Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Próbáljátok meg a Tadawu…

#496651 kelvin

Próbáljátok meg a Tadawul oldalán a chat szolgáltatást, ott tudtok akár magyar helpdeskkel is beszélni (Nikolett fog válaszolni).

Re: nem ertem...

#496650 kelvin Előzmény: #496643

az még hagyjál hogy 5000 szoros, de találtam régebben olyat, hogy nyiss 100$-ral és 1:1000hez tőkeáttéttel és megmagyarázza, hogy el miért jó neked

csak azt nem, hogy nanolottal köss mert ha nem 1 kötés és véged

bár nano lottal meg kb 10, de az már mindegy

Nem offolom szét a topikot, mert ez elsősorban QXXLre lett megnyitva

#496649 kelvin Előzmény: #496643

az még hagyjál hogy 5000 szoros, de találtam régebben olyat, hogy nyiss 100$-ral és 1:1000hez tőkeáttéttel és megmagyarázza, hogy el miért jó neked

csak azt nem, hogy nanolottal köss mert ha nem 1 kötés és véged

bár nano lottal meg kb 10, de az már mindegy

#496646 kelvin Előzmény: #496642

jaja ezt mondom én is

meglebegtetik hogy mekkora pénzgyár akár kis pénzzel lehetsz milliárdos aztán semmi

abban meg szerintem egyetérthetünk, hogy a hazai tanfolyamok 95%-a lehúzás

1-2 van mit tényleg megéri elvégezni

illetve olyan is van ahol folyamatosan csak veled foglalkoznak és követik a kereskedéseidet, s mint a suliban házi feladat, hogy kereskedned kell és mindent dokumentálni, majd hétvégén leültök és átbeszélitek hol mit csináltál és mi lett az eredmény illetve hogy hibáztál e vagy sem

De ilyen a ritka, sok az olyan ahol 3 nap ebbből 1 hogy mi a forex 2 meg hogy milyen indikátorok vannak a metatraderben

vicc kategória

Re: kérdés

#496644 hugica Előzmény: #496605

Alpára vonatkozóan valóban nagy mákom van, de sajnos az Irbenis LTD. féle Bruti robottal nem volt. És ha igaz, amit Descartes67 kolléga írt ("Tehát QuantumXXL = Irbenis = XFX = Qfutures"), akkor ugyanaz a néhány magyar tulajdonos csapott be Téged is és engem is.

#496643 Fornit Előzmény: #496636

Ja, ez a "Feri vagyok és napi 600$-t keresek a devizapiacon naponta. Kereskedjen ön is 500xos tőkeáttéttel. klikk ide" :-)

Bár hogy a topic témájánál maradjunk vannak ezek a nyiss 5000$-al számlát és mi majd megváltjuk neked a világot dolgok is :)

#496642 aSzabe Előzmény: #496636

Fő ok a marketing:

Itt hülyén is kereshetsz sok pénzt? Ez nagyon nem igaz!

Egy 20 órás tanfolyamon úgy felkészítenek bárkit sok pénzért, hogy az simán nekiszalad a falnak, akkora önbizalma lesz. Aztán sírás van, hogy veszélyes a forex, meg sokan buknak...

Meg kell dolgozni a sikerért itt is rendesen.

#496636 kelvin Előzmény: #496635

áhh az a baj ezzel, hogy sok a marketinges duma és sokan bedőlnek a nyiss 500$-ral számlát és megváltod a világot

Hát a többség 1000$-ral nyilt. Azzal meg nem lehet normálisan kereskedni, úgy is a bank nyer. Minimum 5000$ kell hozzá és heves vérmérséklet. Jobb ha óvatos duhaj az ember.

Mások a feltételek, alkalmazkodni kell és tanulni, nem úgy mint a Tőzsde hogy tapasztalva tanulsz, mert itt 1000$ 1 tapasztalat. :)

#496635 rbbj11 Előzmény: #496631

fura mód, még a hivatalos statisztikák szerint is, kb. 5-10x magasabb a bukó arány forexen, szal vhogy mégis más mint a normál tözsde... :) Ha nem lenne más, akkor itt is a többség évi 10-15% hozamra hajtana.

#496631 kelvin Előzmény: #496624

7 éve tőzsdézem, miről beszélsz? :-)

igaz forexezni csak lassan 2 éve, de az sem más mint a tőzsde csak a moneymanagementet kell jól belőni

#496624 Benadam Előzmény: #496615

Akkor Te keveset kereskedtél eddig, vagy Te magad vagy Chuck Norris. Egyéb esetekben veszteségednek is kellett lennie.

#496614 rbbj11 Előzmény: #496609

örülök, h. legalább vki nyert is a rulett asztalnál.

Legalább nem az átlagba tartozol, aki óriásit bukott forexen (kb. 10-böl 9)

Re: nincs cím

#496611 rbbj11 Előzmény: #496606

szokásos szép forexes történet.

Egyébként egyik forex topicban ott a link, hogy az adóbevallásban bejelentett magyar "szerencsejátékosok" forexen csak 2011-ben átlagosan 800 dollárt buktak számlánként, ha jól emlékszem.

#496609 kelvin Előzmény: #496596

%-ot nem tudok mondani, mert nem számoltam ki.

Anno a most bent maradt 2000$-on sokszorosával szálltam be és azon volt kb 35% nettó nyerő.

Ezt csökkentettem januárban le 2000$-ra ami a nyerőm töredéke. Így ezzel vagyok még bent, de a 2000-ből sem veszett oda minden.

Arról nem is beszélve, hogy amikor betettem a sok pénzt akkor a $ 200 körül volt és 235-ön vontam ki, tehát még árfolyamnyereségem is volt bőven.