piramisjátékot épített fel itt mindenki szeme előtt! Jelen pillanatban több hatóság (NNI, PSZÁF és NAV) is nyomoz az ügyben.

4. Hazudott, csalt és megtévesztett embereket azzal, hogy eltitkolta előlük a le nem zárt negatív kötéseket és felvette a jutalékot a pozitív kötések után!

Remélem sokan vissza tudják szerezni a megmaradt pénzüket minél előbb. Aki meg elveszíti a pénzét annak sincs minden veszve hiszen a quantumot magyar emberek hozták létre, akik ha nem is túl könnyen, de azért megtalálhatóak és lehet majd az unokáikat is perelni az elvesztett pénzért… :-)

Eddig tart a tegnapi hozzászólásom.

Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy tudomásom szerint a tegnapi nap folyamán a teljes quantum által kezelt tőke több mint 50%-a elégett!!! Nem azért mert bárki is vont ki pénzt (a tegnap beérkezett pénz visszavonási POA-K feldolgozása még most is tarthat!), hanem mert egy inkompetens, dilettáns programot futattak a kezelt számláikon és a görgetett mínusz ekkora volt! Januárban még siralmasabb volt a helyzet akkor közel 70%-os lebegő mínuszban voltak a számlák!

Mint azt előző bejegyzésemben is írtam a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztálya Pénzügyi Visszaélések Elleni Osztálya nyomozást folytat a quantum vezetői ellen.

Aki úgy érzi, hogy csalás, megtévesztés áldozatta lett ebben az ügyben az itt tud további feljelentést tenni illetve a PSZÁF oldalán tudja bejelenteni panaszát.

A quantum vezetőinek neve és címe is nyilvános lesz nemsokára…

#497239 Mate_ Előzmény: #497223

Nagyon naiv vagy…

A lezárt pozitív kötések után a jutalékot vont QuantumXXl.

Pl.: 100 $ után 60$ maradt és15$ dollárt szétosztottak a hálózatban és a maradék 25$ kapta a QuantumXXL. A negatív kötéseket nem zárták.

Mint kiderült a robotok veszteségesek voltak és így nem járt volna nekik jutalék.

#497236 rbbj11 Előzmény: #497173

nem azért, de mintha a quantum ügyvédje v. marketingese lennél...különben nem ismételgetnéd féltucatszor u.azt a tartalmat, ami ráadásul logikailag hibás

Szabe , hagyd a fenébe. …

#497234 Shortosgyula

Szabe , hagyd a fenébe. Lehet hogy nem is Platina elvtárs a hülye hanem mi.

Ő legalább anyagi haszonért írogat mi meg ingyen próbálunk segíteni az információk közre adásával.

Olyan információkéval ami nem kevés pénzünkbe és több év munkánkba került.

Komolyan nem vagyunk normálisak. Szakmai tanácsra van szüksége valakinek fizessen érte, akinek meg nincs, az hadd bukja be mindenét, lehetőleg a házára is vegyen fel jelzáloghitelt az a tuti.

Amennyire én látom félre…

#497227 bukta

Amennyire én látom félretéve, hogy egyesek szerint itt néhányan munka nélkül szerettek volna "meggazdagodni". Senki sem akart meggazdagodni, csak egy vélt magasabb hozamot kapni a pénzéért egy egyébként működő rendszerrel, ha az a rendszer jó kezekben van. Úgy túnik, nem volt jó kezekben.

A tadának a quantumnak is van felelőssége.

A tada állítása szerint látta, hogy a quantum elszámolása nem megfelelő, de ennek ellenére hagyta üzemelni és olyan kifizetéseket tett, aminek nem volt megfelelő fedezete, hiszen balance-ból fizetett. Most ezt a veszteséget egy átállásra hivatkozva a bennmaradókon leverte, mielőtt a teljese fedezet elfogyott volna. Nemhiszem, hogy a bennmaradóknak lenne ekkora minusza, viszont azt, hogy nekünk milyen nyitott pozicióink voltak, ezt nem tudjuk. Én hiszem, hogy a quantumnak a tőkevédelme jól volt beállítva, viszont mivel a kifizetések balance alapján mentek, azoknak akik kivonták a pénzüket, az ő nyitott minuszuk a quantumn tadánál vezetett számláján megmaradtak. A hét végén rájöttek, hogy ha a normál zárásokat csinálják, akkor mondjuk nem tudják kifizetni a pénteken beérkezett kivonásokat (ami feltehetően sok volt hiszen volt aki tudott a menetről), ezért az egészet vissza csinálták és a bennmaradókon elverték a port. Tehát a Tada semmit nem vesztett, a Quantum szintén. A quantum gondolom a rolót lehúzza, a Tada mosakszik, hivatkozik a szabályzatára és mindent a "bukott angyalra" ken. Neki lesz némi presztizs vesztesésge, de pénzügyi nem. Komolyabban nem fogja megrengetni. Bár számomra érdekes, hogy a tada bannerei és logó eltűntek pár helyről, ahol eddig fixen kint voltak, továbbá a telefont sem veszik fel.

