Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Tisztelt Fórumtársak! M…

#496606 sz.istvan

Tisztelt Fórumtársak!

Mint sokan emlékezhettek ezt a topic-ot én indítottam januárban. Információm volt arról, hogy a quantum vezetői kivették a pénzüket és készülnek a süllyedő hajó elhagyására. Mint később kiderült volt egy másik pénzkezelő cég ami egy az egyben a quantum által „népszerűsített” robotot futatta és időközben bedőlt! Itt picit összemosódott a határ és „informátorom” jelezte, hogy innen vették ki a pénzüket sokan. De ebben az időben a quantum-ból is volt pénzkivonás a vezetők részéről!

Ennek az információközlésnek az lett az eredménye, hogy engem „megfenyegettek”, hogy fogjam be a szám különben még az unokám is fizetni fog… :-)

Én úgy „megijedtem”, hogy lányos zavaromban azonnal ügyvédhez és rajta keresztül a hatóságokhoz fordultam. Mielőtt bármiről is beszámolhattam volna nekik kiderült, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi főosztálya már nyomozást folytat az ügyben. Így a nyomozás érdekeit figyelemben tartva én tartózkodtam a további írogatástól itt a fórumban.

Most viszont már muszáj egy-két dolgot megosztanom veletek.

1. A quantum-nak már hónapok óta tudomása van arról, hogy a TadawulFX át fog állni az un. „deposit”-módról az általánosan elfogadott lot allokációs számlakezelésre. Húzni próbálták az időt, hogy minél tovább csepegjen a jutalék.

2. Quantum soha nem tartotta be a 70%-os tőkegaranciát, mert a mam számlák voltak 50-70%-os lebegő mínuszban is! Reménykedtek mindig abban, hogy nem esik össze a rendszer és folyamatosan bezsebelték a lezárt kötések után a jutalékot!

3. A quantum soha nem rendelkezett pénzkezelői engedéllyel, mégis egy befektetésnek álcázott piramisjátékot épített fel itt mindenki szeme előtt! Jelen pillanatban több hatóság (NNI, PSZÁF és NAV) is nyomoz az ügyben.

4. Hazudott, csalt és megtévesztett embereket azzal, hogy eltitkolta előlük a le nem zárt negatív kötéseket és felvette a jutalékot a pozitív kötések után!

Remélem sokan vissza tudják szerezni a megmaradt pénzüket minél előbb. Aki meg elveszíti a pénzét annak sincs minden veszve hiszen a quantumot magyar emberek hozták létre, akik ha nem is túl könnyen, de azért megtalálhatóak és lehet majd az unokáikat is perelni az elvesztett pénzért… :-)

Re: kérdés

#496605 vito54 Előzmény: #496604

Nagy mákod van :)

Igen, tudtommal az 1-es számláról bármikor kikérheted a pénzt, ahhoz a quantumnak már semmi köze.

kérdés

#496604 hugica

Én febr. 23-án visszavontam az Alph-ára vonatkozó POA-t, utána kaptam tőlük egy levelet, amiben egy 1-essel kezdődő számlaszám és új jelszó van.

Ez azt jelenti, hogy erről az 1-essel kezdődő számláról bármikor kikérhetem a pénzt? És most erre a pénzkivonásra is rá kell bólintania a Quantum-nak?

Re: nincs cím

#496603 vito54 Előzmény: #496598

Hát mit látsz?

Ha a saját tőke az egyenlegnek a lebegő mínuszokkal csökkentett értéke, akkor bizony csak a saját tőkényi részt tudod kivenni. Tökmind1 mikor nyitották az adott pozíciót.

#496602 Nyeretlen2YO Előzmény: #496544

Szevasztok!

A lebegő mínuszt miből látom az MT4-en?

Az én számlámon a világon semmi nem történt péntek óta.

Folyamatosan olvaslak benneteket, de nem értem.

Nálam semmi változás nem történt, pedig vagy hússzor kinyitottam mikor valaki arról írt, hogy gubancot lát a számláján.

Kérlek világosítsatok fel!

#496599 Forex Explorer Előzmény: #496598

"a MAM számlához csatlakozó ügyfél osztja a MAM számla DD-ját ugyanúgy, mint ahogyan osztozik a csatlakozása előtt kötött és csatlakozása után lezárt nyereségben, valamint hasonlóképpen szenvedi a csatlakozása előtt kötött, de csatlakozása után veszteséggel lezárt pozíciók számlaméretéhez viszonyított arányos részét!

Javítsatok ki ha tévednék, de szerintem ez a MAM számla (egyik) lényege.

Így az egyéni - MAM számlához csatolt - ügyfél egyéni számlájának az egyéni számlaméretéhez viszonyítva ARÁNYOSAN NEM LEHET ELTÉRŐ a DD szintje, mint a MAM számla DD szintje.

