Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Igen, olyan jellegű értesítést kaptak, vmikor meg fog történni az átállás, a részleteket nem közölték - valószínűleg a Q.-tól kaptunk volna a konkrétumokról értesítést, de itt akkor is elsősorban az átállást a Tadwul teszi szükségessé, akkor neki a kötelessége és valós tájékoztatással!!!
Én is mondhatom hogy forró nyarunk lesz, vagy bármi mást, de itt üzletről van szó és a Tadwul csak ma tájékoztatott - neki a haszna szépen meg lett menet közben!!!
persze a tadawul a szemét, hogy zárta a pozikat, és nem az aki szar pozit nyitott és ígért minden szépet...
qxxl leveléből az jön le, hogy a tadawul régen szólt nekik, hogy át kell térni a korrekt számlavezetésre, de a qxxl nem akart belemenni, vitáztak a tadával, mert tudták hogy ez lesz a vége.
talán még határidőt is adott nekik a tadawul, ami március végével lejárhatott, és elkezdték a számlák átállítását.
ennyi. lehet hibáztatni a tadawult, meg mindenkit, de az úgyse segít.
Márc 26 -án a köv. levelet kaptam a Quantumos szponzoromtól :
"Kedves Ügyfelem!
A Quantum XXL által kezelt forex kereskedés során külön kockázatot jelent, hogy nem látható az összes kötésállomány.
Ez sajnos egy pszichés kockázatot is magában rejt – kérdés, hogy mikor érzik ezt a kockázatot nagynak az ügyfelek és kezdik el kivonni a pénzüket a számláról.
A fentiekre hivatkozva javaslom a Quantum XXL-nél lévõ számla megszüntetését.
Ennek elsõ lépése egy nyilatkozat kitöltése, amelyben visszavonják a „kereskedési jogot” a Quantumtól. "
Hogy ez megérzés volt,vagy vmi információ birtokában volt, azt nem tudom eldönteni .
A hírlevél szerint februárban! megkapták az átállásról az értesítést a Quantumosok. Lett volna idejük bőven. Igaz, akkor nekik kellett volna zárniuk a kötéseket, így meg tudnak mutogatni a Tadawul felé. A Tadawul viszont takarózhat azzal, hogy ők mondták, hogy átállás lesz. A lebegő mínuszt nem a kilépők okozták. Miért kell hazudniuk?
A Tadawulnak bevétel volt a célja mindenáron!!! - és neki kellett volna az ügyfeleket tájékoztatni elsősorban, hogy mire készül hogyan érinti az ügyfeleket.minket, amit nem tett meg, csak a mai napon. - ez a meglátásom!!! Senkit nem tájékoztattak a részletekről!!!
A veszteség a TadawulFX és a QuantumXXl bűne, de ha a Tadawul nem állítja le, akkor később nulla lett volna az eredmény. A QuantumXXL-nél pénteken tudták, hogy vége és mégse figyelmeztettek a web konferencián. Mindenki, aki pénteken és az előtt ki tudott szállni a bent maradt emberek veszteségét növelték. De minden bizonnyal a kiszállók többsége tudta mi fog történni és hagyták, hogy elveszítsük a pénzünket. És most lapítanak, mint szar a fűben…
sokat veszítettem én is, de az üzletben 3 résztvevő vett-vesz részt
nem lehet csak egy résztvevőt okolni, mikor a Tadawul hozott olyan döntést, hogy lezárja a kötéseket, mert elhatározta a Balance kimutatás nem megfelelő, viszont informatikailag nem tudta megoldani az equity-t - más cégeknél sem nem tette meg az átállást...a számlák tőke-lebegő arányai nem tették indokolttá!!!
Ma küldte ki csak a Tadawul részletes tájékoztató-magyarázó levelét az ügyfeleknek-nekünk a történtekre, semmi előzetes felkészítés...leveleimre, amit beküldtem fogadjam el válasznak alapon! Ja és még azt is, ha péntek éjfélig beküldtem volna a Poa-t az egész összeget megkaptam volna a pénteki záráshoz viszonyítva - nagyon jó fejek!!! Köszi!
A Quantum XXL volt a hibás. Akkor kellett volna lezárni a vesztes pozíciókat, mikkor azok elérték a tőkegaranciát. Mindegy, hogy azért mert a robot sokat vesztett vagy, mert sokan kivették a pénzüket. Ha rajtuk múlt volna a negatív kötések, elvitték volna az összes pénzt.
Hazugság volt hogy üzleti titok miatt nem láthattuk a negatív kötéseket. A robot erősen veszteséges volt és csak a pozitív kötéseket zárt és nem volt „stop loss” beállítva így tőkegarancia se volt. Ezért kellett a hálózat hogy finanszírozni tudják a vesztes kötéseket az új belépőkből.
Ha a TadavulFX nem zárja le a negatív kötéseket, akkor valóban ment volna tovább de, előbb-utóbb a negatív pozíciók elérik a bent lévő pénz értékét és akkor nem maradt, volna semmi sem.
A TadavulFX abban bűnös, hogy a Quantum-mal együtt eltitkolják a negatív kötések mértékét. Ők is tudták hogy már rég nincs meg a pénz és korábban is, reagálhattak volna.
De ha sikerül valamit is visszakapni azt a Tadawul-nak köszönhetjük.
Azt is el tudom képzelni, hogy ezek a remek vállalatok hírlevélben közlik, hogy ez a hullámvasút 2000 dollárral működik, úgyhogy tessék pótolni a menetdíjat.