Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#491642 Arsene Lupin Előzmény: #491633

"Töröcskei-t nem értem. Az Equilor-ból kiszállt, "

De a múltbeli kapcsolat is kapcsolat.

"A tőzsdén tényleg jó behúzták Soóst a csőbe.."

Szóval egy lúzerben bízik továbbra is.

"Meg is lett az eredménye, de a főorvos úr idejében kapcsolt,"

Persze, mint a viccben:

Mondom bal! Mondom láb!!!

Re: nincs cím

#491641 Formerplayer Előzmény: #491638

Ahogy hallottam, a főkönyvelő Kassaival repült...Én megvárnám majd a végleges auditált számokat, az lehet egy kicsit más képet fog mutatni..

Az IT díjazás felháborodást nem értem...Persze lehetett volna nulla is, de akkor meg az a szöveg jött volna, hogy már erre sincs pénzük...Akkor meg miért vettek föl egy amerikai szenátort..

Szóval ha van rajta sapka, ha nincs esete....

Nem ezeken a pénzeken fog múlni a cég sorsa...És havi 500 dollárral sem illik megalázni ilyen neveket. Szóval ezt már megint nem tudom másnak betudni, mint a jó magyar sárgairígység-faktor....

Re: nincs cím

#491638 rbbj11 Előzmény: #491633

hát nem tudom, de se a szedett vedett hibás gyj, sem a határidők nem tartása, sem a mostani IT-díjazás nem fordulatról árulkodik, hanem sztem az egyre rosszabb sorsra.

Re: nincs cím

#491633 Formerplayer Előzmény: #491611

Na végre, így már valóban tényekről vitatkozhatunk:

"Lantos és Töröcskei is a bizottság tagja volt. Gondolom, nem kell felsorolnom a céggel való kapcsolatukat. Egy ilyen bizottság nem független."

Hallgatom a felsorolást......A bizottság 1 tagja Lantos, tételezzük fel, hogy nem függgetlen. Töröcskei-t nem értem. Az Equilor-ból kiszállt, az egyik új tulaj, Gereben (vagy Illúzió:-)) pedig Kassai országos spanja, akinek ekkor már kifelé állt a szekere rúdja a cégből. Várom a további személyi összefonódásokat...

"A „napokon belül” duma pedig finoman szólva is füllentés kategória." Illenék ezt az OTP illetékeseinek címezni. Tekintsük Soós-t ebben az esetben egy információ átvivőnek....

"Arról volt szó, hogy az OTP kötelező erejű ajánlatot tett" Igen...Igérte, hogy adni fog pénzt. Aztán 2 hónap múlva tartotta is a szavát, csak a term sheet egy kicsit átíródott..De valóban adnának pénzt....nem ócsóért, de adnának. Arról elfelejtkeztél, hogy ha tényleg a csőd felé rohannának, két kézzel kapkodnának minden forrás után. De valahogy minden áron nem kell...Ezt a tényt valahogy sohasem hangsúlyoztad ki a kifacsarásos elméletnél.....

A tőzsdén tényleg jó behúzták Soóst a csőbe..Pont ezt mutatja a 10.000-es nyári kibocsájtás...

valóban optimistán állok a sztorihoz, mert láttam és látom a cégben az értéket. Tök Jenő azért optimista, mert a főorvos úr már bizonyította a rátermettségét, amikor asszisztencia nélkül, az utcáról beesve sorra hajtotta végre a bonyolult műtéteket. Amikor pedig felvette azt a kis bögyöst, már csak a mellekre koncentrált...Meg is lett az eredménye, de a főorvos úr idejében kapcsolt, Gizike azóta a Munkaüügyi Központba jár, a doktor úr meg újra felhúzta a műtősköpenyt....

A 7000-es megjelenés egy állapot. A múlt. Akárcsak az én 2500-as performanszom. Aki nem veszi észre, hogy fordult a világ(ahogy 1 éve én sem), annak keserves napjai lesznek. Én túl vagyok rajta, most te jössz....