A formál logika általam ismeret szabályai szerint ez ugyanis fogalmilag kizárt, illetve ha így lenne akkor a rendszer nem (IS) lehetne arányos!"

#496598 Sylver Előzmény: #496591

Sziasztok!

Az alábbi kérdésem volna:

2011.nov 11 regisztráltam a tadánál és a quan.-nál,nálam olyan minuszos összegek is szerepelnek(lezáratlan) melyeknek augusztusi a dátumozásuk.

ezek most rám is érvényesek??

elképzelhető hogy hülyeséget kérdezek de nem értek a kereskedéshez és nem is akarom megtanulni,ezért bíztam másokra(quantum/tada) olyan összeget aminek az elvesztése nem vág földhöz, és úgy néz ki hogy értelmes válaszokat egyenlőre csak itt kaphatok.

Előre is köszi mindkinek.

nem ertem...

#496596 rbbj11

halljátok, amennyi komplikáció van a robotos topikokban...legalábbis kívülállóként csak azt látom, hogy állandó külföldi telefonálgatások (gondolom nem olcsón...), e-mailezések, kavarás, átláthatatlanság stb...

Vki van itt olyan nyeröben, ami már a kezében lévö pénz, és ha kvázi nem kapna már vissza semmit, ami még benn van, akkor is nyeröben van? Persze minden ktg-et (telefont is) leszámítva, ez hány % mennyi idö alatt?

#496595 kelvin Előzmény: #496589

Tadának sem érdeke, hogy ekkora ügyfélbázist elveszítsen, úgy ahogy a Qnak sem. Semmi gond nem lenne ezzel, ha a bétákon betartották volna a tőkevédelmet és arányosan osztják el a veszteségeket. Utóbbi nem a Q sara, hisz azt a Tada csinálja és mint "kiderült" technikailag nem kivitelezhető!

#496593 Platina Előzmény: #496591

Informatikával kapcsolatosan nincs rálátása, de egyébként más részletekkel igen?

- klassz!

#496592 kelvin Előzmény: #496589

Most hiába förmedsz rám és csak továbbítom amit mondtak, nem tisztem megállapítani senki inkorrektségét főleg nem felelősségét!

#496591 kelvin Előzmény: #496586

Q zárja le. A tada csak a kereskedési feltételeket biztosítja, a Q a számlakezelő. A Tada csak úgy adhat ki pénzt,ha a Q rábólint. Azt mondta a csaj, hogy mivel a kereskedést és a jutaléklevonásokat is a Q intézi így az ő hozzájárulásukkal lehet pénzt kiutalniuk. A POA visszavonást is a Q beleegyezésével lehet.

#496589 Forex Explorer Előzmény: #496584

Már megbocsássatok, de a dilettantizmus csimborasszója, ahogy ezt az átállást a tada csinálja, vagy megpróbálja csinálni!

Fenntartom a véleményem, hogy a Tada nem tudta arányosan leosztani az egyes MAM számlákon a függőben lévő kötéseket lotméret és P/L szerint, erre idő közben "rájött", hiszen mi más oka lehet annak, hogy a számlák többsége még mindig P/L allokációban látszik, tehát csak a balancot mutatja, az equityt nem és csak néhány számlán látszik a teljes adatsor????

Az is biztos, hogy az eddigi az egyetlen tájékoztatást az átállással kapcsolatban a Quantumtól kaptuk, pedig mi nem csak neki, hanem a Tadának is ügyfelei vagyunk!!!

Áruljátok már el, ki a fene nézegette volna hétvégén az MT4-et idegesen nézve, ahogy össze vissza pakolja a Tadawul a kötéseket, ha a Quantumos értesítést nem kapjuk meg???

Akkor most ki is az inkorrekt?

A jelenlegi helyzet arra tökéletesen jó, hogy bizonytalanságban tartsa az ügyfeleket, ami Quantumnak biztosan nem lehet érdeke!

Biztos vagyok benne, hogy a mai nap fogunk tájékoztatást kapni a történtekről és a jelenleg helyzetről, de abban is biztos vagyok, hogy vannak olyanok, akik képtelenek megállni hogy hanyatt homlok rohanjanak a pénztárhoz úgy, hogy gyakorlatilag azt sem tudják mi a valós helyzet jelenleg.

#496585 Platina Előzmény: #496582

Szerinted egy telefon beszélgetés által "ezt" tisztázni lehet és az elegendő lehet?

#496582 kelvin Előzmény: #496579

Mert a helpdesk nem látott bele a részletekbe, csak azt tudta megmondani, hogy van hogy áll most.

Cypruson is magyarral tudsz, csak azt kell kérni. Ha angol is megy akkor úgy is tudsz.