Re: "Elkéne már pár pofon..."

#497226 slaydo Előzmény: #497222

Irbenisnél sikerült megúsznod? Azt hittem neked ott elúszott a pénzed...

Mellesleg ott annyi volt a különbség, hogy senki nem adott tőkegaranciát, nem úgy, mint itt. Persze semmit se ér, de legalább elő lehet venni az ember, aki adta...

"Elkéne már pár pofon..."

#497222 ZedRox

Sziasztok!

Irbenis után Quantum XXL?? Hát mi megy itt ezen a piacon kéremszépen?? :-( Ezek szerint most Magyarországon megtanulta párezer ember, hogy milyen szolgáltató a TADAWUL FX és az ő szerződött partnerei, és hogy miről szól ez a robotozós kutyafüle. Sajnálok mindenkit, aki veszített, ne csüggedjetek, tegyétek meg a feljelentéseket! Nekem Irbenisnél sikerült megúsznom, de átérzem a problémáitokat... Kitartás! zr.

#497221 Platina Előzmény: #497215

- magam embere vagyok (-:

- nem tetszik, ahogy megvezettek-lenyúlták a számláimat (lebegőimet), de reálisan próbálom az ügyet mérlegelni!!!

- és sajnálom, hogy ez Nektek, mivel nem is vagytok érintettek, a saját meglátásaitokat akarjátok, hogy elfogadjam, emiatt sértegettek....

#497220 slaydo Előzmény: #497217

nekem is annyira esik jól mint ha péklapáttal pofánb*sznak de mostmár ez van, pénz ki, és utána remélem lesz valami érdekvédelmi csoport amibe beléphetek.

#497217 syscow Előzmény: #497213

Ha láttam volna, akkor nem és kiszállok. Realizálom a veszteséget. Nem esik túl jól, de ez van.

#497216 RapidFX Előzmény: #497208

szerintem nyilvánvaló...

buta qxxl ügynök

:-)

Én már párszor vitatkoztam vele, de semmit nem akart felfogni.

Személyeskedni tudott csak ami mint tudjuk a buta emberek végső fegyvere.

#497215 aSzabe Előzmény: #497207

Persze a tada reklámembere vagyok. :-)

Még csak nem is kereskedek náluk, mert nekem nem tetszenek a spreadjeik.

3 napja figyelem hozzászólásaid amivel folyamatosan mosod a Q.-t.

Ennyire nem értesz az egészhez és nem vagy hajlandó tanulni, vagy a Q. embere vagy?

#497214 Platina Előzmény: #497208

tény Te mindent tudsz, pláne, hogy közöd sincs a dologhoz, ami azt jelenti nem vagy érintett ügyfélként

- azzal, hogy sértegetsz, és vajon miért Te tudhatod!!

- kárt úgy tudom nem okoztam Neked azzal, hogy ügyfélként veszteséget könyvelhettem el, tudtommal egy családba... se tartozunk, hogy elszámoljak Feléd...!!

#497213 slaydo Előzmény: #497209

sys igazából ennyi lebegő mínusz után te hiszel a pozitív hónapzárásokban? én ki fogom vonni, nem látom értelmét, nálam elvesztették a bizalmat. (én meg pár ezer dollárt...)

ezt én sem értem... én i…

#497212 slaydo

ezt én sem értem... én is ügyfél vagyok/voltam, ettől függetlenül nem tudom védeni a quantumot, egyértelműen ők a hibásak, nem a tadawul... Platina lehet, hogy kicsit "beljebb" van a rendszerben...

#497210 Mate_ Előzmény: #497172

Lássuk, be fizikai munkával senki sem lehet, gazdag csak más emberek fizikai munkájával lehet meggazdagodni. Amit elvesztettem nem az én munkám eredménye volt, és nem csak ezért nem fáj de, legalább próbálkozok és nem csak a túlélésre játszok.

A másik oldalról könnyen jött a pénz és kihagyhatatlan ajánlat volt.

Tudtuk, hogy kockázatos, de sokan a tőkevédelemhez képest tették be a pénzüket és legrosszabb eshetőségnek arra számítottak, hogy maximum buknak 30%-40%-ot.

Bennem felmerült a kérdés hogy minek kell a maradék 70%-60%-ot befizetni, ha tőkevédett a dolog és nem kereskednek vele? Szerencsémre én eszerint határoztam meg a kockáztatott összeget, de azért reméltem, hogy valódi a tőkevédelem.