Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Re: nincs cím

#496685 Fincs Előzmény: #496678

Na, ez jo hir, koszonom a valaszt. :) Mar csak varni kell es remeljuk nem lesz egyik szamla sem a tokegarancia alatt.

Re: Összeomlás

#496682 vito54 Előzmény: #496681

Az alfa számlámon már megy a kereskedés, van rajta 12 -120$-os pozi, amit olyan eur/usd szinten kötöttek, ami kb az eurozóna bedőlésekor lesz ismét ilyen magas. Csak semmi pánik :)

Re: nincs cím

#496678 syscow Előzmény: #496670

Persze vagy 200-at. Van amelyik + és van negatív. Van olyan plusszos nyitott pozíció ami 2011.12.12-ota nyitva van. (Lebegő + :)

#496677 vito54 Előzmény: #496676

No para, hja.. Nagyon korrekt, hogy 40%os max bukót ígérve tegnap az 5500as számlám 4200$ lebegő mínuszt mutatott. Alig várom hogy láthassam mennyit kell realizálnom, de tényleg...

#496676 syscow Előzmény: #496669

Most beszéltem Krisztával a TDFX-nél.

Technika átállás folyik, holnapra lezajlik az egész.

No para.

Egyébként sem tud, most senki visszautalni.

És arra jó az egész, hogy mindenki lássa, mennyit kell realizálnia, ha ki akarja venni a pénzét. Korrektebb mint a régi elszámolás.

Minden ügyfél fog tájékoztatást kapni.

És nincs olyan, hogy belelátunk valakinek a számlájába és megnézegetjük, hogy az egyik legnagyobb partner, mennyi tőkét vont ki. (aznap kirúgják a pcsba, és bankszektorban az életben nem helyezkedik el.)

Az egyik szaman, ahol 0 …

#496673 Fincs

Az egyik szaman, ahol 0 % a lebego, 13:45-kor lezart 2 nyereseges es 2 veszteseged pozit.

mt4

#496672 slaydo

Sziasztok!

Az equity és a DD részt, illetve a nyitott pozikat hol látjátok?

Megnyitom a metatradert és semmi nem változott péntekhez képest.

Segítsetek plz.

Köszi

slaydo

A margin level: kb 47000…

#496670 Fincs

A margin level: kb 47000 ez mit jelent?

Le tudja valaki irni erthetoen? Idealis esetben ez mennyi, illetve mennyi, ha mar veszes a helyzet?

Lat valaki nyitott pozit a 2011.08.31-eseken kivul?

#496668 Fornit Előzmény: #496663

..és én miért nem thaiföldön döglök egy nyugágyban a jól megérdemelt mangoshakemet iszogatva??

:)))

#496666 syscow Előzmény: #496658

Pont ezért indítottam robotot, hogy ne én döntsek ilyenkor. A 70%-ot bevállaltam és részemről ennyi a kockázat. ez is elég tetemes.

Ha spekulálni akarnék, biztos nem a forex piacon tenném 500*-os tőkeáttétellel.

#496665 Mate_ Előzmény: #496658

Ha erősen negatív az egyenlegem, akkor örülhetek, ha nem kell még ráfizetnem?

#496663 rbbj11 Előzmény: #496656

nem tünik irreálisnak????? Kelvin szerint ugyebár kis töke nem is a legjobb erre a piacra, csak nagyobb töke. Állítolag nagyon likvid is a rendszer. Ha nagy töke kell, likvid és évi 25%-ot termel vmi, akkor szerinted miért nem itt van a világ legtöbb befektetöje????!!! Miért majomkodik Soros évi 10%-kal? Miért nem tud a Templeton 15%-ot sem hosszu távon felmutatni? Miért nem rohan minden céges kötvényes ide legalább a tökéjének a felével???

órási kábítás ez az egész itt....föleg az, hogy nem egyéni eredményként, hanem vkire rábízva ennyi porfitot szerezhettek.

Re: kérdés

#496661 hugica Előzmény: #496652

Előbb ugrottam bele az Alphába, és nem sokkal utána az Irbenis LTD. féle Bruti robotba. Bruti bedőlt február közepén, na én ekkor léptem ki az Alphából. Ugyanis ekkoriban indult a kemény "hadjárat" a Quantum ellen és én hittem ennek a hadjáratnak. Arra gondoltam, kivárok pár hetet, hogy hogyan alakul a Quantum ügye és ha tévesnek bizonyulnak a feltételezések, akkor visszarakom a pénzt az Alpha robotba. Úgy tűnik, nem voltak tévesek a feltételezések...

#496658 kelvin Előzmény: #496656

Beszéltem chaten a Tadawullal ismét. Még folynak a tárgyalások a Quantummal. Ha vége küldenek minden érintett ügyfélnek egy tájékoztatót.

Miért kéne pánikba esni? Nem értem. Mivel ha Te már látod a lebegő mínuszokat, akkor neked már Equity alapú elszámolásod van. Innentől kezdve ha valaki kiveszi a pénzt az rád nem hat.

Eldöntheted, hogy hagyod tovább hátha csökken a veszteség vagy leállítod hogy ne nőjön tovább. Ezt a döntést mindenkinek saját magának kell meghoznia.

Összeomlás

#496656 syscow

Most akkor vonultassuk vissza a robotokat, és essünk pánikba? + Realizáljuk a veszteséget. Ezzel hozzájárulva az önmagát belejesítő jóslathoz.

Vagy várjunk türelemmel?

A havi 4.0-4.8% tényleg irreális, de amióta én benne vagyok nem termelt ennyit (jan. eleje). Kb. 25-28%-ot éves szinten. Ez nem tűnik irreálisnak.

Komolyan essek pánikba egy -500$-os, "lebegő" mínusztól, ami már 2011.08.30-tól a nyitva van, nekem pedig csak 2012.01.16-tól aktív a robotom?

Tényleg magyarázza el valaki!

És ne keltsünk pánikot, akkor tényleg bedől az egész.