Próbáljátok meg a Tadawul oldalán a chat szolgáltatást, ott tudtok akár magyar helpdeskkel is beszélni (Nikolett fog válaszolni).
Próbáljátok meg a Tadawul oldalán a chat szolgáltatást, ott tudtok akár magyar helpdeskkel is beszélni (Nikolett fog válaszolni).
az még hagyjál hogy 5000 szoros, de találtam régebben olyat, hogy nyiss 100$-ral és 1:1000hez tőkeáttéttel és megmagyarázza, hogy el miért jó neked
csak azt nem, hogy nanolottal köss mert ha nem 1 kötés és véged
bár nano lottal meg kb 10, de az már mindegy
Nem offolom szét a topikot, mert ez elsősorban QXXLre lett megnyitva
az még hagyjál hogy 5000 szoros, de találtam régebben olyat, hogy nyiss 100$-ral és 1:1000hez tőkeáttéttel és megmagyarázza, hogy el miért jó neked
csak azt nem, hogy nanolottal köss mert ha nem 1 kötés és véged
bár nano lottal meg kb 10, de az már mindegy
jaja ezt mondom én is
meglebegtetik hogy mekkora pénzgyár akár kis pénzzel lehetsz milliárdos aztán semmi
abban meg szerintem egyetérthetünk, hogy a hazai tanfolyamok 95%-a lehúzás
1-2 van mit tényleg megéri elvégezni
illetve olyan is van ahol folyamatosan csak veled foglalkoznak és követik a kereskedéseidet, s mint a suliban házi feladat, hogy kereskedned kell és mindent dokumentálni, majd hétvégén leültök és átbeszélitek hol mit csináltál és mi lett az eredmény illetve hogy hibáztál e vagy sem
De ilyen a ritka, sok az olyan ahol 3 nap ebbből 1 hogy mi a forex 2 meg hogy milyen indikátorok vannak a metatraderben
vicc kategória
Alpára vonatkozóan valóban nagy mákom van, de sajnos az Irbenis LTD. féle Bruti robottal nem volt. És ha igaz, amit Descartes67 kolléga írt ("Tehát QuantumXXL = Irbenis = XFX = Qfutures"), akkor ugyanaz a néhány magyar tulajdonos csapott be Téged is és engem is.
Ja, ez a "Feri vagyok és napi 600$-t keresek a devizapiacon naponta. Kereskedjen ön is 500xos tőkeáttéttel. klikk ide" :-)
Bár hogy a topic témájánál maradjunk vannak ezek a nyiss 5000$-al számlát és mi majd megváltjuk neked a világot dolgok is :)
Fő ok a marketing:
Itt hülyén is kereshetsz sok pénzt? Ez nagyon nem igaz!
Egy 20 órás tanfolyamon úgy felkészítenek bárkit sok pénzért, hogy az simán nekiszalad a falnak, akkora önbizalma lesz. Aztán sírás van, hogy veszélyes a forex, meg sokan buknak...
Meg kell dolgozni a sikerért itt is rendesen.
Köszönöm a választ.
Remélem, nem lesz gond a pénzvisszahívással.
áhh az a baj ezzel, hogy sok a marketinges duma és sokan bedőlnek a nyiss 500$-ral számlát és megváltod a világot
Hát a többség 1000$-ral nyilt. Azzal meg nem lehet normálisan kereskedni, úgy is a bank nyer. Minimum 5000$ kell hozzá és heves vérmérséklet. Jobb ha óvatos duhaj az ember.
Mások a feltételek, alkalmazkodni kell és tanulni, nem úgy mint a Tőzsde hogy tapasztalva tanulsz, mert itt 1000$ 1 tapasztalat. :)
fura mód, még a hivatalos statisztikák szerint is, kb. 5-10x magasabb a bukó arány forexen, szal vhogy mégis más mint a normál tözsde... :) Ha nem lenne más, akkor itt is a többség évi 10-15% hozamra hajtana.
Még a végén kiderül tényleg én vagyok Chuck Noris! :D
7 éve tőzsdézem, miről beszélsz? :-)
igaz forexezni csak lassan 2 éve, de az sem más mint a tőzsde csak a moneymanagementet kell jól belőni
Akkor Te keveset kereskedtél eddig, vagy Te magad vagy Chuck Norris. Egyéb esetekben veszteségednek is kellett lennie.
jó de én pl kézzel is kereskedem ott és úgy se bukóval.
örülök, h. legalább vki nyert is a rulett asztalnál.
Legalább nem az átlagba tartozol, aki óriásit bukott forexen (kb. 10-böl 9)
szokásos szép forexes történet.
Egyébként egyik forex topicban ott a link, hogy az adóbevallásban bejelentett magyar "szerencsejátékosok" forexen csak 2011-ben átlagosan 800 dollárt buktak számlánként, ha jól emlékszem.
%-ot nem tudok mondani, mert nem számoltam ki.
Anno a most bent maradt 2000$-on sokszorosával szálltam be és azon volt kb 35% nettó nyerő.
Ezt csökkentettem januárban le 2000$-ra ami a nyerőm töredéke. Így ezzel vagyok még bent, de a 2000-ből sem veszett oda minden.
Arról nem is beszélve, hogy amikor betettem a sok pénzt akkor a $ 200 körül volt és 235-ön vontam ki, tehát még árfolyamnyereségem is volt bőven.