van zwack eladás, de ennek mértékét a nagyon illikvid nap miatt csak a nap végén vagy késleltetve közlöm (tőkenagyság meghatározása miatt).
Fotex vétel
van zwack eladás, de ennek mértékét a nagyon illikvid nap miatt csak a nap végén vagy késleltetve közlöm (tőkenagyság meghatározása miatt).
Fotex vétel
blogbejegyzés most először nem a saját blogomban, hanem ezen az oldalon.
rbbj11:Tőzsdekaszinó reloaded
sztem nem gáz. Benne van a pakliban, sok minden volt már szép bukóban. Ezért nem veszek rögtön az elején annyit, amit nem lehet bővíteni. CIG is bővítve lesz idővel. Sőt, fotex is a napokban.
Figyelmetlenség, a gyors áttekintés miatt:D
moderáld ki és kezdjük előröl :D
Pl:
P: Az kb. 5%-os Cig pakkod szép bukóban van.
R: Pepe nézd meg jobban:D
P: Á tényleg, de ez így is elég gáz :D
Ennyi
nekem se tetszetős az alaptalan kötekedés és brutál csúsztatás.
Ezek a válaszok már annyira nem tetszetősek, de igazad van. látom.
ennek megfelelően, és összevetve a számlaegyenleg valós lebegő állásával (azt természetesen lefelé kerekítve) -0,09%-os korrekciót hajtok végre. Így az eredmény +3,75%.
+3,84% a realizáltak.
Sajnos matgab keresztbe tett. De hátha alapon hagytam meg e-start.
Bruttó nettó elszámolás még egyszer, mert már magam is belekavarodtam, és butaságot írtam vhol.
A feltüntett kiker. árfolyam pontosan az, ahol teljesült, átlagolva aznapi pakkok árait (+lefelé kerekítve az átlag). Ebben még nincs semmilyen ktg. építve!!! A %-os nyerőnél lefelé van kerekítve. A teljes portfólióra eső %-os eredménynél van csak minden ktg. levonva + lefelé kerekítve.
katasztrófa vagy pepe. Most teljesen komolyan. Bocs, de aki nem veszi észre az alatta lévő sort v. nem egyértelmű neki, azzal nem lehet mit tenni.
Nehéz veled beszélgetni, ha még a portfoliodat sem ismered:D
Tehát semmi rossz szándék nem volt.
pepe, te vagy idegesíteni akarsz visszatérően, vagy nem tudod értelmezni azt az egyszerű táblát. Vagy esetleg csúsztatókirály vagy... az a majdnem 5% kerek 3%. A majdnem 5-nek majdnem a fele... Arról nem is beszélve, h. nem tekintem beragadásnak, ez ilyen hangulatkeltő beszólás volt megint.