Akkor vedd ki!
Na, ez jo hir, koszonom a valaszt. :) Mar csak varni kell es remeljuk nem lesz egyik szamla sem a tokegarancia alatt.
Az alfa számlámon már megy a kereskedés, van rajta 12 -120$-os pozi, amit olyan eur/usd szinten kötöttek, ami kb az eurozóna bedőlésekor lesz ismét ilyen magas. Csak semmi pánik :)
Még nem állt át az összes számla. Majd utána ráérsz pánikolni.
Persze vagy 200-at. Van amelyik + és van negatív. Van olyan plusszos nyitott pozíció ami 2011.12.12-ota nyitva van. (Lebegő + :)
No para, hja.. Nagyon korrekt, hogy 40%os max bukót ígérve tegnap az 5500as számlám 4200$ lebegő mínuszt mutatott. Alig várom hogy láthassam mennyit kell realizálnom, de tényleg...
Most beszéltem Krisztával a TDFX-nél.
Technika átállás folyik, holnapra lezajlik az egész.
No para.
Egyébként sem tud, most senki visszautalni.
És arra jó az egész, hogy mindenki lássa, mennyit kell realizálnia, ha ki akarja venni a pénzét. Korrektebb mint a régi elszámolás.
Minden ügyfél fog tájékoztatást kapni.
És nincs olyan, hogy belelátunk valakinek a számlájába és megnézegetjük, hogy az egyik legnagyobb partner, mennyi tőkét vont ki. (aznap kirúgják a pcsba, és bankszektorban az életben nem helyezkedik el.)
Az egyik szaman, ahol 0 % a lebego, 13:45-kor lezart 2 nyereseges es 2 veszteseged pozit.
Sziasztok!
Az equity és a DD részt, illetve a nyitott pozikat hol látjátok?
Megnyitom a metatradert és semmi nem változott péntekhez képest.
Segítsetek plz.
Köszi
slaydo
A margin level: kb 47000 ez mit jelent?
Le tudja valaki irni erthetoen? Idealis esetben ez mennyi, illetve mennyi, ha mar veszes a helyzet?
Lat valaki nyitott pozit a 2011.08.31-eseken kivul?
Nem lehet negatív az egyenleged, főleg nem erősen...
..és én miért nem thaiföldön döglök egy nyugágyban a jól megérdemelt mangoshakemet iszogatva??
:)))
Pont ezért indítottam robotot, hogy ne én döntsek ilyenkor. A 70%-ot bevállaltam és részemről ennyi a kockázat. ez is elég tetemes.
Ha spekulálni akarnék, biztos nem a forex piacon tenném 500*-os tőkeáttétellel.
Ha erősen negatív az egyenlegem, akkor örülhetek, ha nem kell még ráfizetnem?
nem tünik irreálisnak????? Kelvin szerint ugyebár kis töke nem is a legjobb erre a piacra, csak nagyobb töke. Állítolag nagyon likvid is a rendszer. Ha nagy töke kell, likvid és évi 25%-ot termel vmi, akkor szerinted miért nem itt van a világ legtöbb befektetöje????!!! Miért majomkodik Soros évi 10%-kal? Miért nem tud a Templeton 15%-ot sem hosszu távon felmutatni? Miért nem rohan minden céges kötvényes ide legalább a tökéjének a felével???
órási kábítás ez az egész itt....föleg az, hogy nem egyéni eredményként, hanem vkire rábízva ennyi porfitot szerezhettek.
Előbb ugrottam bele az Alphába, és nem sokkal utána az Irbenis LTD. féle Bruti robotba. Bruti bedőlt február közepén, na én ekkor léptem ki az Alphából. Ugyanis ekkoriban indult a kemény "hadjárat" a Quantum ellen és én hittem ennek a hadjáratnak. Arra gondoltam, kivárok pár hetet, hogy hogyan alakul a Quantum ügye és ha tévesnek bizonyulnak a feltételezések, akkor visszarakom a pénzt az Alpha robotba. Úgy tűnik, nem voltak tévesek a feltételezések...
Beszéltem chaten a Tadawullal ismét. Még folynak a tárgyalások a Quantummal. Ha vége küldenek minden érintett ügyfélnek egy tájékoztatót.
Miért kéne pánikba esni? Nem értem. Mivel ha Te már látod a lebegő mínuszokat, akkor neked már Equity alapú elszámolásod van. Innentől kezdve ha valaki kiveszi a pénzt az rád nem hat.
Eldöntheted, hogy hagyod tovább hátha csökken a veszteség vagy leállítod hogy ne nőjön tovább. Ezt a döntést mindenkinek saját magának kell meghoznia.
Most akkor vonultassuk vissza a robotokat, és essünk pánikba? + Realizáljuk a veszteséget. Ezzel hozzájárulva az önmagát belejesítő jóslathoz.
Vagy várjunk türelemmel?
A havi 4.0-4.8% tényleg irreális, de amióta én benne vagyok nem termelt ennyit (jan. eleje). Kb. 25-28%-ot éves szinten. Ez nem tűnik irreálisnak.
Komolyan essek pánikba egy -500$-os, "lebegő" mínusztól, ami már 2011.08.30-tól a nyitva van, nekem pedig csak 2012.01.16-tól aktív a robotom?
Tényleg magyarázza el valaki!
És ne keltsünk pánikot, akkor tényleg bedől az egész.