Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#492652 rbbj11 Előzmény: #492640

igen, az nagyon csúnya. De nem zavar, max. megy Lux-ba. Engem aztán hidegen hagy, kicsit magasabb brokiktg. miatt nem fogom realizálni a nyilvánvalóan nem tartós bukót. Gyűjti szépen a fotex mindenkitől, aki eldobálja, minden nap ő van a vételi oldalon. Aztán mikor majd valóban kivezetni kell, mondjuk 30-50%-kal feljebb, akkor már alig lesz vkinek

#492634 rbbj11 Előzmény: #492591

döntöttem, bele fogok csípni fb-be. Olyan kevés rv-t bocsátanak ki, h. hatalmas lesz a kereslet, ami felhajtja majd az árat - legalábbis egy ideig.

#492591 rbbj11 Előzmény: #492586

már hogyne lenne? :))

Tudod, kötvény - részvény - devizapiac. Összefüggnek elég erősen.

Re: nincs cím

#492590 rbbj11 Előzmény: #492583

tök mindegy, nem akarom, h. bármi is ne legyen transzparens, én vállaltam, h. max egy napon belül beírom, akkor be is írom. Nutexet nem is figyeltem, limittel teljesült a vétele és az eladása is, egyébként is min. pakk volt, szal tök mindegy. És eddig csak ez maradt ki.

Mellesleg te meg nem számítod bele a napi pontgyűjtögetésed, ami nagyságrendekkel nagyobb jelentőségű, mint nekem a nutex.

Egyébként meg jobb is, ha mindketten kicsit kevesebb profitot közlünk, mint a valós, mindenképp korrektebb, mintha a valósnál többet mutogatnánk.

Figy Rbbj Én elfogadom …

#492583 Ricsi

Figy Rbbj

Én elfogadom neked, akármit is írsz be, és elsődlegesen a versenyünk miatt írod ennyire részletesen. Nem gondolom, hogy csalni akarsz, szóval részemről bármi szerepelhet benne.

#492569 lagwagoner Előzmény: #492542

Azért a nyerőket is írd be nyugodtan, hogy reális legyen a kép (nap végén csak több az idő az írogatásra, mint tradelés közben, ezt minden tőkepiaci szereplő elfogadja okként szerintem). Nem nézzük ki belőled, hogy hiúsági okok miatt kamuznál. Én legalábbis nem.

#492542 rbbj11 Előzmény: #491914

E-star részben zárás, új speka hybrid

Nutexet itt nem jegyeztem, mert amit már túl késön tudok csak beírni, és nagyobb nyerö, inkább be se írom. A vesztöket azonban utólag is :)

Egyébként is túl-túl korán zártam nutexet, nyamvadt 12x-en, verem is a fejem a falba.

#491605 rbbj11 Előzmény: #490628

United Steel zárása után: +3,07%. Végre beindultak a közép távra vett papírjaim is.

#491102 rbbj11 Előzmény: #491082

földgáz talán végre bázist képzett és emelkedés jöhet benne. Ha elindulna, komoly és gyors emelkedésre számítok

#491082 rbbj11 Előzmény: #491063

muszáj is a a saját elképzelésed után menni, ha valóban befektető vagy, nem csak szerencsejátékos. Ha netán mégis csak szerencsejátékos, akkor pedig majd tanulsz belőle.

#491063 pepe01 Előzmény: #491033

Igazad van, bárki bármit mond a saját portfoliomban inkább növelem az E-star kitettséget, akármekkora eszetlenségnek is tűnik.

#491034 rbbj11 Előzmény: #490929

az eddig is megvolt, ha megnézi, folyamatos túlsúlyban voltak a rv-longok a kezdetek óta. Az más kérdés, h. az amcsi papírokból kritikán aluli volt a teljesítés, de ez sem lep meg, mert nem 2 napra vettem őket. Két okból vannak olyanok, amik: vagy agyonshortolt papírok (az amcsi piacon a top10 short állományú papírok közt van) vagy fundamentálisan jó vételeknek tartom. Egyik sem érik be pár hét alatt, esetleg pár hónap alatt sem.

#491033 rbbj11 Előzmény: #490923

hát most erre mit mondhatnék. Előre is bocs, de akárki megírja a véleményét, én arra nem fogok pozit nyitni, csak figyelembe veszem, és felleszem az egymilliós tényezői listámra. De a végső döntés lehet az ellentéte akár Buffett ajánlásának is. És most, mikor már egy ideje (kb. 2 hete) hiszek a bux emelkedésben, még ekkor is tartok bux shortot: keményfejű embernek tűnhetek. :) Vagy csak buta makacs öszvérnek :) Valójában indokkal olyan az egész portfólió, amilyen. Az összképet érdemes figyelni. Mindig a cél az elsődleges, és nem egyes eszközök hozama, az engem kevéssé érdekel. A cél itt egy olyan portfólió és management közlése, miszerint a tőzsdén stabilan, akármilyen piacon el lehet érni különösebb kockáztatás nélkül a hagyományos biztonságos eszközöknél (kötvény, pénzpiaci, állampapír stb) magasabb hozamot.