Re: nincs cím

#491623 rbbj11 Előzmény: #491622

hihetetlen pofátlan ez a management.

Egy biztos, az én bizalmam (ami eddig is jócskán híján volt) tovább csökkentette ez az infó. Normális, kicsit is csavaros eszű vezetés ilyenkor csökkenti a fizetést. Mikor gázba került a magyar ktgvetés, még alkalmatlan politikusaink is arról beszéltek, hogy képviselők számát és bérüket kell csökkenteni. Akkor is, ha ennek csak szimbolikus hatása van.

Re: nincs cím

#491619 rbbj11 Előzmény: #491617

former, benyújthatnál új napirendi javaslatot az IT tagok díjazásáról. Javaslat nulla 2012-ben

Re: nincs cím

#491615 rbbj11 Előzmény: #491613

indokolja az infláció! ;))))

Viccet félretéve, pofátlanság csúcsa a jelenlegi helyzetben.

Re: nincs cím

#491614 rbbj11 Előzmény: #491612

hát, más növekedésben lévő cégeknél az igazgató nem vesz fel fizetést...persze Mo.-on ilyenről nem tudok...

Re: nincs cím

#491611 Arsene Lupin Előzmény: #491600

„Soha, semmivel nem bizonyítottál semmiféle sumákságot, füllentést.”

Lantos és Töröcskei is a bizottság tagja volt. Gondolom, nem kell felsorolnom a céggel való kapcsolatukat. Egy ilyen bizottság nem független.

A „napokon belül” duma pedig finoman szólva is füllentés kategória.

„Ha vezettél volna valaha céget, tudnád, egy bank az utolsó pillanatokig képes hitegetni, majd az utolsó pillanatokban egy teljesen új feltételű ajánlattal előállni.Közben hetekig hiteget, hogy holnap már alá tudsz írni..”

Arról volt szó, hogy az OTP kötelező erejű ajánlatot tett. Akkor pedig nem ő húzta az időt. Valaki megint nem mondott itt igazat.

„Ha vezettél volna valaha céget, tudnád,”

Nem azon múlik, hogy valakit behúznak-e a csőbe a tőzsdén, hogy vezetett-e valaha céget. ( A csőbe húzás helyett lenne jobb kifejezésem is.)

„Az egész E-Star világképed és sugalmazásaid FELTÉTELEZÉSEKRE épülnek....”

Az Ön optimista hozzáállása ugyanúgy feltételezéseken alapul. Olyan, mint amikor Tök Jenő bal lábának a műtétjét baromira elszúrta a főorvos úr, de Tök Jenő marhára optimista, és feltételezi, hogy a főorvos úr egy zseni, és csak az asszisztencia volt rossz, úgyhogy optimistán beáldozza a jobb lábát is.

"Láthatóan van aki ezt benyalta, s ez az igazán szomorú...."

7000 körül jelentem meg. Nagyon nem lehet szomorú az, aki akkor hallgatott rám.

Re: nincs cím

#491609 rbbj11 Előzmény: #491600

Former, ez egyébként szted komolyan teljesen rendben van, hogy olyanok vannak egy bírálóbizottságban, aki feléd nem lehet elfogulatlan? Csak azért, mert nekem se a diploma bírálatomnál se a doktorinál nem lehetett ilyen és még egy díjjal sem találkoztam, ahol nem vették volna első körben az ilyesmit figyelembe.

Re: nincs cím

#491608 Kissherceg Előzmény: #491547

hali, este kidőltem laptoppal az ölemben, ma este 11re érek haza, ha életben maradok lesz TA :)

Re: nincs cím

#491607 rbbj11 Előzmény: #491606

Sumákság: GYJ-ben a mérleg legutóbb és több számviteli furcsaság, amiket matgab kirészletezett.

Egyébként máris olvashatóvá vált az eszmecserétek és a topik is, csak így tovább